DrLo Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 30 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Όχι, υποτίθεται ότι πιάνει και c1 - c2 επιπεδο. Έκανα τούρκικα κάποτε, πολύ μπλέξιμο. 😛 Δεν υπάρχει πουθενά αυτό, σε καμία περίπτωση. Άλλωστε και από την αρχή είπα "μαθαίνεις τα βασικά". Εκτός αν εννοείς ότι έχει τεστ που μπορεί να σου πει αν είσαι C1-C2, και σίγουρα όχι σε όλες τις γλώσσες.
Glator Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στην ιστοσελίδα https://www.edx.org/ έχει μερικά μαθήματα ξενων γλωσσών.
qwertyuiop2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, DrLo είπε Δεν υπάρχει πουθενά αυτό, σε καμία περίπτωση. Άλλωστε και από την αρχή είπα "μαθαίνεις τα βασικά". Εκτός αν εννοείς ότι έχει τεστ που μπορεί να σου πει αν είσαι C1-C2, και σίγουρα όχι σε όλες τις γλώσσες. Έκανα τεστ κατάταξης και μου ξεκλείδωνε κάποια κλαδιά που ήταν πολύυυ κάτω, σχεδόν όλα. Μου άφηνε κλειδωμένα μόνο τα τελευταία (ειδικά στα αγγλικά) επί των οποίων οι ασκήσεις λεξιλογίου ήταν γκαραντί C2 επιπέδου. Στα τεστ Γαλλικών με έφτανε απλώς αρκετά πιο κάτω από τη μέση, δλδ είχα δρόμο να καλύψω ως την κορυφή.
Nikos560 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Τώρα να σας πω ότι δεν έχω σύνδεση στο ιντερνετ για να με κλαψετε μαζι μου? Χαχαχα ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Θα ψάξω ότι μου είπατε... ελπίζω κάτι να γίνει !!!
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σου έλεγα και εγώ για ένα διδασκαλείο του ΕΚΠΑ, το ανέφερε ήδη και κάποιος άλλος, είναι οτι καλύτερο από οικονομικής και διδακτικής σκοπιάς όσον αφορά το αποτέλεσμα, αλλιώς μετά μόνο φροντιστήρια που κοστίζουν χονδρικά 100ευρώ/μήνα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από Βασίλης_29
DrLo Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Έκανα τεστ κατάταξης και μου ξεκλείδωνε κάποια κλαδιά που ήταν πολύυυ κάτω, σχεδόν όλα. Μου άφηνε κλειδωμένα μόνο τα τελευταία (ειδικά στα αγγλικά) επί των οποίων οι ασκήσεις λεξιλογίου ήταν γκαραντί C2 επιπέδου. Στα τεστ Γαλλικών με έφτανε απλώς αρκετά πιο κάτω από τη μέση, δλδ είχα δρόμο να καλύψω ως την κορυφή. OK, δε ξέρω πως το ερμήνευσες στο μυαλό σου αλλά σε καμία περίπτωση το Duolingo δεν είναι εργαλείο με το οποίο μπορείς να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο (έστω και αν δεν λάβουμε υπόψη το Oral) και δεν έχω "συναντήσει" (πραγματικά ή internetικά) ποτέ κανέναν που να το ισχυρίζεται σοβαρά. Το ότι μπορεί να έχει μερικές "advanced" λέξεις στα τελευταία επίπεδα δε σημαίνει ότι αυτό αρκεί για να θεωρήσεις ότι έχεις "κατακτήσεις" αυτό το επίπεδο. Αν ας πούμε το C1 έχει 1000 λέεξεις, εκφράσεις, ιδιωματισμούς ή γραμματικούς και συντακτικούς κανόνες, το να συναντήσεις και να μάθεις 10 δε σημαίνει ότι έφτασες στο επίπεδο αυτό. Επίσης το σε πιο επίπεδο "ανήκει" κάτι είναι αρκετά υποκειμενικό. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό εργαλείο για τον εντελώς αρχάριο για μια πρώτη επαφή. Όπως είπες και εσύ, όταν δοκίμασες τα τουρκικά είδες ότι "δε σου κάνουν", αυτό είναι κάτι χρήσιμο, αξιζει θεωρώ κάποιος να το δοκιμάσει για αρχή αν σκεφτεται να ξεκινήσει μια γλώσσα. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από DrLo
vagos789 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Υπαρχουν και στο youtube πολλα πραγματα για καποιον που απλα θελει να μαθει 5 πραγματα για την διαβιωση ,πχ Γαλλικα: https://www.youtube.com/watch?v=ujDtm0hZyII
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα