papoys1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Πάντως να μην ξεχνάμε και το άλλο. Πριν 10 - 15 χρόνια που όλοι παίρναμε χοντρούς μισθούς , δώρα κ.λ.π. πολλοί έπαιρναν δάνεια έβγαζαν αβέρτα κάρτες γιατί σου λέει τόσα παίρνω εγώ τόσα η γυναίκα πρόβλημα δεν υπάρχει βγαίνει μπορούμε και τις πληρώνουμε. Ξαφνικά με τα μνημόνια που μας ήρθαν το μένα πίσω από το άλλο άλλοι έχασαν τις δουλειές τους οι υπόλοιποι είδαν το μισθό να μειώνεται στο 50% τα δώρα και τα μπόνους να εξαφανίστηκαν. Οι κάρτες όμως και τα δάνεια τους έμειναν και ο καθένας έπρεπε και πρέπει να πληρώνει σύμφωνα με το μισθό που παίρνει τώρα και όχι τότε.Τα δράματα τα βλέπουμε πλέον τα βλέπουμε κάθε μέρα σε συγγενείς φίλους γειτόνους κ.λ.π. Και επειδή τίποτε δεν πέρασε δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει σε 6 μήνες ή 1 χρόνο και τι μισθό θα παίρνουμε τότε και αν παίρνουμε αν έχουμε δουλειά,ας σκεφτούμε πριν πάμε και κάνουμε αγορές με κάρτες ή δάνεια για 36 - 48 ή 60 δόσεις. Στη χώρα που ζούμε και με αυτούς που μας κυβερνάνε όλα είναι πιθανά. 2
mp123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Η τραπεζα ποτε δεν βγαινει χαμενη. Δωστους πιστωση να αγορασουν κατι πιο ακριβο που δεν μπορουν να το αγορασουν με πληρωμη μετροιτης. Την παταει ο καταναλωτης που αγοραζει κατι πολυ πιο ακριβο ενω μπορει να παρει κατι πιο φτηνο. Χαρη δεν σου κανει κανενας σημερα ουτε η τραπεζα ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Οσοι νομιζετε πως κοροιδευετε τις τραπεζες με τις αυοκες δοσεις πλανιεστε. 3 1
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 φαντασου παλια αυτοι οι εξυπνοι που περνανε παχυλους μισθους να μην αποπληρωνανε χαζοκαρτες και να επενδυαν τα χρηματα τους καπου.. θα ηταν εκατομυριουχοι τωρα... και το κυριοτερο που μαλλον το ξεχασαμε το γεγονος οτι ανοιξε θεμα για το αν αξιζει να παρουμε δανειο/καρτα για να αγορασουμε κατι το οποιο θελουμε (οχι χρειαζομαστε, απλα θελουμε) πιστοποιει απο μονο του το οτι ειμαστε φτωχοι , και δεν μπορουμε να το αγορασουμε γιατι πολυ απλα δεν το αντεχει η τσεπη μας. 2
kokoviosR Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Πάντως να μην ξεχνάμε και το άλλο. Πριν 10 - 15 χρόνια που όλοι παίρναμε χοντρούς μισθούς , δώρα κ.λ.π. πολλοί έπαιρναν δάνεια έβγαζαν αβέρτα κάρτες γιατί σου λέει τόσα παίρνω εγώ τόσα η γυναίκα πρόβλημα δεν υπάρχει βγαίνει μπορούμε και τις πληρώνουμε. Ξαφνικά με τα μνημόνια που μας ήρθαν το μένα πίσω από το άλλο άλλοι έχασαν τις δουλειές τους οι υπόλοιποι είδαν το μισθό να μειώνεται στο 50% τα δώρα και τα μπόνους να εξαφανίστηκαν. Οι κάρτες όμως και τα δάνεια τους έμειναν και ο καθένας έπρεπε και πρέπει να πληρώνει σύμφωνα με το μισθό που παίρνει τώρα και όχι τότε.Τα δράματα τα βλέπουμε πλέον τα βλέπουμε κάθε μέρα σε συγγενείς φίλους γειτόνους κ.λ.π. Και επειδή τίποτε δεν πέρασε δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει σε 6 μήνες ή 1 χρόνο και τι μισθό θα παίρνουμε τότε και αν παίρνουμε αν έχουμε δουλειά,ας σκεφτούμε πριν πάμε και κάνουμε αγορές με κάρτες ή δάνεια για 36 - 48 ή 60 δόσεις. Στη χώρα που ζούμε και με αυτούς που μας κυβερνάνε όλα είναι πιθανά. Αντε να το πω παλι... ΚΕΡΔΟΣ με τις καρτες εχουν οι νοικοκυρηδες και ΜΟΝΟ αυτοι. Αυτοι που περιγραφεις εσυ δεν ειναι νοικοκυρηδες( οι περισσοτεροι). Κανενας νοικοκυραιος δεν ανοιγεται υπερμετρα και αν ακομα βρει δυσκολιες θα τα φερει βολτα. Οποιος δε ειναι σε θεση να εκτιμησει τα οικονομικα του ΔΕΝ κανει για καρτα. Αν δεν ειστε νοικοκυρηδες ΜΗΝ βγαλετε καρτα. Εμεις λεμε ομως οτι η καρτα ειναι ΚΑΛΟ εργαλειο και μπορειτε να κερδισετε ειτε απο τοκους 30+ ημερων , ειτε απο προσφορες που κανουν οι τραπεζες. Αυτα και δεν επανερχομαι 2
meletis_m Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Πάντως να μην ξεχνάμε και το άλλο. Πριν 10 - 15 χρόνια που όλοι παίρναμε χοντρούς μισθούς , δώρα κ.λ.π. πολλοί έπαιρναν δάνεια έβγαζαν αβέρτα κάρτες γιατί σου λέει τόσα παίρνω εγώ τόσα η γυναίκα πρόβλημα δεν υπάρχει βγαίνει μπορούμε και τις πληρώνουμε. Ξαφνικά με τα μνημόνια που μας ήρθαν το μένα πίσω από το άλλο άλλοι έχασαν τις δουλειές τους οι υπόλοιποι είδαν το μισθό να μειώνεται στο 50% τα δώρα και τα μπόνους να εξαφανίστηκαν. Οι κάρτες όμως και τα δάνεια τους έμειναν και ο καθένας έπρεπε και πρέπει να πληρώνει σύμφωνα με το μισθό που παίρνει τώρα και όχι τότε.Τα δράματα τα βλέπουμε πλέον τα βλέπουμε κάθε μέρα σε συγγενείς φίλους γειτόνους κ.λ.π. Και επειδή τίποτε δεν πέρασε δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει σε 6 μήνες ή 1 χρόνο και τι μισθό θα παίρνουμε τότε και αν παίρνουμε αν έχουμε δουλειά,ας σκεφτούμε πριν πάμε και κάνουμε αγορές με κάρτες ή δάνεια για 36 - 48 ή 60 δόσεις. Στη χώρα που ζούμε και με αυτούς που μας κυβερνάνε όλα είναι πιθανά. Πολλοί όμως τους πήραν και τα μυαλά αέρα. Σε έπαιρναν οι διευθυντές με τις γραβάτες και σου προωθούσαν συνεχώς δάνεια. Π.Χ , Κατασκευή πολυκατοικίας. Πολλοί απο αυτούς πλέον δέν έχουν ουτε για τσιγάρα και δεν τους λυπάμαι. Όταν δεν έχεις υποδομές , για ποιό λόγο ανοίγεσαι; Βέβαια οι τράπεζες για πιο λόγο έδιναν το διάστημα 2000-2006; Φταίμε και εμείς οι ίδιοι σε πολλά!! 2 1
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, mp123 είπε Η τραπεζα ποτε δεν βγαινει χαμενη. Δωστους πιστωση να αγορασουν κατι πιο ακριβο που δεν μπορουν να το αγορασουν με πληρωμη μετροιτης. Την παταει ο καταναλωτης που αγοραζει κατι πολυ πιο ακριβο ενω μπορει να παρει κατι πιο φτηνο. Χαρη δεν σου κανει κανενας σημερα ουτε η τραπεζα ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Οσοι νομιζετε πως κοροιδευετε τις τραπεζες με τις αυοκες δοσεις πλανιεστε. αυτο προσπαθω να πω 8 σελιδες τωρα, αλλα αν πεις κατι που δεν ειναι αρεστο στα ωτα του κοινου γινεσαι τρολ και ενοχλητικος 7 λεπτά πριν, kokoviosR είπε Αντε να το πω παλι... ΚΕΡΔΟΣ με τις καρτες εχουν οι νοικοκυρηδες και ΜΟΝΟ αυτοι. Αυτοι που περιγραφεις εσυ δεν ειναι νοικοκυρηδες( οι περισσοτεροι). Κανενας νοικοκυραιος δεν ανοιγεται υπερμετρα και αν ακομα βρει δυσκολιες θα τα φερει βολτα. Οποιος δε ειναι σε θεση να εκτιμησει τα οικονομικα του ΔΕΝ κανει για καρτα. Αν δεν ειστε νοικοκυρηδες ΜΗΝ βγαλετε καρτα. Εμεις λεμε ομως οτι η καρτα ειναι ΚΑΛΟ εργαλειο και μπορειτε να κερδισετε ειτε απο τοκους 30+ ημερων , ειτε απο προσφορες που κανουν οι τραπεζες. Αυτα και δεν επανερχομαι μην επανελθεις, αλλα απαντω για οσους διαβαζουν. ειπαμε βραχυπροθεσμα εχεις δικαιο, στο λαθος σου πονταρει η τραπεζα και ελπιζει να καρπωθει απο αυτο, οπως εγινε με χιλιαδες κακομοιρηδες και μπατιρηδες ελληνες που πλεον δεν εχουν να πληρωσουν ουτε την εφορια τους.. 8 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πολλοί όμως τους πήραν και τα μυαλά αέρα. Σε έπαιρναν οι διευθυντές με τις γραβάτες και σου προωθούσαν συνεχώς δάνεια. Π.Χ , Κατασκευή πολυκατοικίας. Πολλοί απο αυτούς πλέον δέν έχουν ουτε για τσιγάρα και δεν τους λυπάμαι. Όταν δεν έχεις υποδομές , για ποιό λόγο ανοίγεσαι; Βέβαια οι τράπεζες για πιο λόγο έδιναν το διάστημα 2000-2006; Φταίμε και εμείς οι ίδιοι σε πολλά!! και εμας μας επερναν τηλεφωνα για καρτες και για δανεια (τι καλοι) απλα ειχαμε την στοιχειωδη λογικη να κλεισουμε το τηλεφωνο στα μουτρα.. υπαρχει το εξης γνωμικο.. τα οικονομικα του καθενως ειναι 80% καταναλωτικη συμπεριφορα, και μονο 20% εκ των προτερων γνωση της αγορας... let that sink in 1 1
mp123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Να σας το κανω πιο απλα. Εχεις θα παρεις το ακριβο, δεν εχεις θα παρεις κατι ως εκει που σηκωνει η τσεπη σου. Τζαμπα μαγκες με τα ακριβα αυτοκινητα, κινητα κλπ. Ως εκει που μπορω. Τουλαχιστον δεν χρωσταω τιποτα. Ειναι πονηροι οι καιροι. Δεν ξερεις τι θαγινει σε 1 χρονο. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από mp123
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 31 λεπτά πριν, mp123 είπε Να σας το κανω πιο απλα. Εχεις θα παρεις το ακριβο, δεν εχεις θα παρεις κατι ως εκει που σηκωνει η τσεπη σου. Τζαμπα μαγκες με τα ακριβα αυτοκινητα, κινητα κλπ. Ως εκει που μπορω. Τουλαχιστον δεν χρωσταω τιποτα. Ειναι πονηροι οι καιροι. Δεν ξερεις τι θαγινει σε 1 χρονο. μα αφου οι ειπωθηκε οτι οι τραπεζες ειναι κοροιδα !! τι οχι; 1
26ska Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιος είναι νοικοκύρης και συνετός και δεν παρασύρεται,θεωρώ ότι μπορεί να ελέγξει τις αγορές με την πιστωτική,οι άλλοι μακρια.Καλο είναι να ξέρεις γιατί χρησιμοποιείς την πιστωτική,αν απλώνεται εκεί που δεν μπορείς να φτάσεις,την πατάς. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από 26ska 1
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 εγω και νοικοκυρης, και συνετος, και χωρις πιστωτικη ατσα
heavyrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλλον θα ηθελες πολυ να εχεις πιστωτικη αλλα ΔΕ σου βγαζουν γι αυτο τοσο μενος προς αυτους που εχουν και μπορουν.... φυσικα δεν αναφερομαι σε αυτους που δεν μπορουν να κανουν κουμαντο στα οικονομικα τους και δουλευουν για να πληρωνουν τις καρτες με αλλες καρτες... Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από heavyrain
26ska Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Νταξει ρε corsakia,μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή σου,να σου χρειαστεί η πιστωτική,μην τρελενεσαι.Κ εγώ μέχρι σήμερα που είμαι 37,δεν είχα ποτέ!Αγόραζα πάντα ότι μπορούσα μετρητοίς και δεν ξανανοιγομουν ποτέ.Απο τη στιγμή που έκανα οικογένεια κ μετά την οικονομική κρίση,σου ξαναειπα επειδή ενώ τα χρήματα να κάνω μια αγορά,δεν την κάνω μετρητοίς,γιατί δεν θέλω να τα δώσω κ να μου τύχει κάτι κ να μην έχω κ να ζητάω από δω κ από κει.Προφανως είσαι μπακουρακος,αν κ σε σωστά σκέφτεσαι,οι τράπεζες δεν χαρίζουν τίποτα και είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,αλλά μην είσαι απολύτως,για κάποιους η πιστωτική είναι εργαλείο. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από 26ska
opcorsa Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, heavyrain είπε Μαλλον θα ηθελες πολυ να εχεις πιστωτικη αλλα ΔΕ σου βγαζουν γι αυτο τοσο μενος προς αυτους που εχουν και μπορουν.... φυσικα δεν αναφερομαι σε αυτους που δεν μπορουν να κανουν κουμαντο στα οικονομικα τους και δουλευουν για να πληρωνουν τις καρτες με αλλες καρτες... ωραιος τυπε με ακινητη περιουσια κοντα μισο εκατομμυριο και εσοδα απο δουλεια και ελευθερη απασχοληση θα ασχοληθω να παρω καρτουλες για να τροφοδοτησω το εγω μου ωραιο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο 11 λεπτά πριν, 26ska είπε Νταξει ρε corsakia,μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή σου,να σου χρειαστεί η πιστωτική,μην τρελενεσαι.Κ εγώ μέχρι σήμερα που είμαι 37,δεν είχα ποτέ!Αγόραζα πάντα ότι μπορούσα μετρητοίς και δεν ξανανοιγομουν ποτέ.Απο τη στιγμή που έκανα οικογένεια κ μετά την οικονομική κρίση,σου ξαναειπα επειδή ενώ εδώ τα χρήματα να κάνω μια αγορά,δεν την κάνω μετρητοίς,γιατί δεν θέλω να τα δώσω κ να μου τύχει κάτι κ να μην έχω κ να ζητάω από δω κ από κει.Προφανως είσαι μπακουρακος,αν κ σε σωστά σκέφτεσαι,οι τράπεζες δεν χαρίζουν τίποτα και είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε,αλλά μην είσαι απολύτως,για κάποιους η πιστωτική είναι εργαλείο. ουτε ειμαι μπακουρακος, ουτε σκεφτομαι σαν μπακουρακος , οπως οι περισσοτεροι σας.. αν διαβαζες διπλανα θρεντ ειπα οτι θα μπορουσα να επερνα δανειο για επιχειρηση της ταξεως των 3-4 εκατομμυριων, αν βεβαια ζουσαμε σε σοβαρη κοινωνια και οχι σε πηθικοχωρα
heavyrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, moumias είπε Λοιπον κατεληξα στο οτι χρειαζομαι περισσοτερο μια πιστωτικη την οποια θα χρησιμοποιησω για καμια αγορα με ατοκες. Εγω εχω πειραιως μισθοδοσια αλλα δεν βλεπω κανενα καλο μπονους στις καρτες της,ενω eurobank και alpha εχουν. Απο εσας που εχετε ποια θεωρειτε καλυτερη; Καλυτερη ωστε να εχω και μια ανταμοιβη. Επισης μια ακομα ερωτηση,αν αντι να αγορασω κατι με δοσεις παω στο σουπερ μαρκετ μια δυο φορες το μηνα τι θα μου ερθει να πληρωσω μετα; Θεωρω το προγραμμα "επιστροφη" της eurubank το καλυτερο γιατι κερδιζεις αμεσα ποσοστο επι της αγορα σε παρα πολλες επιχειρησεις. Επισης καθε τοσο μεγαλα καταστηματα ανεβαζουν το ποσοστο επιστροφης εως και 20%. Πχ σε κατι που κανει 100€ κερδιζεις τα 20€ αρα σου βγαινει 80€, αφου αυτα τα 20€ μπορεις να τα ψωνισεις αμεσα πχ σε σουπερμαρκετ. 2 λεπτά πριν, opcorsa είπε ωραιος τυπε με ακινητη περιουσια κοντα μισο εκατομμυριο και εσοδα απο δουλεια και ελευθερη απασχοληση θα ασχοληθω να παρω καρτουλες για να τροφοδοτησω το εγω μου ωραιο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο ουτε ειμαι μπακουρακος, ουτε σκεφτομαι σαν μπακουρακος , οπως οι περισσοτεροι σας.. αν διαβαζες διπλανα θρεντ ειπα οτι θα μπορουσα να επερνα δανειο για επιχειρηση της ταξεως των 3-4 εκατομμυριων, αν βεβαια ζουσαμε σε σοβαρη κοινωνια και οχι σε πηθικοχωρα Και μετα ξυπνησες... καληνυχτα
26ska Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, opcorsa είπε ωραιος τυπε με ακινητη περιουσια κοντα μισο εκατομμυριο και εσοδα απο δουλεια και ελευθερη απασχοληση θα ασχοληθω να παρω καρτουλες για να τροφοδοτησω το εγω μου ωραιο το παραμυθι σου αλλα δεν εχει δρακο ουτε ειμαι μπακουρακος, ουτε σκεφτομαι σαν μπακουρακος , οπως οι περισσοτεροι σας.. αν διαβαζες διπλανα θρεντ ειπα οτι θα μπορουσα να επερνα δανειο για επιχειρηση της ταξεως των 3-4 εκατομμυριων, αν βεβαια ζουσαμε σε σοβαρη κοινωνια και οχι σε πηθικοχωρα Ρε αδερφέ,άμα δεν ξέρεις τι έχεις,τι συζητάμε τώρα...τι τη θες την πιστωτική,τα σκας και τα αγοράζεις.Κ εγώ στη θεση,το ίδιο θα έκανα,αλλά μιλάς εκ του ασφαλούς! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα