captain gold Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 θελω να αγορασω παιχνιδια για τον υπολογιστη μου γνωριζετε απο που μπορω να τα αγορασω πιο φθηνα ?? σε σχεση με το steam που τα εχει πιο ακριβα?>? μπορειτε να μου προτεινετε ηλεκτρονικα καταστηματα που μπορω να τα βρω πιο φθηνα σε σχεση με το steaM?>
Hapatingo Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Και το steam τα έχει φθηνά αρκεί να το γυρίσεις σε άλλες χώρες, Ινδίες κοκ.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Hapatingo είπε Και το steam τα έχει φθηνά αρκεί να το γυρίσεις σε άλλες χώρες, Ινδίες κοκ. αυτό θα ήθελα να το ρωτήσω και εγώ αν το γυρίσεις ευρώπη θα έχει έχει θέμα με το να ξεκινήσει κλπ; Δεν το έχω ψάξει.
captain gold Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 γινετε αυτο να το γυρισω σε άλλες χώρες, Ινδίες?? δεν θα υπαρχει προβλημα??
UsualSuspect__ Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 16 minutes ago, Xristaras12 said: αυτό θα ήθελα να το ρωτήσω και εγώ αν το γυρίσεις ευρώπη θα έχει έχει θέμα με το να ξεκινήσει κλπ; Δεν το έχω ψάξει. Ο @leros2004 μπορεί να σου απαντήσει σ αυτό που έχει αγοράσει το pubg έτσι και μου είχε πει θυμάμαι πως το έχει αφήσει μόνιμα Ινδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις