koufs Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 12 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Απ' ότι φαίνεται όμως δεν έχεις και πολύ σχέση με Android ε ? 10 ώρες πριν, panathatube είπε Αυτό που λες το κάνει ανέκαθεν το Android. είχα android, και υπάρχει ακόμη στην οικογένεια και μπορεί να ξαναπάρω (δεν έχω δεσμευτεί σε καμμία πλατφόρμα), από steam δεν έχω ιδέα, - η αντίρρησή μου αφορά την υποχρέωση εγκατάστασης μέσω store, και αναφέρεται σε όλα τα store θα ήθελα να μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές που θα κατεβάζω (αγορασμένες ή freeware) εγώ αν θέλω, όπως κάνω στον υπολογιστή (μη μου πείτε για jailbreak και custom rom, τα έκανα στο παρελθόν, πλέον δεν τα εμπιστεύομαι)
Vasilisxd Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, koufs είπε είχα android, και υπάρχει ακόμη στην οικογένεια και μπορεί να ξαναπάρω (δεν έχω δεσμευτεί σε καμμία πλατφόρμα), από steam δεν έχω ιδέα, - η αντίρρησή μου αφορά την υποχρέωση εγκατάστασης μέσω store, και αναφέρεται σε όλα τα store θα ήθελα να μπορώ να εγκαθιστώ εφαρμογές που θα κατεβάζω (αγορασμένες ή freeware) εγώ αν θέλω, όπως κάνω στον υπολογιστή (μη μου πείτε για jailbreak και custom rom, τα έκανα στο παρελθόν, πλέον δεν τα εμπιστεύομαι) Έβαζες custom rom σε android ?
koufs Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Έβαζες custom rom σε android ? γιατί είναι μεγάλη επιστήμη; πιο πολύ με είχε ζορίσει το jaibreak του iphone1, καθώς τότε δεν είχα ούτε mac, και αναγκάστηκα να βάλω και hacintosh στο ήδη dualboot pc , έζησα με εκείνο το τηλέφωνο 2.5 χρόνια, ακόμη το έχω
keysmith Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, aris1986 είπε Άμα δηλαδή η εφαρμογή του ΙΚΕΑ στο store πουλάει έπιπλα, λάμπες, ντουλάπια και κάποιος παραγγείλει από το κινητό του θα κρατήσει η apple 30% από τον καναπέ που θα αγοράσει από ΙΚΕΑ; Από το efood πόσο κρατάει στο πιτογυρο δηλαδή; δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων εδώ. Η αππλε δεν πουλάει (ακόμα) πιτόγυρα και έπιπλα για αυτό και τα αφήνει.. Κάτσε να έρθει κανα στέλεχος Ελλάδα να δει τι γίνεται με τα πιτόγυρα να τα ενσωματώσει στο δικό τους store και μη το είδατε το efood. Θα φάει σουτ και αυτό.. 😏 Σοβαρά πως πουλάει στην Ευρώπη αυτό το σύστημα η apple; Γιατί τη microsoft την κυνηγάνε για μονοπωλιακές τακτικές στα windows σε κάθε ευκαιρία και την αππλε όλα καλά με το IOS; Αυτή η ενέργεια δεν είναι μονοπωλιακή τακτική; Μου το εξηγεί κάποιος;
aris1986 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, keysmith είπε δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων εδώ. Η αππλε δεν πουλάει (ακόμα) πιτόγυρα και έπιπλα για αυτό και τα αφήνει.. Κάτσε να έρθει κανα στέλεχος Ελλάδα να δει τι γίνεται με τα πιτόγυρα να τα ενσωματώσει στο δικό τους store και μη το είδατε το efood. Θα φάει σουτ και αυτό.. 😏 Σοβαρά πως πουλάει στην Ευρώπη αυτό το σύστημα η apple; Γιατί τη microsoft την κυνηγάνε για μονοπωλιακές τακτικές στα windows σε κάθε ευκαιρία και την αππλε όλα καλά με το IOS; Αυτή η ενέργεια δεν είναι μονοπωλιακή τακτική; Μου το εξηγεί κάποιος; Πουλαει παιχνιδια video games η apple ομως; Oσο για την MS της την φορεσαν καλα με τον internet explorer, με τα ιδια μετρα και σταθμα επρεπε και το MacOS με το safari να παθει τα ιδια, μην σου πω και με τον safari του iOS.
DrFreeman Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Captain Falafel said: Με την οποια παιζεις κυριως παιχνιδια, αρα εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να αγορασεις παιχνιδια απο το store της. Μου αρεσει που σας παραξενευει το γεγονος. Καθαρα εμπορικη κινηση. Ο μόνος που έπιασε το νόημα... Ολες οι συσκευές iOS προωθούνται ΚΑΙ ως παιχνιδομηχανές. Δίνει βάρυτητα στο mobile gaming η Apple και το έχει δείξει πολλές φορές μέσω των keynotes και των marketing campaigns της. Προφανως δεν θέλει στα πόδια της έναν δυνατό ανταγωνιστή όπως θα ήταν το steam streaming, καθώς αυτό (δυνητικά) θα χτυπούσε την αγορά των games του App Store - από την οποία αγορά έχει θηριώδη έσοδα. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από DrFreeman Typos
greekfox1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) "Αν και επίσημα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το ποιος είναι ο λόγος απόρριψης της εφαρμογής από το App Store, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό οφείλεται στην πρόσβαση στο διαδικτυακό κατάστημα της Valve μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές των παιχνιδιών που θέλει να παίξει στην iOS συσκευή του, παρακάμπτοντας το σύστημα αγορών του App Store." Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το λόγο απόρριψης του steam link, ο αρθογράφος γράφει το πιθανότερο για αυτόν λόγο απόρριψης, και αυτή την υπόθεση την ανήγαγαν ως δεδομένο κλασσικά όλοι οι apple haters και βγαίνουν και λένε τα δικά τους.... 8 ώρες πριν, adacc είπε Λογικο μου ακουγεται. Αφου ουσιαστικα δεν μπορεις να παιξεις παιχνιδια στα υπερκοστολογημενα σκουπιδια της... Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από greekfox1
Geekwn Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Κατά την προσωπική μου άποψη είναι πολύ λογικό να αποριψει την συνεργασία. Η μεγαλύτερη μερίδα των σχολίων επικεντρώνεται γύρω από το 30% , στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Οι επεξεργαστές είναι "custom" (λεω τώρα) δίνοντας έμφαση σε χαρακτηριστικά τα οποία είναι ΜΟΝΟ για IOS . Άρα υπάρχει ασυμβατότητα σε hardware. Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα πρέπει η Apple να δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά με το τρόπο που λειτουργεί το hardware/software και αυτό θα αποκαλύψει την πραγματικότητα σχετικα με την custom σχεδίαση των επεξεργαστών της... Το ίδιο έκανε με τα pc που φοράνε επεξεργαστές x64 και όχι powerMac. Το ίδιο κάνει και με τα Chip των φορητών της συσκευών... 1
Predatorkill Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mike299 είπε Γιατί σχολιάζετε χωρίς να γνωρίζετε? Το Steam Link ΔΕΝ έχει store. το μόνο που κάνει είναι streaming το παιχνίδι από το PC (ή mac,linux) στην συσκευή σου. Χωρίς ανοικτό PC με εγκαταστημένο stream δεν λειτουργεί. Όπως εγραψα προηγουμένως, ας καταργήσει και όλα τα remote desktop app με αυτή την λογική. Αναφορά σε κείμενο Aν και επίσημα δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για το ποιος είναι ο λόγος απόρριψης της εφαρμογής από το App Store, είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό οφείλεται στην πρόσβαση στο διαδικτυακό κατάστημα της Valve μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές των παιχνιδιών που θέλει να παίξει στην iOS συσκευή του, παρακάμπτοντας το σύστημα αγορών του App Store. Τοτε το εδω αρθρο ειναι ακυρο φιλος ή δεν το διαβασες ή μαλλον εσυ δε γνωριζεις. Βαριεμαι να ασχοληθω για να δω ποιος εχει δικιο. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από Predatorkill
mike299 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Τοτε το εδω αρθρο ειναι ακυρο φιλος ή δεν το διαβασες ή μαλλον εσυ δε γνωριζεις. Βαριεμαι να ασχοληθω για να δω ποιος εχει δικιο. Δεν γνωρίζω με βεβαιότητα γιατί κόπηκε η εφαρμογή καθότι εάν γνώριζα σημαίνει ότι είμαι μέσα στα κέντρα αποφάσεων της apple και άρα δεν θα σου απαντούσα εδώ. Διάβασα όμως μια χαρά το άρθρο όπως διάβασα και την δική σου ανάρτηση που ξεκάθαρα θέτεις ως λόγο το store του steam και έκανες μάλιστα και την υπόδειξη να το αφαιρέσει αν θέλει να υπάρχει στο app store. Και σε αυτήν την λανθασμένη υπόδειξη αναφέρθηκα ότι δεν γνωρίζετε και σχολιάζετε.
polaki Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Συγγνώμη από που και ως που να δώσει πρόσβαση η Apple να παίζει κάποιος παιχνίδια μιας ΑΛΛΗΣ εταιρίας στο iPhone? Δική της δεν είναι η πλατφόρμα? Αν θέλει η Steam, να κρατήσει τους desktopάδες. Εναλλακτικά ας βάλει in-app purchase στο app της, και να παίρνει η Apple το 30% και από τα παιχνίδια που αγοράζει ο χρήστης μέσω Steam.
BlackRose56 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 σιγα την apple δεν θα σκασουμε και ολας λες και ολοι εχουν iphone-ipad το χειροτερο λειτουργικο χανει πολα θετικα απο το στεαμ
Predatorkill Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, mike299 είπε Διάβασα όμως μια χαρά το άρθρο όπως διάβασα και την δική σου ανάρτηση που ξεκάθαρα θέτεις ως λόγο το store του steam και έκανες μάλιστα και την υπόδειξη να το αφαιρέσει αν θέλει να υπάρχει στο app store. Και σε αυτήν την λανθασμένη υπόδειξη αναφέρθηκα ότι δεν γνωρίζετε και σχολιάζετε. Απαντησα βασει αυτων που λεει το αρθρο. Αν οντως ειναι ετσι τοτε οι πολιτικη της apple ειναι ξεκαθαρη και αν θελει να υπαρχει στο store πρεπει να αφαιρεσει τις steam αγορες. Και για να τελειωνει η κουβεντα εδω: https://appleinsider.com/articles/18/05/26/apples-phil-schiller-confirms-steam-link-ios-app-failed-to-meet-app-store-guidelines
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Όσοι λέτε ότι η εφαρμογή έχει in-app αγορές είναι προφανές ότι δεν έχετε κατανοήσει τι είναι και τι κάνει. Επίσης εάν νομίζετε ότι τρέχει games άλλης εταιρείας στο iPhone σας, δεν το κάνει, καμία σχέση. Τα games τρέχουν στο pc και steamάρονται στο iPhone. Για να θεωρήσει κάποιος οτι το Steam στο pc ανταγωνιζεται την Apple στο App Store της πρέπει να είναι τουλάχιστον σχιζοφρενής. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα