mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ny_ είπε Ψυχούλα τι πέρασες και εσύ..... Μαγκιά σου κ σεβαστό, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι αυτό που προσπαθείς να κάνεις τόση ώρα... Να περάσεις με το ζόρι τα δικά σου πιστεύω και θέλω σε κάποιο σύνολο ατόμων, ξέχνα το αυτό, οσο βλέπω ασυνάρτητα πράγματα θα σας πάω πόνο. Δεν προσπαθω να περασω τιποτα ο καθενας κανει οτι θελει. Εσυ επιλεγεις να εχεις σκυλο γατα με οτι συνεπαγετε αυτο δικσιωμα σου. Εγω αυτα που εσυ κανεις εγω δεν θελω ουτε να τα σκεφτομε. Δωσε πονο, οτι θελεις πες εγω σκυλια γατια δεν θελω. Δικαιωμα μου ειναι. Τα 600 ευρω κλαιω και το ψυχολογικο που περασα με το rx8 μου. 16 λεπτά πριν, AtiX είπε Δηλαδή για να καταλάβω ο ακατονόμαστος φοβότανε τα ζώα ή τον χειμώνα στην Ρωσία... ας πούμε??? Ο άνθρωπος που τα έβαλε με τις υπερδυνάμεις της εποχής φοβότανε τα ζώα μην του χαλάσουν τον πόλεμο!!! τα ζώα και όχι την φύση που με μια ξηρασία και έναν βαρύ χειμώνα του κατέστρεψε ότι είχε κάνει!!! καλά τα πας συνέχισε... Ας μην το αναλυσουμε αυτο. Αστο. Απο μενα τελειωσε. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από mp123
ny_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Just now, mp123 said: Δεν προσπαθω να περασω τιποτα ο καθενας κανει οτι θελει. Εσυ επιλεγεις να εχεις σκυλο γατα με οτι συνεπαγετε αυτο δικσιωμα σου. Εγω αυτα που εσυ κανεις εγω δεν θελω ουτε να τα σκεφτομε. Δωσε πονο, οτι θελεις πες εγω σκυλια γατια δεν θελω. Δικαιωμα μου ειναι. Μάλλον κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις αλλα πίστεψε με δεν μου καίγεται καρφί... Και σου ξανά λέω, μαγκιά σου όλα αυτά που μου λες κ κάνεις, αλλά να είσαι σε θέση να αντικρούσεις με σωστά επιχειρήματα αυτά που σου παραθέτει και η άλλη πλευρά, εάν δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο καλύτερα να σωπασεις... Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, υπάρχει και το κίτρινο και το μπλε και το κόκκινο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Χαίρομαι που στο τέλος όταν εκνευρίζεστε μερικοί πολύ βγάζετε τελικά τον πραγματικό σας εαυτό. Δεν χρειάζεστε να ντρέπεστε. Δεν γνωριζόμαστε και δεν είμαστε φίλοι ούτε και θα γίνουμε με όλους. 3
green gordon Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Η κλασικη περιπτωση που ανοιγει θεμα με φασαρια απο γαυγισμα αρα απο ιδιοκτητη σκυλιου (γιατι το ζωακι δεν εχει φυσικα καμια ευθηνη)και ο ιδιος ανθρωπος το παει κατευθειαν στα μωρα.Εχει γινει και 10 φορες αυτο εδω μεσα. 1
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) It goes both ways. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από phanispal
ny_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 16 minutes ago, Howl said: Οχι. Θα σε ταραξει. Αλλα ειναι απο τις φορες που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να το υποστεις. Το μωρο δεν μπορει να σταματησει να κλαιει. Ο σκυλος μπορει να σταματησει να γαβγιζει και υπαρχουν 1002 τροποι. Να τον βαλει μεσα στο σπιτι και να φαει τα επιπλα... Δηλαδη για μην κανει ζημιες στο σπιτι της ιδιοκτητριας, θα τρελανει τους γειτονες? Ειμαστε τωρα σοβαροι? Τα αναφέρω αυτά στο αρχικό μου ποστ εδώ μέσα, για τον Βασίλη δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη για το τι μπορεί να σου απαντήσει αλλά θα σου πω κάτι άλλο.. Αν σου έλεγα οτι δεν με νοιάζει και να κόψουν το κεφάλι τους οι γονείς του παιδιού για να το κάνουν να σωπασει; Αν σου έλεγα να αλλάξουν σπιτι γιατί ενοχλούν τους γείτονες με το κλάμα του παιδιού τους; Είναι μόνο μερικά από τα επιχειρήματα που έχουν λεχθεί για τους ιδιοκτήτες σκύλων... Οσο δεν μπορείτε κάποιοι να καταλάβετε μια τόσο απλή σκέψη πως ζητάτε και το δίκαιο σας από πάνω; 4 minutes ago, billdanos said: Χαίρομαι που στο τέλος όταν εκνευρίζεστε μερικοί πολύ βγάζετε τελικά τον πραγματικό σας εαυτό. Δεν χρειάζεστε να ντρέπεστε. Δεν γνωριζόμαστε και δεν είμαστε φίλοι ούτε και θα γίνουμε με όλους. love u
