margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Το κακό δεν ειναι να μην έχεις ιδέα αλλα να θεωρείς τον εαυτό σου γνώστη.....
margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Άσε με εμενα εγώ δε ξερω να ξεχωρίζω πορτοκάλια απο μανταρίνια
AristidisZ Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, IOSIF SALEM είπε Η ερώτηση δεν πρέπει να είναι του τύπου "Τι παίζει με τα ΙΕΚ;" αλλά του τύπου τι είδους επαγγελματίες θα βγάζει η χώρα; Τεχνήτες που θα αναστήσουν την οικονομία της χώρας,γκαρσόνια που θα υπηρετούν τους Ευρωπαίους τουρίστες ή πανεπιστημιακούς που θα την κοπανούν στο εξωτερικό για να ζήσουν το αμερικα ντριμ; Πραγματικά ότι νάναι όμως Δηλαδή ποια τέχνη ακριβώς θα αναστήσει την χώρα ; Ο μαραγκός, ο χτίστης ή ο ψυκτικός ;
IOSIF SALEM Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, margaritagr είπε Άσε με εμενα εγώ δε ξερω να ξεχωρίζω πορτοκάλια απο μανταρίνια Να πιστέψω πως έβγαλες πανεπιστήμιο για να επιστρέψεις στην επαρχία και να καλλιεργήσεις εσπεριδοειδή; Μάλλον για να πιάσεις καμια ωραιότατη θεσούλα στο υπουργείο γεωργίας και στις ενώσεις συνεταιρισμών για να ξύνεις το ξυστό σου και να πληρώνεσαι.
margaritagr Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, IOSIF SALEM είπε Να πιστέψω πως έβγαλες πανεπιστήμιο για να επιστρέψεις στην επαρχία και να καλλιεργήσεις εσπεριδοειδή; Μάλλον για να πιάσεις καμια ωραιότατη θεσούλα στο υπουργείο γεωργίας και στις ενώσεις συνεταιρισμών για να ξύνεις το ξυστό σου και να πληρώνεσαι. Ακριβως αυτο! Μάλιστα τα ξυστό τα ειχα αγοράσει ήδη πριν την αποφοίτηση γιατί τα χα βρει σε προσφορά.
pontez2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, tsioulak είπε Καλα, αυτο γινεται και για πολλους αλλους λογους, ενας απο αυτους (αλλα οχι ο μονος) ειναι οτι το επαγγελμα του υδραυλικου (οπως και του ψυκτικου) ειναι σχεδον κλειστο, θελει βυσμα (συνηθως συγγενη) ή πολυ τυχη για να μπορεσει καποιος να βγαλει αδεια ασκησεως υδραυλικου και να ανοιξει βιβλια. Θα μου επιτρέψεις, αλλά αυτο δεν ισχύει πλέον. Μια χαρά βγάζεις άδεια με πιστοποίηση απο ΙΕΚ. Αυτος ειναι ο σκοπός. 10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή ποια τέχνη ακριβώς θα αναστήσει την χώρα ; Ο μαραγκός, ο χτίστης ή ο ψυκτικός ; Χεχε. Η αληθεια ειναι οτι δεν έχουμε πολλούς απο δαύτους και γενικά θα ηταν καλό να ασχοληθούν περισσότεροι. Εχουμε πολλούς πτυχιουχους πανεπιστημιου και αυτη τη στιγμη τροφοδοτουμε την Ευρώπη με γιατρους και πολ. μηχανικους. Ομως όπως παραπάνω έγραψα, το χειροτερο ειναι πως τελειωνει ο κοσμος πανεπιστημιο για να εργάζεται στο Λονδινο ως βοηθός σε ηλικιωμένους, ενω στην Ελλάδα με τα ιδια χρηματα δε το κάνουν. Βέβαια στην Ελλάδα δεν έχουν αναπτυχθεί ακομα τέτοιες εταιρίες που να δινουν έναν σοβαρό μισθό.
tsioulak Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, pontez2 είπε Θα μου επιτρέψεις, αλλά αυτο δεν ισχύει πλέον. Μια χαρά βγάζεις άδεια με πιστοποίηση απο ΙΕΚ. Αυτος ειναι ο σκοπός. Δηλαδη καταργηθηκε η προυποθεση της διετους προυπηρεσιας ως βοηθος υδραυλικου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις