Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειστε ''αρρωστοι'' ρε.

:p:P:P:P:P:P:P

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλα τα playstation ζήσαν πάνω από τον μέσο όρο και τους ανταγωνιστές τους απλά το ps3 με 9 χρόνια ζωής έσπασε τα κοντέρ.

Εγώ προσωπικά θέλω παιχνιδοκονσόλα, δηλαδή έμφαση ή σχεδόν εμμονή στο gaming με όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη ευκολία. Πατάς το κουμπί φορτώνεις είτε φυσικό ή ψηφιακό μέσο και παίζεις και 10 λεπτά αν γουστάρεις. Δεν έχω πια pc και ούτε θέλω υβρίδια, χάνεις πολύ χρόνο στο pc σετάρισμα, ασυμβατότητες για παλιά παιχνίδια αδυναμία στα πολύ καινούργια κτλ.

Κονσόλες παλαιού τύπου με σκληρό δίσκο και ψηφιακά παιχνίδια μέχρι εκεί όχι παραπέρα.

• Like 3
Δημοσ.

Το free play του ΣΚ το Desriny 2, μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον (το campaign του) σε αντιθεση με το Overwatch (δεν κανω κεφι τα multiplayer).
Βλεπω ομως οτι ειναι αρκετα μικρο, μονο 12 ωρες για την ιστορια, πρεπει σημερα να εχω κανει τις πρωτες εξι ωρες :)
Χρειαζομουν μια ημερα ακομη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε  σεις καπου πηρε το ματι μου μια ειδηση/φημη  για Bloodborne 2 ,οτι κατι διερευσε σε καποιο amazon κτλπ αλλα δεν μπορω να την βρω ξανα.

Μηπως την διαβασε κανεις ?

Επεξ/σία από Fotis13
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Fotis13 said:

Ρε  σεις καπου πηρε το ματι μου μια ειδηση/φημη  για Bloodborne 2 ,οτι κατι διερευσε σε καποιο amazon κτλπ αλλα δεν μπορω να την βρω ξανα.

Μηπως την διαβασε κανεις ?

https://www.amazon.it/Bloodborne-2/dp/B07DLRGC8G

Placeholder είναι, πολύ αμφιβάλλω ότι θα βγει για PS4.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 hours ago, orck said:

Το free play του ΣΚ το Desriny 2, μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον (το campaign του) σε αντιθεση με το Overwatch (δεν κανω κεφι τα multiplayer).
Βλεπω ομως οτι ειναι αρκετα μικρο, μονο 12 ωρες για την ιστορια, πρεπει σημερα να εχω κανει τις πρωτες εξι ωρες :)
Χρειαζομουν μια ημερα ακομη...

Το story βασικά και πιο γρήγορα βγαίνει, κάπου 16 story missions είναι όλα και όλα (και ανάλογα το gear βγαίνουν και σε τεταρτάκι-μισάωρο ορισμένα), το θέμα είναι πως υπάρχει αρκετό side content (βλ. adventures, public/heroic events, strikes, nightfalls και δεν συμμαζεύεται) - αν το δοκιμάζεις για να δεις αν θες να το αγοράσεις, αξίζει να try και μερικά απο αυτά για να πάρεις μια ιδέα του πως λειτουργεί το όλο loot/rewards/tokens system, το οποίο είναι 50-60% του "end" game farming :P 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Greygore είπε

Το story βασικά και πιο γρήγορα βγαίνει, κάπου 16 story missions είναι όλα και όλα (και ανάλογα το gear βγαίνουν και σε τεταρτάκι-μισάωρο ορισμένα), το θέμα είναι πως υπάρχει αρκετό side content (βλ. adventures, public/heroic events, strikes, nightfalls και δεν συμμαζεύεται) - αν το δοκιμάζεις για να δεις αν θες να το αγοράσεις, αξίζει να try και μερικά απο αυτά για να πάρεις μια ιδέα του πως λειτουργεί το όλο loot/rewards/tokens system, το οποίο είναι 50-60% του "end" game farming :P 

Εαν αγορασω το παιχνιδι (ειδα και το εχουν πολυ φτηνα καποια καταστηματα 12,20ευρω, στα μεταχειρισμενα το δινουν 20ευρω, και στο public μεταχειρισμενο 13), εαν παρω το παιχνιδι λοιπον και το κανω εγκατασταση θα εχω την προοδο που σημειωσα στην ηλεκτρονικη εκδοση του; Η παλι απο την αρχη;
Λογικα θα πρεπει να κανω delete ολο το ηλεκτρονικο περιεχομενο;

Δημοσ.

To progress θα το εχεις, αλλα θα προτεινα να μην το παρεις, αφου δεν σου αρεσει το multy δεν εχει αξια. Tο παιχνιδι ειναι 99% multy, το progress στο gear γινεται μονο με multy που ειναι το δυνατο του σημειο. Τα raids που ειναι το καλυτερο κομματι του παιχνιδιου, οπως και τα nightfall και το pvp(oλα στηριζονται στο multy)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, ξεκινάω μια σειρά με την ιστορία του PlayStation και το πρώτο επεισόδιο ανέβηκε σήμερα και αφορά την γέννηση της Sony έως και πριν μπει στον χώρο των κονσολών, ελπίζω να σας αρέσει.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zlave είπε

Καλησπέρα παίδες, ξεκινάω μια σειρά με την ιστορία του PlayStation και το πρώτο επεισόδιο ανέβηκε σήμερα και αφορά την γέννηση της Sony έως και πριν μπει στον χώρο των κονσολών, ελπίζω να σας αρέσει.

Mπραβο σου για την προσπαθεια  το ειδα το video αλλα με το "καλησπερα παιδες " δεν πας πουθενα .Σε τεχνολογικο φορουμ απευθυνεσαι  οχι στο συνεργειο της γειτονιας σου ...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zlave είπε

Οποτε μπορεις να γραψεις καλησπερα παιδες της τεχνολογιας...Μονο ετσι δεν θα παρεξηγηθω εγω..

Δημοσ.

Δεν πειράζει, η μικροψυχία είναι σημάδι των καιρών και ευτυχώς δεν την χρειάζομαι "για να πάω κάπου", ούτε στο συνεργείο της γειτονιάς μου, που φαντάζομαι θεωρείς κατωτέρου επιπέδου για να ασχολείσαι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...