AtiX Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Howl είπε Οχι. Θα σε ταραξει. Αλλα ειναι απο τις φορες που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρεπει να το υποστεις. Το μωρο δεν μπορει να σταματησει να κλαιει. Ο σκυλος μπορει να σταματησει να γαβγιζει και υπαρχουν 1002 τροποι. Να τον βαλει μεσα στο σπιτι και να φαει τα επιπλα... Δηλαδη για μην κανει ζημιες στο σπιτι της ιδιοκτητριας, θα τρελανει τους γειτονες? Ειμαστε τωρα σοβαροι? Φίλε μου... προσπάθησε να καταλάβεις ότι για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει μια ενόχληση, υπάρχει και ένας υπαίτιος... αν είναι ενήλικας υπεύθυνος είναι μόνο ο εαυτό του... αν είναι ένα σκυλί υπεύθυνος είναι ο κάτοχός του, αν είναι ένα μωρό-παιδί υπεύθυνος είναι ο γονέας του... Τώρα και γιατί έχουμε ξεχείλωσε το thread... κάποιοι αντί να αντιληφθούν το πρόβλημα ρίχνουν τις ευθύνες στα ζώα που ουσιαστικά δεν ευθύνονται... έτσι γιατί δεν γουστάρουν τα ζώα... κάποιοι άλλοι ενοχλούνται μόνο από τα ζώα, ξεχνώντας ότι και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τριγύρω τους κάνουν τον ίδιο και ίσως πιο ενοχλητικό θόρυβο... αυτό δεν μπορεί να σταθεί σαν λογική... δεν γίνετε να δικαιολογώ έναν θόρυβο από μια πηγή και για έναν άλλο να σηκώνω την σημαία της επανάστασης... άρα και εδώ δεν είναι ο θόρυβος αλλά το ότι δεν γουστάρουν τα ζώα... τέλος κάποιοι άλλοι, μπουζουριάζουν όλους τους κατόχους ζώων με χίλια δυο κοσμητικά επίθετα, αδιαφορώντας για το τι έχουν απέναντι τους... έτσι γιατί δεν γουστάρουν τα ζώα... Οπότε μπορείς άνετα αν ξεκινήσεις από την αρχή το thread να καταλάβεις ποιοι προσπαθούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα της TS και ποιοι έχουν μπει για να βγάλουν τα κομπλεξικά τους σύνδρομα... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από AtiX 1
Hlektra33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΚΠΕΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΙΣΙΕΣ.ΟΠΩΣ Κ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν'ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟ, ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ Κ.Λ.Π.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ!ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχω ακούσει ποτέ μωρό να κλαίει 10 ώρες τη μέρα. Αντιθέτως σκυλιά που γαβγίζουν κάθε φορά που περνάει αυτοκίνητο, γάτα, άνθρωπος, περιστέρι ή επειδή φυσάει αέρας ή βρέχει είναι πιο συχνό φαινόμενο. Ούτε έχω δει ποτέ άνθρωπο να αφήνει το μωρό μόνο του στο σπίτι για 8 ώρες είτε μέσα είτε στο μπαλκόνι. Το να αφήνεις το σκυλί μόνο του πολλές ώρες στο σπίτι δείχνει ανευθυνότητα αλλά και αδιαφορία για το ίδιο το ζώο αλλά και για τους συνανθρώπους. Ούτε επίσης βλέπω την συσχέτιση με την φασαρία ενός γείτονα. Αν ο γείτονας κάνει 5-6 ώρες φασαρία σε ώρες κοινής ησυχίας, δεν θα του χαριστούμε επειδή είναι άνθρωπος... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
mp123 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, ny_ είπε Μάλλον κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις αλλα πίστεψε με δεν μου καίγεται καρφί... Και σου ξανά λέω, μαγκιά σου όλα αυτά που μου λες κ κάνεις, αλλά να είσαι σε θέση να αντικρούσεις με σωστά επιχειρήματα αυτά που σου παραθέτει και η άλλη πλευρά, εάν δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο καλύτερα να σωπασεις... Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, υπάρχει και το κίτρινο και το μπλε και το κόκκινο. Τοσα επειχηρηματα εχω πει για να αντικρουσω τα δικα σας. Τι αλλο μα πω. Για λογους υγειηνης λεω, για το υποκαταστατο που θελετε να καλυψετε με το καθε ζωντανο λεω. Εδω εχουμε ακουσει οτι βαζουν στο ιδιο επιπεδο ενα παιδακι με ενα σκυλι η γατι. Εχω παιδι και εχω να πω οτι και μονο που ακουω τετοια πραγματα λυπαμε πραγματικα. 1
Hlektra33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΝΑΤΑΝ.
Moderators Kercyn Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, GenesisX είπε Δεν έχω ακούσει ποτέ μωρό να κλαίει 10 ώρες τη μέρα. Είναι επειδή δεν έμενες δίπλα στους γονείς μου, γι' αυτό.
Hlektra33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Ηλέκτρα κοπελάρα μου, άσχετη από θεμελιώδεις κανόνες fora, σταμάτα επιτέλους να φωνασκείς. Δεν φωνασκω,γαυγιζω!
phanispal Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, AtiX είπε και ποιοι έχουν μπει για να βγάλουν τα κομπλεξικά τους σύνδρομα... Να πούμε γι' άλλη μια φορά για εκείνη τη μερίδα ντεμέκ φιλοζώων που όντας απογοητευμένοι από το ανθρώπινο γένος, έχουν προσφύγει στη συντροφιά των ζώων μπας και δουν χαΐρι; 1 λεπτό πριν, Hlektra33 είπε Δεν φωνασκω,γαυγιζω! I can live with that. 3
adi32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Το 2018 υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά σκύλου από άνθρωπο. Μωρό να με ξυπνήσει τη νύχτα από κλάμα δεν μου έχει τύχει. Σχεδόν ούτε δικό μου. Σκύλοι αμέτρητες φορές. Φυσικά και δε φταίνε τα ζώα που γαβγίζουν αλλά τα διποδα ζώα που τα εγκλωβιζουν στα διαμερίσματα για να τα έχουν για παιχνίδια φύλακες ή συντρόφους 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις