Que sera sera Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Για την απίθανη περιπτωση6που δεν τρολλαρεις πας αστυνομία λόγω της φωτογραφίας που σου έβγαλε στο κρεβάτι. Θεωρητικά μπαίνει μέσα 3
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 ωραια το εμπεδωσαμε δεν με πιστευετε μην ασχολειστε σας παρακαλω τοτε
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πας σε δικηγόρο κάνεις ασφαλιστικά μέτρα με τα μηνύματα που έχεις κ κόβεις κάθε επικοινωνία μαζί του. Αν τον ενοχλήσεις όμως εσύ μετά γιατί ναι μεν είσαι φοβισμένη αλλά όχι αθώα, τότε μπορεί να το χρησιμοποιήσει εναντίων σου. Αν δημοσιοποιήσει την φώτο την πάτησε, ξέρω άνθρωπο που πήγε φυλακή έχασε την δουλειά του γιατί έκανε αυτή την βλακεία .. Ps Αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τουλάχιστον έναν γονέα και να αναλύσεις το πρόβλημα σου να το αντιμετωπίσετε απο κοινού πρέπει να συμβουλευτείς επίσης ειδικό καλό είναι μαζί με αυτόν που θα επιλέξεις να εμπιστευτείς. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2018 από MoviemakerGr
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 δεν την εχω .μολις την εστελε στο viber την εσβησε αμεσως ειναι φωτογραφια που με δειχνει με τα ρουχα και δεν φαινεται προσωπο αλλα ισως εχει και αλλες δεν ξερω .και δεν εχω αποδειξεις γιαιτ την εσβησε αμεσως μολις μου την ετσειλε.και επισης ειναι ξενος και θα φυγει σε ενα χρονο γιατι ληγει το συμβολαιο του .αν την στειλει μετα που θα τον βρουν σε αλλη χωρα ? 4 λεπτά πριν, Que sera sera είπε Για την απίθανη περιπτωση6που δεν τρολλαρεις πας αστυνομία λόγω της φωτογραφίας που σου έβγαλε στο κρεβάτι. Θεωρητικά μπαίνει μέσα δεν εχω την φωτογραφια γιατι μολις την εστειλε την εσβησε στο viber
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, elena12 είπε δεν την εχω .μολις την εστελε στο viber την εσβησε αμεσως ειναι φωτογραφια που με δειχνει με τα ρουχα και δεν φαινεται προσωπο αλλα ισως εχει και αλλες δεν ξερω .και δεν εχω αποδειξεις γιαιτ την εσβησε αμεσως μολις μου την ετσειλε.και επισης ειναι ξενος και θα φυγει σε ενα χρονο γιατι ληγει το συμβολαιο του .αν την στειλει μετα που θα τον βρουν σε αλλη χωρα ? Ανετα θα τον βρουν αλλα και να μην τον βρουν δεν θα μπορει να ξαναερθει Ελλάδα. Πίστεψε με ειναι δικη σου απόφαση να μην φοβασαι και φυσικά να μην εχει εκδίκηση ολο αυτό.. Έχουμε δει πολλες φορές να γυρίζουν μπούμερανγκ. Εγω θα σου προτείνω να τον μπλοκαρεις και να κοιτάξεις μπροστά, επισης να μιλήσεις με τον γονιό σου γιατί αυτο μαλλον φοβάσαι μην αποκαλύψει..
kirileman Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 54 λεπτά πριν, elena12 είπε καλησπερα σε ολους .Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος Είναι. 2/10. 1
randomcat Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Είναι Κυριακή και η ιστορία είναι δυσανάγνωστη οπότε 0/10 από εμένα.
kirileman Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, randomcat είπε Είναι Κυριακή και η ιστορία είναι δυσανάγνωστη οπότε 0/10 από εμένα. Ναι αλλά ακολουθεί του Αγίου Πνεύματος. 2
notist Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, elena12 είπε και επισης ειναι ξενος και θα φυγει σε ενα χρονο γιατι ληγει το συμβολαιο του Από που είναι ο νέος?
tritonas00 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε πηγαινε στην αστυνομια. και πες της να ανοιξει topic 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Αρχικά δεν ειναι καλη ιδεα να κανεις σεξ απο τα 12. 2 1
opcorsa Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 που πατε και τους βρισκετε? και μετα κλαιτε και απο πανω και μας χαραμιζετε το bandwidth εδω περα 2/10
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Θέλεις νομική συμβουλή αλλά δεν έχεις λεφτά για δικηγόρους. Τι να την κάνεις τη συμβουλή δηλαδή Θα παραστείς μόνη σου στο δικαστήριο ή θα δικηγορησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις