Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ok δεν θα πω ψέματα. Ήμουν σχεδόν ψημένος να το πάρω αλλά μετά το τρέιλερ; I'm sold, που λένε και στο χωριό μου.

ICH WILL!!!!!!!🤘

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 2
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το Detroit όντως εκπληκτική τιμή στο Αμέρικα γίνεται να αλλάξω region και να βάλω όπως στο xbox η πρέπει να κάνω άλλον λογαριασμό και να βάλω Αμερική ? 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Το Detroit όντως εκπληκτική τιμή στο Αμέρικα γίνεται να αλλάξω region και να βάλω όπως στο xbox η πρέπει να κάνω άλλον λογαριασμό και να βάλω Αμερική ? 

Κάνεις άλλο λογαριασμό και βάζεις Αμερική.

Δημοσ.

Οταν φτιαξεις τον αμερικανικο λογαριασμο για διευθυνση βαλε πολιτεια california/los angeles.Καποιες πολιτειες χρεωνουν ενα ειδος φορου.Καλιφορνια ειναι απο τις πολιτειες που εξαιρουνται απο τον φορο.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Εγω ψωνιζω απο εδω

https://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/

απο 10 δολαρια ξεκιναει.5 δεν υπαρχει.

Ευχαριστώ δούλεψε μια χαρά 

1 ώρα πριν, fytotech είπε

Κάνεις άλλο λογαριασμό και βάζεις Αμερική.

Ωραία σε ευχαριστώ έκανα αγόρασα και μια 10$ κάρτα και αγόρασα το Detroit πολύ καλή τιμή πάντως. 

2 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Οταν φτιαξεις τον αμερικανικο λογαριασμο για διευθυνση βαλε πολιτεια california/los angeles.Καποιες πολιτειες χρεωνουν ενα ειδος φορου.Καλιφορνια ειναι απο τις πολιτειες που εξαιρουνται απο τον φορο.

Ναι εγώ έβαλα νέα Υόρκη κα μου έβγαλε TEX νομίζω κάπως έτσι λέγεται 0.80€ +

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως μένω Αλάσκα, πολύ κρύο, ούτε που έχουμε καταλάβει ότι είναι καλοκαίρι. :(

Btw, επειδή μου έσπασαν τα νεύρα σήμερα, το PSN τρώει άγριες κόμπλες με Brave browser ή με adblock plug-in. Οπότε αν θέλετε να μπείτε από πισί, δοκιμάστε με Edge ή βγάλτε το adblock. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ! 

Έφτιαξα ένα δεύτερο account στο ps4 με διεύθυνση California όπως είπατε και σε άλλο φίλο. 

Πρέπει να προσέξω κάτι σε σχέση με το ελληνικό account που έχω από όταν αγόρασα το ps4; Υπάρχει φόβος για κάτι; 

Τα παιχνίδια τα παίζω και με τα 2 account αν θέλω χωρίς να υπάρχει θέμα ; Προφανώς online μόνο με το ελληνικό account που έχω και psplus. Αλλά μπορώ να παίξω online παιχνίδι αγορασμενο από το αμερικανικο;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για το Αμερικάνικο account θέλεις αμερικάνικο psplus για να παίξεις online. Επίσης για να αγοράσεις από το psn θέλει κάρτα απο Αμερική . Αν βάλεις την ελληνική δεν την δέχεται.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Για το Αμερικάνικο account θέλεις αμερικάνικο psplus για να παίξεις online. Επίσης για να αγοράσεις από το psn θέλει κάρτα απο Αμερική . Αν βάλεις την ελληνική δεν την δέχεται.

ωραια. οποτε οτι αγορασω απο το αμεικανικο θα ειναι για offline . για αγορα παιχνιδιου θα το κανω μεσω site που εχει αναφερθει εδω 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς δεν το δοκίμασα τόσα χρόνια να δω αν βάλω εγώ ps plus σε έναν άλλον λογαριασμό γίνεται να έχω και στον κύριο plus ? 

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Το vr με τα 5 games έχει παίξει σε πιο χαμηλή τιμή από 229; έχω κ ένα εκπτωτικο κουπόνι - 30 ευρώ κ σκέφτομαι να την κάνω την παπαριτσα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ λίγο μετά το black friday το τσίμπησα στα 199 από μεγάλη αλυσίδα. Version 2 Headset, v2 camera και μαζί vr worlds, skyrim, doom, wipeout και astro bot. Πρέπει να ήταν για 1 με 2 μέρες η προσφορά. 

Επεξ/σία από Archantwn
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Archantwn είπε

Και εγώ λίγο μετά το black friday το τσίμπησα στα 199 από μεγάλη αλυσίδα. Version 2 Headset, v2 camera και μαζί vr worlds, skyrim, doom, wipeout και astro bot. Πρέπει να ήταν για 1 με 2 μέρες η προσφορά. 

Ακριβώς αυτό που λέει ο φίλος. Εγω είχα μια δωροεπιταγή 100 ευρώ και μου ρθε στα 99. Τρελό deal. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...