Joshua21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 46 λεπτά πριν, 26ska είπε Ρωτάω για να μάθω,δεν το έχω σκοπό να την πολυδουλεψω την κάρτα.Την έβγαλα για μια συγκεκριμένη αγορά! Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις το τι ακριβώς ισχύει για τη δική σου πιστωτική κάρτα είναι να κάτσεις και να διαβάσεις τα "ψιλά γράμματα" στα χαρτιά που εσύ υπόγραψες. Γενικά η πιστωτική κάρτα μοιάζει πολύ με δάνειο. Όταν λες ότι σου έχει εγκριθεί πιστωτική με 2.000€ όριο, στην ουσία σου έχει εγκριθεί ένα δάνειο ύψους 2.000€ το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αγορές υπηρεσιών/αγαθών μέσω της κάρτας, και όχι να βγάλεις μετρητά από την κάρτα όπως νόμιζες. Σε μερικές περιπτώσεις βέβαια είναι εφικτό να βγάλεις και μετρητά από την κάρτα, μόνο που το επιτόκιο θα είναι μεγαλύτερο από το ήδη τεράστιο που θα σε χρέωνε σε περίπτωση αγορών μέσω της κάρτας. Για να δεις αν η δική σου κάρτα έχει τέτοια δυνατότητα πρέπει είτε να διαβάσεις αυτό που υπόγραψες ή να ρωτήσεις την τράπεζα που στην έδωσε, που μάλλον δεν έχει γιατί θα το ήξερες. Τόκους όπως είπα και παραπάνω δεν χρεώνεσαι εφόσον εξοφλήσεις την τράπεζα μέσα σε 40 ημέρες από τη στιγμή της αγοράς, από κει και πέρα χρεώνεσαι κανονικά τόκους και επίσης κάθε μήνα πρέπει να δίνεις την ελάχιστη καταβολή. Ότι άλλο θέλεις ρώτα. 2 1
opcorsa Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, th3ofilos είπε Ρε σφολιατα μην χαλας το φορουμ ρε, μπαινουν ανθρωποι και ρωτανε σοβαρα, τοσα λεφτα εχεις δεν πας κανα ταξιδακι που καθεσαι και μας ζαλιζεις εδω μεσα, καταλαβαινεις οτι κανεις κακο??? ρε τυπε γιατι με λες σφολιατα? τι ειναι αυτο καινουργιο? δουλευω απο πισι κι εκεινη την ωρα ειχα την πελωρια αναγκη να ειρωνευτω , που το κακο? τα φιλια μου
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, th3ofilos είπε Ρε σφολιατα μην χαλας το φορουμ ρε, μπαινουν ανθρωποι και ρωτανε σοβαρα, τοσα λεφτα εχεις δεν πας κανα ταξιδακι που καθεσαι και μας ζαλιζεις εδω μεσα, καταλαβαινεις οτι κανεις κακο??? Ρε σφολιατα...... Πολυ ωραιο αυτο θα το υοθετησω σαν εκφραση. Να σαι καλα μου εφτιαξες την δθαθεση επειτα απο τις γεροντοκορες τις σκυλοζωοφιλες στο αλλο θεμα.. Τιτανομεγιστος Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από mp123
opcorsa Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, mp123 είπε Ρε σφολιατα...... Πολυ ωραιο αυτο θα το υοθετησω σαν εκφραση. Να σαι καλα μου εφτιαξες την δθαθεση επειτα απο τις γεροντοκορες τις σκυλοζωοφιλες στο αλλο θεμα.. Τιτανομεγιστος τυπε το σφολιατα ειναι ξενερωτο τελειως, ξεπερασε το 1
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, 26ska είπε Ρωτάω για να μάθω,δεν το έχω σκοπό να την πολυδουλεψω την κάρτα.Την έβγαλα για μια συγκεκριμένη αγορά! Αμα δεν ειναι αναγκη αποφυγε την αγορα.αν ειναι αναγκαια η αγορα ψαξε για ατοκες δοσεις. Εαν σου δινει δυνατοτητα αναλυψης μετρητων μην την κανεις γιατι σιγουρα θα εχει τοκο. Διαβασε καλα οπως σου λενε τα μικρα γραμματα η παρε τηλ την τραπεζα που την εβγαλε;ς για οποια απορια εχεις. 1
lak10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 με φαγατε παει η tv χαλασε ευτυχως εχει εγγυηση και θα μου στειλουν αλλη🤣
kingjulien11_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Στις 22/5/2018 στις 2:43 ΜΜ, opcorsa είπε ετσι τυπε να μαθαινετε απο μικροι να μπαινετε στο τρυπακι Δεν υπάρχουν "τρυπάκια". Αν κάποιος είναι σοβαρός και δεν κάνει βλακείες με τις κάρτες του δεν μπαίνει σε κανένα τρυπάκι. Είναι ξεκάθαρα θέμα ανθρώπου. Αυτός που θα κάνει βλακείες με την πιστωτική είναι ο ίδιος που θα ξοδέψει όλα του τα λεφτά και μετά δεν θα έχει να βγάλει την εβδομάδα.
Diskimpex Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στην πιστωτικη πονταρει η τραπεζα οτι θα μπαινεις πιο ευκολα στον πειρασμο.Σαν ευκολια πληρωμης . Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από Diskimpex 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα