Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους .Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος αλλα θα σας πω το προβλημα μου και επλιζω καποιος να γνωριζει.Μιλησα σημερα με τον πρωην μου με τον οποιο μιλαμε εδω και μερικες βδομαδες.Χωρισαμε πριν 8 μηνες αυτος με χωρισε και εγω το πηρα ασχημα και αρχισα να τον παρενοχλω .Το ξερω οτι δεν ηταν σωστο αλλα με αφησε αμεσως μολις ειχαμε σεξουαλικη επαφη και πιστευα οτι με ηθελε μονο γι αυτο και τρελαθηκα.Ηταν ο πρωτος μου .Τελος παντων εδρασα καπως απερισκεπτα και εστειλα πολλα μηνυματα σε fb στα οποια τον κατηγορουσα και ελεγα πως θα παω σπιτι του να μιλησουμε αλλα ποτε δεν πηγα.Ουσισαστικα δεν τον απειλησα ποτε αλλα αυτος ετσι το εξελαβε.Με απειλησε οτι θα παει στην αστυνομια και ετσι σταματησα να του μιλαω.Τωρα καπως βρεθηκαμε τυχαια σε ενα τσατ και ξεκινησαμε να μιλαμε .Σημερα του εστειλα μια φωτογραφια της οικογενιεας του και αρχισε να λεει οτι τον απειλω και οτι θα με βαλει στην θεση μου και οτι θα τα ποουμε στο δικαστηριο.Επισης μου εστειλε μια φωτογραφια μου που ημουν στο κρεββατι του (δεν ηξερα οτι ειχε αυτην την φωτο και ουτε καταλαβα πως την πηρε ) και μου ειεπε οτι ξερει πως να με βαλει στην θεση μμου επισης .Ειναι ξενος αλλα δουλευει σε καλη εταιρια και παιρνει πολλα λεφτα.Εγω απο την αλλη ειμαι φοιτητρια και φοβισμενη.ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ?Τ ι ακριβως λεει ο νομος ?Εχει κρατησει αντιγραφα απο μηνυματα μηνων και με απειλει με αυτα αλλα οπως ειαπ αυτα συνεβησαν παλια περιπου τον νοεμβρη δεκεμβρη.Τωρα ημουν καλη μαι του παντα και ουτε τον πιεσα ουτε τιποτα λλα ειναι προκατηλλειμενος απο παλια και οτι και να κανω το παιρνει στραβα οτι τον απειλω και οτι του στελνω μηνυματα χωρις να θελει οπως παλια,Σημερα του ζητησα χιλιες φορες συγνωμη αλλα δεν εκανε πισω και νομιζω κατα βαθος το χαιρεται να με βλεπει να υποφερω.Αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα ημουν ευγνωμων πραγματικα ειμαι φοβισμενη.Σας ευχαριστω πολυ

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν εχω χρηματα και αν καποιος ηξερε η ειχε παρομοια εμπειρια θα με βοηθουσε 

Επισκέπτης
Δημοσ.

ειναι αληθεια και θα ηθελα μια βοηθεια 

Επισκέπτης
Δημοσ.

θα το εκανα αλλα δεν θελω να μαθουν κατι οι γονεις μου .πιστεψε με θα το εκανα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, elena12 είπε

θα το εκανα αλλα δεν θελω να μαθουν κατι οι γονεις μου .πιστεψε με θα το εκανα

Ρώτα τον Κούγια 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

οκ δεν με πιστευετε το δεχομαι .αλλα αναλογιστειτε αν μια στις χιλιες λεω αληθεια και βοηθηστε με

οκ ειμαι χαζη που ρωταω εδω αλλα που να ρωτησω ???ΑΝ δεν θελετε να βοηθησετε το καταλαβαινω αλλα τουλαχιστον πειτε μου που να παω 

ισως δεν ειναι το καταλληλο μερος εδω δεν ξερω πειτε μου που να ρωτησω .Αν ειχα λεφτα θα πηγαινα σε δικηγορο αλλα δεν δουλευω γιατι ειμαι φοιτητρια και δεν θελω να μαθουν τιποτα οι γονεις μου 

και δεν εχω κανενα λογο να μαπινω εδω και να λεω ψεμματα .Τελος παντων σας ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Troll (Internet slang): (to post inflammatory material so as) to attempt to lure others into combative argument for purposes of personal entertainment and/or gratuitous disruption, especially in an online community or discussion

1 ώρα πριν, elena12 είπε

οκ δεν με πιστευετε το δεχομαι .αλλα αναλογιστειτε αν μια στις χιλιες λεω αληθεια και βοηθηστε με

Καλή προσπάθεια, 1.5/10. B)

Επεξ/σία από Otacon
Επισκέπτης
Δημοσ.

δηλαδη τι να κανω ?που να παω?

πχ στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας μου και τι να τους πω?δεν τον απειλησα ποτε αλλα μου εδειξε καποια μηνυματα που ετσι οπως τα εκοψε φαινεται οτι τον απειλησα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, ladakis είπε

Πρώτα τους κόβουμε τα φτερά στα αρχικά δειλά τους βήματα, αποσιωπώντας συνειδητά οτι κανείς δεν γεννήθηκε φτασμενο και 

Δεν νομιζω να ειναι τα αρχικα βηματα αυτα. Προκειται για μετεξεταστεο.

Επεξ/σία από McNerd
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

πχ του ελεγα ηρθα χτες εξω απο το σπιτι σου και το ελεγα ψεμματα αλλα αυτος θα πει οτι τον παρακολουθω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...