Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο καμεροκινητό σήμερα!


GoldenAssassin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα είμαι γρήγορος και απλός

Έχω στην τσέπη μου αυτή τη στιγμή 500 ευρώ και με το ζόρι τα πάω και μέχρι τα 600(max -πολυ max) αν χρειαστεί. Θέλω το κινητό με την καλύτερη δυνατή κάμερα κυριως για φωτογραφίες και μετα τα βίντεο έρχονται δεύτερα.

***Δεν απαντώ καθόλου σε σχόλια του τύπου παρε dslr ή compact σε αυτά τα λεφτά καθώς έκανα την πατάτα και πήρα και δεν τη χρησιμοποίησα. 

***Θα προτιμούσα κάποιον με αντικειμενική αποψη που να μην προέρχεται από τα πρώτα youtube videos

Σας Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Να πω οτι κοιταω :

*Samsung s9

*Samsung s8

*Lg V30

*OnePlus6

 

Επεξ/σία από GoldenAssassin
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο τις επιλογές που έβαλες θα σου πω το S9.

Προσωπικά θα έπαιρνα το S9 plus που έχει τέλεια κάμερα αλλά θα καταλήξω στο S8 γιατί δεν θέλω να χαλάσω περισσότερα λεφτά σε κινητό :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, GoldenAssassin είπε

Το s9 ειναι 580 s9plus ειναι 720. 

Θελω επιχειρήματα αν μπορεις σε παρακαλω

Επιχειρήματα , γιατι θα προτιμούσα το S9 απο το απλό??

Γιατί πολύ απλά λες ότι σε ενδιαφέρει η κάμερα.

Το S9 + έχει μια δεύτερη κάμερα που σου επιτρέπει να κάνεις ζουμ x2 χωρίς να χαλάει η ποιότητα της φωτογραφίας, λόγο τηλεφακού και δεύτερον για bokeh effect (το θόλωμα που κάνει στα πορτραίτα ή σε αντικείμενα κλπ και του δίνει ένα πιο επαγγελματικό look).

O άλλος φακός που έχει είναι ίδιος και στις δύο συσκευές , οπότε αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό μπορείς να πας στο S9 που έχει και καλύτερο μέγεθος (γνώμη μου).

Επίσης εδώ μέσα στις αγγελίες μπορείς να βρεις το S9+ σφραγισμένο στο κουτί του στα 600 κάτι ευρώ :)

 

Επεξ/σία από Iliemp
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιχειρηματα γιατι s9 κι οχι oneplus6 εννοω.Προφανως και το plus εχει καλυτερη καμερα απο το απλο s9. Το σφραγισμενο στα 600 μου μυριζει αρκετα φοροαπαλλαγη αν με πιανεις.... Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παντως 😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δες το p20 το απλο αλλα και το note 8 .

απο αυτα που αναφερεις μονο τα samsung ,καλο χρυσο το one plus αλλα απο καμερα δεν ειναι στις τοπ .το op6 ειναι νεο ακομη και δεν ξερουμε πολλα ,αλλα το op5t υστερουσε στην καμερα.φανταζομαι και το καινουργιο ετσι θα ειναι δυστυχως .

εχουν περασει ΣΧΕΔΟΝ  ολες οι τοπ συσκευες απο τα χερια μου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το one plus ειναι νεο ακομα και θα γινεις beta tester.

htc u11 πολυ καλο καμεροφωνο δινει αριστα αποτελεσματα μερα μα κυρίως και νυχτα.

απο εκει και περα εαν σου κανει σε μεγεθος που μαλλον ναι μια και σκεφτεσε το 1+ θα εφευγα καρφι στα 600 που βρισκετε τωρα στο note 8.

φοραει την αιχμη της τεχνολογιας στον τομεα και φυσικα ειναι ενα αριστο καμεροφωνο με σταθεροποιητη για ποιοτικα βιντεο και οχι μονο καθως το ois βοηθα τα μεγιστα  και στις φωτογραφιες με τεχνητο και λιγο φως.

εχεις την καλυτερη υποστηριξη εδω στην ελλαδα σαν samsung ,ειναι πολυ υποστηριζομενο απο developers για πείραγμα μετα την εγγυηση,ξεκλειδωτο bootloader και φυσικα κρατα μεταπολιτική αξια καθως και θα το παρεις σε σωστη τιμη μα και εχει ειδικο ας πουμε κοινο.

ο κανονας τοσα χρονια λεει το τηλεφωνο που θα σου δωσει το καλυτερο αποτελεσμα στο αυτοματο και στο τσεπη κλικ τσεπη ειναι μια ναυαρχιδα της samsung.

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To καλύτερο είναι το Pixel 2 αλλά μάλλον ξεπερνά λίγο τα χρήματα που διαθέτεις.

Το 1ο Pixel όμως είναι αντάξιο του S9 (υστερεί μόνο σε χαμηλό φωτισμό) και το βρίσκεις στα 300-400 ευρώ στο Scroutz. Στα χρήματά του δεν υπάρχει κινητό με καλύτερη κάμερα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτουσα τα Pixel αλλα μου φαινονται πλεον αρκετα ξεπερασμενα για να τα προτιμησω...

Οσον αφορα το Note 8 βλεπω πολλους να το εγκαταλειπουν για τις επομενες γενιες smartphone και με φοβιζει. Θελω να πω δεν εχει πολλους die hard fans...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα αρχίζει και περνει σωστή τιμή κακά τα ψέματα που μου είχε βγει στα 1000+ .

Δε νομίζω ότι το note υστερεί σε κάτι από ένα s9+ η p20 pro για παράδειγμα,ίσα ίσα που σχέσει με το Huawei τραβάει καλύτερο βίντεο με το pro να μην έχει καν σταθεροποίηση στο 4κ αν σε ενδιαφέρει και να έχει υψηλά την αντίθεση στις ημερήσιες.

Να μη ξεχνάμε κάτι σε τηλέφωνα με κάμερες ποιοτικές την διαφορά την κάνει αυτός που κρατά την συσκευή,τι θέση θα πάρει που θα βάλει το φως και φυσικά αν δεν τρέμει σαν το ψάρι.

Παράδειγμα έχω ένα z5c και φίλος το s9 φρέσκο λίγο καιρό,και οι 2 έχουμε παιδιά (δύσκολο σενάριο, δαιμόνια!),εάν δεις το gallery το δικό μου και το δικό του θα πεις εγώ έχω το s9 ξεκάθαρα.

Εγώ ξέρω τα βασικά και μένω σταθερός και δεν χάνω και αυτό που θέλω ο φίλος δε τραβάει σαν γυναίκα,βγάζει κλικ ακόμα και διαγώνια και μπορεί να κατεβάζει και την ώρα του κλικ.....αμπαλος.

Μη τρελαίνεσαι πάρε κάτι με υποστήριξη ...... σημαντικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις ενα δικαιο. Βασικες γνωσεις εχω απλα τωρα τα τελευταια χρονια θεωρω πως περασαν οι φωτογραφικες των κινητων σε αλλο επιπεδο γι αυτο και αφηνω το Lg G5 μου πισω που οταν το πηρα θεωρω ειχε απο τις καλυτερες καμερες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και πιστεύω συνεχίζει να έχει εάν εξαιρέσεις τις νεότερες ναυαρχίδες που και πάλι μπαίνει η παράμετρος που ανέφερα στο δεύτερο μισό του σχολίου μου.

Εσύ πρέπει να περνεις και κάποια gcam που το hdr+ όταν δουλέψει σωστά με τον φακό είναι σαν να άλλαξες συσκευή.

Εάν η κάμερα είναι το μόνο που θα σε κάνει να αλλάξεις συσκευή και όχι η φαγούρα (κατανοητό δεν κατακρίνω μη παρεξηγήσεις) πάρε το κινητό σου πήγαινε σε ένα μεγάλο μαγαζί πιάσε ένα s8 s9 Huawei κ.α και τράβα και με τα 2 μια μακρυνή μια κοντά (ένα άλλο κινητο) έναν φίλο και δες αν πράγματι είναι όπως το φαντάζεσαι.

Μπορεί και να κάνω λάθος στο ότι δε θα δεις διαφορά μεγάλη.....θα την ψάξεις την διαφορά για την ακρίβεια!!!!!😎

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως και το νέο HTC φαίνεται ενδιαφέρον. Κυρίως γιατί καταφέρνει να κρατάει πιστότητα στα χρώματα σε χαμηλό φωτισμό.

Όλοι κοιτάζουμε το θόρυβο στο χαμηλό φωτισμό αλλά τα κακά χρώματα είναι νομίζω αυτό που πραγματικά χαλάει την εντύπωση της φωτογραφίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα επειδη το εχω κανει με κινητα φιλου. Αν εχω το φως του ηλιου και τραβαω τοπια δαγκωτο θα κρατουσα το G5. Με λιγο εντιτ τα αποτελεσματα μοιαζουν επαγγελματικα. Το θεμα ειναι οτι στην φωτογραφιση ανθρωπων και σε συνθηκες κακου φωτισμου οπως και να το κανουμε χανει σε σχεση με τις νεες γενιες.... HTC δεν ψηνω..δεν εντυπωσιαστηκα απο τα αποτελεσματα του σε αυτα τα λεφτα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...