Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Να περιμένω 2 χρόνια να ανακοινωθεί το ps5 για να πέσει η τιμή του ps4pro δεν παίζει άλλωστε εγώ προσωπικά έχω ps4pro cuh-7100  για ένα φίλο ψάχνω.

Γιατι δεν παιζει?

Αλλος περιμενει 3 χρονια να παιξει ενα game !

• Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, Paragontas-x said:

Ο φίλος μου δεν μπορεί να περιμένει ειδικά τώρα που αναμένονται να βγουν κάτι αποκλειστικές παιχνιδάρες στο ps4

Τι εννοείς "τώρα"; 

• Moderators
Δημοσ.
18 minutes ago, Paragontas-x said:

εννοώ αυτό το χρόνο που λογικά μέχρι τέλος του θα έχουμε κάποια αποκλειστικά παιχνίδια του ps4.

Ένα exclusive θα έχουμε μόνο, το Spider-man. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ένα exclusive θα έχουμε μόνο, το Spider-man. 

βαλε και τα παλιοτερα exclusive που δεν υπαρχουν σε καμια κονσολα και εινα ανωτερα του ανταγωνισμου, και τελειωνει το θεμα της ειρωνειας

edit: αντικειμενικα να το παρουμε, δεν υπαρχει ανταγωνισμος για το ps4, ειτε τιτλοι, ειτε κοσμος online ειτε το plus. Oσο και να αντιπαθω την σονυ, δεν εχει αντιπαλο, και οποιος ψαχνει για 1 κονσολα, ειναι μονοδρομος 

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, najinblue3 said:

βαλε και τα παλιοτερα exclusive που δεν υπαρχουν σε καμια κονσολα και εινα ανωτερα του ανταγωνισμου, και τελειωνει το θεμα της ειρωνειας

Δεν διαφωνώ, από μόνο του το Bloodborne είναι λόγος αγοράς κονσόλας. Απλά ο φίλος αναφέρθηκε σε exclusives που θα κυκλοφορήσουν φέτος, δεν είχα σκοπό να ειρωνευτώ κάποιον. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Δεν διαφωνώ, από μόνο του το Bloodborne είναι λόγος αγοράς κονσόλας. Απλά ο φίλος αναφέρθηκε σε exclusives που θα κυκλοφορήσουν φέτος, δεν είχα σκοπό να ειρωνευτώ κάποιον. 

εκανα edit για πιο ολοκληρωμενη προταση

στις αλλες κονσολες τι ερχεται φετος? Προσωπικα περιμενω Code vein, MH generations στο switch, spiderman 2/3 -> ps4

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, έχω κάνει ένα βίντεο-αφιέρωμα με τα studios που πέρασαν από τα χεράκια της Sony και τα έκλεισε, έτσι για να δούμε και τα πράγματα λίγο αλλιώς σε σχέση με το lineup από first party studios που έχει τώρα. Ρίξτε του μια ματιά αν σας ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Ειχε πριν λιγο καιρο το Beyond,βγηκε και τον προηγουμενο μηνα το Detroit και σου λενε ευκαιρια ειναι να βαλουμε και το heavy rain.

Σιγουρα εχουμε δει και καλυτερους μηνες με πιο ενδιαφεροντα παιχνιδια βεβαια.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ειχε πριν λιγο καιρο το Beyond,βγηκε και τον προηγουμενο μηνα το Detroit και σου λενε ευκαιρια ειναι να βαλουμε και το heavy rain.

Σιγουρα εχουμε δει και καλυτερους μηνες με πιο ενδιαφεροντα παιχνιδια βεβαια.

καλα αντε να το καταπιω το hr, το αλλο ειναι τραγικο απ οσο εχω διαβασει και μονο, βεβαια δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται αλλα μπορει να ναι και διαμαντακι. Κλασσικος μηνας θα ελεγα ουτε καλος ουτε κακος

Δημοσ.

Σιγουρα θα μπορουσε να εδινε και καλυτερα παιχνιδια ας μην κοροιδευομαστε,αλλα κραταω το εξτρα παιχνιδι του προηγουμενου μηνα το Black Ops 3 που μαλλον το βγαλανε απο αυτο το μηνα για να το δωσουνε στον προηγουμενο καθαρα για λογους διαφημισης περι Ε3.

Το καλο παντως που εχουν αυτου του ειδους τα παιχνιδια ειναι οτι ειναι λουκουμι για δωρεαν παιχνιδια.Εμεινα παραπανω απο ικανοποιημενος απο το τελευταιο Batman της Telltales πχ που εδωσαν δωρεαν οπως και εν μερη απο το Beyond.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω παρακολουθήσει αρκετα την Ε3 και διαφορα trailer τις τελευταιες ημερες και αναρωτιεμαι, καταφερε τελικα το ps4 να ξεπερασει σε ΑΑΑ τιτλους, τεχνικα και σε gameplay τα παιχνιδια του pc αλλα και ολα τα third party's games με τα exclusives του?

Και καλα για το gameplay δεν ειναι κατι, αλλα τεχνικα πως εξηγηται εσεις το οτι εχει βγαλει και θα βγαλει παιχνιδια τοσο αρτια και καλοφτιαγμενα σε γραφικα που δε βλεπεις ουτε σε pc με τη καλυτερη καρτα γραφικων στο κοσμο(1000€+) πλην 1-2 παιχνίδια σε pc που πρεπει να εχεις τουλαχιστον gtx 1080ti για να μη τρεχει σπασμενο και χαλια το game.

Πια ειναι η δικη σας εκδοχη-εξηγηση για τον ασύλληπτο τεχνικο τομεα του ps4 αλλα και για το γεγονός οτι εχει καταφερει μια κονσόλα 300-400 μολης ευρω να κραταει τοσο ζωντανο το gaming σε μια εποχη που αργοπεθαίνει ειδικα σε third parti games ή μη (ps4) exclusives

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Χωρις να θελω να μειωσω το παραπανω σχολιο θα πω ενα πραγμα που με χαλαει με την εν λογω κονσολα και βασικα ολες τις κονσολες γενικοτερα μιας και τα περισσοτερα παιχνιδια παιζουν 30 καρε και στην καλυτερη 60.Σε εμενα επειδη εχω και οθονη 144 hz κανει περισοτερο μπαμ η διαφορα και επειδη προσφατα πηρα τηλεοραση 4κ και εχω το pro μπορω να πω οτι σε πολλους τιτλους αν βαλω το 4κ η κονσολα τα βρισκει σκουρα και ριχνει πολυ τα καρε και φαινεται οτι τραβαει ζορια για να εχεις το οπτικο αποτελεσμα οποτε για μενα στις περισσοτερες περιπτωσεις διαλεγω το perfomance Option για περισσοτερα καρε σε αυτο φταιει και το γεγονος οτι το ματι μου εχει συνηθισει τα παραπανω καρε που εχω στο pc και μου κακοφαινεται οταν παιζω στο ps4.Αλλα δυσκολο να πιασει το Pc στα γραφικα αλλα σιγουρα ειναι value for money το οπτικο αποτελεσμα σε συγκριση που με το pc θες 3-5 φορες πανω τα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...