Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Ρε δεν παλευεστε ώρες ώρες.

Αν τρολλαρεις, get a life. Αν δεν τρολαρεις, λες μλκιες. Εσυ τον πιεζες, σου έστειλε φωτό που είσαι με τα ρούχα. Τι; Σε "απειλεί" για να τον αφήσεις ήσυχο;

Ρε πολλές ψυχωτικές κυκλοφορούν. Είχα και εγώ μια δυο (ή και παραπάνω...) Ξεχνά τον, μην του ξαναστειλεις. Σε βρήκε χαζούλα και κάνει την πλάκα του.

Αν του σπας καρύδια, αντέδρασε. Κακώς μεν, αλλά τον καταλαβαίνω.

Γενικα, μην ασχοληθείς, μην του στείλεις, μπλόκαρε τον. Και καλά, φωτό της οικογένειας του γιατί έστειλες; Τι έγραψες; Τι του είπες; Οικογένειες γιατί ανακατεψες;

δεν ειπα τιποτα για την οικογενεια αλλα ετσι το πηρε και αρχισε να με απειλει

44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Θέλεις νομική συμβουλή αλλά δεν έχεις λεφτά για δικηγόρους. Τι να την κάνεις τη συμβουλή δηλαδή

Θα παραστείς μόνη σου στο δικαστήριο ή θα δικηγορησεις

τουλαχιστον να ξερω που βρισκομαι .Να κοιμαμαι το βραδυ η να περιμενω την αστυνομια 

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομικη συμβουλη για απειλες, μιληστε με τον αξιωματικο υπηρεσιας στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα. Οι υπολοιπες γνωμες περιττευουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, elena12 είπε

δεν ειπα τιποτα για την οικογενεια αλλα ετσι το πηρε και αρχισε να με απειλει

τουλαχιστον να ξερω που βρισκομαι .Να κοιμαμαι το βραδυ η να περιμενω την αστυνομια 

Σταμάτα να του μιλάς, και θα είσαι ήσυχη. 99% την ησυχία του θέλει ο άνθρωπος.

Αν έστειλες φωτό οικογένειας, λογικό να παρεξηγηθεί ο άλλος. Εξαρτάται σε τι context την έστειλες.

• Like 1
Δημοσ.

ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕ ................   ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΑΙ...................

Δημοσ.

Φαντάσου τι ανακατωσούρα έχεις κάνει του ανθρώπου που θέλει να καταφύγει στα αρμόδια όργανα του τόπου μας.

Επισκέπτης
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fir3fly είπε

Δεν ξερω αν ισχυει σε αυτη την περιπτωση, επειδη μερικα εγιναν και ηλεκτρονικα, πχ σου εστειλε φωτο μεσω viber μπορεις να επικοινωνησεις και με το τμημα Ηλεκτρονικου Εγκληματος της Αστυνομιας. Ελπιζω να σε βοηθησουν και μη μασας, τιποτα δεν μπορει να σου κανει ο τυπος.

μαλλον γιατι μου μιλησε τωρα και δεν με απειλησε .Δεν ειναι τοσο απ΄λο γιαιτ εχει στοιχεια ποου αποδεικνυουν οτι εγω εστελνα πολλα και τον παρενοχλουσα αλλα αυτα εγιναν πριν μηνες .Ουσιαστικα μολις με χωρισε του εστελνα πολλα μηνυματα ρωτωντας τον γιατι με κοροιδεψε και τι του εκανα και η αληθεια ειναι τον εβρισα αρκετες φορες αλλα προσπαθειστε να καταλαβετε.Ε και ειπε οτι τον παρενοχλω αλλα εχουν περασει μηνες.Σημερα εστειλα φωτογραφια της οικογενειας του και αρχισε να με απειλει και να λειε οτι τολμησα και ανακατεψα την οικογενεια του και θα το πληρωσω.

29 λεπτά πριν, lek88 είπε

Μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα. Πήγαινε σε δικηγόρο να μιλήσεις να σου πει πως πρέπει να κινηθείς 

Κ αν το μάθουν τι έγινε ;; ;; δεν έκανες κάτι κακό. Σχέση είχες. Εκτός αν έχεις κάνει κουτσουκελα. 

Ειναι ξενος και δεν θα το δεχτουν .θα με διωξουν απο το σπιτι.οι γονεις μου ειναι πολυ αυστηροι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, IOSIF SALEM είπε

-Με απειλείς;
-ναι ναι !! σας απειλω , σας απειλω , σας απειλω .!!

Η παρακάτω φράση προδίδει την τρολια.

"Ειναι ξενος αλλα δουλευει σε καλη εταιρια και παιρνει πολλα λεφτα.Εγω απο την αλλη ειμαι φοιτητρια και φοβισμενη"

Για να γίνεις πιο πιστευτός αγαπητέ κύριε τρολιαδώρε έπρεπε να πεις συγκεκριμένα πως ο ξένος υπήκοος είναι Γεωργιανός και εσύ
Ουκρανοβουλγαρορουμάνα βιζιτού

Καλές εταιρείες στην Ελλάδα που δίνουν πολλά λεφτά εν ετει 2018 μόνο για ανέκδοτο σερβίρεται

Ειναι ινδος και δουλευει σε εταιρια με οικονομικα δεν ξερω ακριβως σαν inestment company και βγαζει 3000 τον μηνα .Αν δεν πιστευεις ρωτα.Και εγω ειμαι φοιτητρια ναι .Ελληνιδα.Ειναι 34 ειμαι 23.Ξερω τι θα πεις .Ας προσεχα να μην εμπλεκα.

21 λεπτά πριν, lek88 είπε

Ανάλογα τους γονείς.... 

Ο νεαρός από που ήταν??? 

Ανάλογα τους γονείς.... 

ινδια 

11 λεπτά πριν, Mazinga είπε

Νομικη συμβουλη για απειλες, μιληστε με τον αξιωματικο υπηρεσιας στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα. Οι υπολοιπες γνωμες περιττευουν.

Αληθεια λες ?Μπορω να παω ετσι απλα χωρις να παρει τα στοιχεια μου ?

8 λεπτά πριν, notist είπε

Ένα χέρι ξύλο θες να έρθεις στα ίσια σου. Φαντάσου τι ανακατωσούρα έχεις κάνει του ανθρώπου που θέλει να καταφύγει στα αρμόδια όργανα του τόπου μας.

Η αληθεια ειναι οτι ημουν.Παλιοτερα εστειλα μηνυμα στην πρωην του και την ρωτησα τι ανθρωπος ειναι .Ειμαι ανακατωσουρα αλλα αυτος ο ανθρωπος κοιμηθηκε μαζι μου και με παρατησε.Ημουν σε σοκ ενταξει?Δεν ξαναεκανα τιποτα με κανεναν πριν απο αυτον και νομιζα οιτ με αγαπουσε.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, elena12 είπε

μαλλον γιατι μου μιλησε τωρα και δεν με απειλησε .Δεν ειναι τοσο απ΄λο γιαιτ εχει στοιχεια ποου αποδεικνυουν οτι εγω εστελνα πολλα και τον παρενοχλουσα αλλα αυτα εγιναν πριν μηνες .Ουσιαστικα μολις με χωρισε του εστελνα πολλα μηνυματα ρωτωντας τον γιατι με κοροιδεψε και τι του εκανα και η αληθεια ειναι τον εβρισα αρκετες φορες αλλα προσπαθειστε να καταλαβετε.Ε και ειπε οτι τον παρενοχλω αλλα εχουν περασει μηνες.Σημερα εστειλα φωτογραφια της οικογενειας του και αρχισε να με απειλει και να λειε οτι τολμησα και ανακατεψα την οικογενεια του και θα το πληρωσω.

Ειναι ξενος και δεν θα το δεχτουν .θα με διωξουν απο το σπιτι.οι γονεις μου ειναι πολυ αυστηροι.

Έκανες μλκία. Λογικά αντέδρασε ετσι. Τι σκατά ανακάτεψες οικογένεια. Εσύ ξέρεις.

Παντως, πες του οτι κατάλαβες ότι έκανες μλκία, σβ'ησε τον απο φβ, βαιμπερ κτλ, και μην του ξαναστείλεις.

Ο άνθρωπος την ησυχία του θέλει. Δεν θέλει να σου κάνει κακό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, elena12 είπε

Ειναι ινδος και δουλευει σε εταιρια με οικονομικα δεν ξερω ακριβως σαν inestment company και βγαζει 3000 τον μηνα .Αν δεν πιστευεις ρωτα.Και εγω ειμαι φοιτητρια ναι .Ελληνιδα.Ειναι 34 ειμαι 23.Ξερω τι θα πεις .Ας προσεχα να μην εμπλεκα.

Ινδούς που να εισπράτουν 3 χιλιάρικα τον μήνα μόνο στο City of London βρίσκεις.
Οι Ινδοί της ψωροκώσταινας για να βγάλουν 3 χιλιάρικα τον μήνα πρέπει να είναι πρωτοπαλίκαρα σε βαπόρια τύπου noor one

Επεξ/σία από IOSIF SALEM
Δημοσ.

Νοτη, αν δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό (όπως πάντα δηλαδή), μην γραφεις την κάθε #### σου εδώ πέρα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

Πας σε δικηγόρο κάνεις ασφαλιστικά μέτρα με τα μηνύματα που έχεις κ κόβεις κάθε επικοινωνία μαζί του.

Τι ασφαλιστικά μέτρα να κάνει ?

Αφού αυτή τον παρενοχλεί και αυτός θέλει να την ξεφορτωθεί και δε μπορεί ο κακομοίρης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...