Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, str1979 είπε

καλησπέρα

Είμαι πλέον κάτοχος ενός PS4 pro 1T με firmware 7.02

Το πήρα μεταχειρισμενο για να παίζουν τα παιδιά fortnight

Πρέπει να ξέρω-προσέξω κάτι σχετικά με την κονσολα?

Για το PS3 που είχα πριν ήξερα καποια πράματα αλλά με PS4 πρώτη φορά ασχολούμαι

Να μην την τοποθετήσεις σε κλειστό σημείο για να υπάρχει σωστός εξαερισμός. Σε ανοιχτό σημείο πχ δίπλα στην τηλεόραση. 

• Like 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ

Το έχω σε ανοιχτό χώρο αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έβαλα το χέρι μου πάνω μέρα από αρκετή ώρα που παίζανε τα μικρά το αισθάνθηκα αρκετά ζεστό χωρίς όμως ο ανεμιστήρας να.κανει θόρυβο.

Επεξ/σία από str1979
Δημοσ.
1 ώρα πριν, str1979 είπε

Ευχαριστώ

Το έχω σε ανοιχτό χώρο αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έβαλα το χέρι μου πάνω μέρα από αρκετή ώρα που παίζανε τα μικρά το αισθάνθηκα αρκετά ζεστό χωρίς όμως ο ανεμιστήρας να.κανει θόρυβο.

Ετσι ζεστενεται μην ανησυχεις!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, str1979 είπε

Ευχαριστώ

Ναι έτσι ζεσταίνεται. Κάποια στιγμή ισως το ακούσεις να κάνει σαν σκούπα, έτοιμο να απογειωθεί στην στρατόσφαιρα, αλλα μην ανησυχείς. Δυστυχώς έτσι κάνει. Το Pro λιγότερο από το απλό. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ναι έτσι ζεσταίνεται. Κάποια στιγμή ισως το ακούσεις να κάνει σαν σκούπα, έτοιμο να απογειωθεί στην στρατόσφαιρα, αλλα μην ανησυχείς. Δυστυχώς έτσι κάνει. Το Pro λιγότερο από το απλό. 

Bourdoula, διόρθωση φίλε : Έτσι κάνουν ορισμένα Pro και ακόμα λιγότερο τα απλά PS4 και σ'αυτό ευθύνεται πρωτίστως η παρτίδα/revιsion.number (βλέπε: το τι βεντιλατέρ φοράει). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες για το μηχανικά όπως την παρτίδα που γράφεις πιο πάνω? Και αν ναι πώς?

Πίσω γράφει CUH-7116B

Επεξ/σία από str1979
Δημοσ.
7 ώρες πριν, str1979 είπε

Μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες για το μηχανικά όπως την παρτίδα που γράφεις πιο πάνω? Και αν ναι πώς?

Πίσω γράφει CUH-7116B

Έχεις το προτελευταίο μοντέλο που κάνει θόρυβο, τουλάχιστον στα περισσότερα.

Το 7216 είναι το θεωρητικά αθόρυβο...

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mikele13- είπε

Έχεις το προτελευταίο μοντέλο που κάνει θόρυβο, τουλάχιστον στα περισσότερα.

Το 7216 είναι το θεωρητικά αθόρυβο...

Επιβεβαιωνω οτι ειναι αθορυβο, δεν ακουγεται καθολου ακομα και μετα απο ωρες gaming σε βαρια παιχνιδια (GOW, RDR2).

• Like 2
Δημοσ.

Είχα το 7216 και ισχύει ότι είναι πιο αθόρυβο από αλλά μοντέλα. 

Έπαιζα ώρες gta v και άλλα βαριά παιχνίδια και δεν έκανε όπως αλλά που ακούγονται σαν σκούπες. 

Δημοσ.

Χτες αλλά και σήμερα τα παιδιά λόγω του ότι τα σχολεία είναι κλειστά το έχουν λιώσει στο fortnight αλλά ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται ούτε σαν αεροπλάνο ούτε σαν σκούπα, είναι πολύ αθόρυβο

Θα το παρακολουθήσω

Δημοσ.

Εγώ έχω το 7216Β και στο days gone Και στο horizon zero dawn ορισμενες φορές είναι έτοιμο για απογείωση αλλα μετα σταματάει. Το κάνει πιο πολυ οταν ανοίγω map. Λογικά φορτώνει πολλά δεδομένα εκείνη την στιγμή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Εγώ δυστυχώς ήμουν από τα πειραματόζωα των πρώτων (ή μήπως δεύτερων; Δεν θυμάμαι) εκδόσεων. 

5 ώρες πριν, kostiger είπε

Eπιβεβαιωνω. Και το δικο μου πρωτοδευτερη γενια, κανει πολυ θορυβο.

1 ώρα πριν, Χαρμανης είπε

Εγώ έχω το 7216Β και στο days gone Και στο horizon zero dawn ορισμενες φορές είναι έτοιμο για απογείωση αλλα μετα σταματάει. Το κάνει πιο πολυ οταν ανοίγω map. Λογικά φορτώνει πολλά δεδομένα εκείνη την στιγμή 

Μια πολύ καλή λύση για όσες κονσόλες κάνουν θόρυβο και είναι εκτός εγγύησης διότι θέλει άνοιγμα είναι αυτή...(έχει και σελίδα στο eBay uk)

https://www.circuitsurgery.com/store/ps4-fan-accelerator-blue.html

Ποικίλουν ανάλογα το μοντέλο και την λειτουργία, υπάρχει και με ροοστατη.

Βίντεο τοποθέτησης...

https://youtu.be/M8gL7o7M8gL7o7gmNo

Έχω παραγγείλει ήδη για το Xbox one s.

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Μια πολύ καλή λύση για όσες κονσόλες κάνουν θόρυβο και είναι εκτός εγγύησης διότι θέλει άνοιγμα είναι αυτή...(έχει και σελίδα στο eBay uk)

https://www.circuitsurgery.com/store/ps4-fan-accelerator-blue.html

Ποικίλουν ανάλογα το μοντέλο και την λειτουργία, υπάρχει και με ροοστατη.

Βίντεο τοποθέτησης...

https://youtu.be/M8gL7o7M8gL7o7gmNo

Έχω παραγγείλει ήδη για το Xbox one s.

Εμένα πάντως ένα φίλος μου έβαλε μόνος του έναν ροοστάτη στο πρώτο phat μοντέλο μιας και δεν γινόταν τίποτα παρόλο που το καθάριζε, απ' όσο είχαμε ψάξει στο net ίσως έχει πρόβλημα ο αισθητήρας θερμοκρασίας (ο οποίος βρίσκεται μέσα στην apu απ' όσο κατάλαβα) και το fan πάντα ήταν στο τέρμα.

Καλή επιλογή και αυτή πάντως αν και δεν ξέρω πώς βοηθά καθώς το fan θα τρέχει πιο γρήγορα οπότε ούτως ή άλλως θα κάνει θόρυβο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...