Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Πανέμορφο...

Οντως ειναι πολυ ομορφο ,ισως απο τις πιο ωραιες εκδοσεις που εχουμε δει .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Darthvader said:

Γενικά είμαι της άποψης ότι το Pro είναι πεταμένα λεφτά. 

Βλέποντας αυτήν την έκδοση όμως, νομίζω ότι ερωτεύτηκα. Θα την τσιμπήσω και θα σκοτώσω το Slim μου νομίζω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε;

Το θεμα ειναι, θα ερθει Ελλαδα η θα ειναι αποκλειστικοτητα στην Αμερικη μονο;

ps4-amazingred-3.jpg

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει.

Προτιμώ το total white ps4 pro που έχω τώρα.

Βέβαια το γούστο ακόμα και στα είδη τεχνολογίας είναι υποκειμενικό.....

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Malthador είπε

Βλέποντας αυτήν την έκδοση όμως, νομίζω ότι ερωτεύτηκα. Θα την τσιμπήσω και θα σκοτώσω το Slim μου νομίζω. 

εγω το σκεφτομουνα να παρω την monster hunter edition αλλα εξαντληθηκε πανηγυρικα 😣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Γιατί θεωρείς πως είναι πεταμένα λεφτά;

• Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, fytotech said:

Γιατί θεωρείς πως είναι πεταμένα λεφτά;

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Δεν πιάνει 60 καρέ σε 1080p και δεν πιανει 4Κ σε λίγα καρέ, οπότε δεν καλύπτει καμία ανάγκη μου. 

Πάντα μιλάω για μένα, οι περισσότεροι κάτοχοι δεν έχουν πρόβλημα με την 2Κ ανάλυση ή με τα 45 καρέ, εγώ είμαι ο προβληματικός, μην παρεξηγηθώ. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Δεν πιάνει 60 καρέ σε 1080p και δεν πιανει 4Κ σε λίγα καρέ, οπότε δεν καλύπτει καμία ανάγκη μου. 

Πάντα μιλάω για μένα, οι περισσότεροι κάτοχοι δεν έχουν πρόβλημα με την 2Κ ανάλυση ή με τα 45 καρέ, εγώ είμαι ο προβληματικός, μην παρεξηγηθώ. 

6 λεπτά πριν, orck είπε

Γιατι πραγματικα ειναι :)

Καθίστε, γιατί μάλλον χάθηκα λίγο.

Εγώ που δεν είχα PS4 (έπαιζα λίγο στου αδερφού μου), έπρεπε να προτιμήσω το απλό ή το Slim πχ έναντι του Pro;

Υποσημείωση: Έχω 65 ιντσών τηλεόραση SONY Bravia με 4k κι HDR. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει "πρέπει", είναι τι προτιμάει ο καθένας. 

Εγώ έκρινα ότι δεν αξίζει το Pro, εφόσον δεν σηκώνει 60 καρέ ακατέβατα (στην FHD TV μου) και προτίμησα να δώσω τα 100 ευρω παραπάνω για να πάρω games. 

Αν εσύ έκρινες ότι άξιζε να δώσεις 100 ευρω παραπάνω για να παίζεις με pseudo-4K, αντί για 1080p στην 65αρα 4Κ σου, σωστά έκρινες, εσύ γνωρίζεις καλύτερα τις ανάγκες σου. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχει προνοήσει και για εσένα η sony 😄

large.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν υπάρχει "πρέπει", είναι τι προτιμάει ο καθένας. 

Εγώ έκρινα ότι δεν αξίζει το Pro, εφόσον δεν σηκώνει 60 καρέ ακατέβατα (στην FHD TV μου) και προτίμησα να δώσω τα 100 ευρω παραπάνω για να πάρω games. 

Αν εσύ έκρινες ότι άξιζε να δώσεις 100 ευρω παραπάνω για να παίζεις με pseudo-4K, αντί για 1080p στην 65αρα 4Κ σου, σωστά έκρινες, εσύ γνωρίζεις καλύτερα τις ανάγκες σου. 

Επειδή όπως έγραψα και πιο πάνω, έχω διαθέσιμο και το απλό PS4, έχω βάλει και τα δύο στην τηλεόραση. Τα God of War, Horizon Zero Dawn, FIFA και NBA 18, GT, έχουν αισθητή διαφορά. Δεν είναι 4k αλλά είναι πραγματικά καλύτερα. 

Φαντάζομαι λες, πως δεν αξίζει η διαφορά στην τιμή για τη διαφορά στην ποιότητα. Και πάλι, βάζοντας προσωπικό γούστο προφανώς, πιστεύω αξίζει. 

Κρατάω κι ένα μικρό καλάθι για backwards compatibility στο PS5, που θα μπορείς να κρατήσεις το PS4 Pro λίγο πιο πολύ, αγοράζοντας παιχνίδια του PS5, που δε θα το κάνουν να αγκομαχάει. Ώστε να μπορείς να περιμένεις μέχρι το πρώτο price drop του PS5, χωρίς να έχεις χάσει κάτι.

Επεξ/σία από fytotech
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fytotech είπε

Κρατάω κι ένα μικρό καλάθι για backwards compatibility στο PS5, που θα μπορείς να κρατήσεις το PS4 Pro λίγο πιο πολύ, αγοράζοντας παιχνίδια του PS5, που δε θα το κάνουν να αγκομαχάει. Ώστε να μπορείς να περιμένεις μέχρι το πρώτο price drop του PS5, χωρίς να έχεις χάσει κάτι.

Αυτο εαν γινει ουσιαστικα σκαβει τον λακο του επομενου ps5. Εαν ειναι οι διαφορες στις γενιες να ειναι τοσο μικρες τοτε τι ασχολιομαστε;
Το εχεις διαβασει απο καπου η ειναι δικια σου αποψη/ελπιδα;

Τελικα το κοκκινο spiderman θα ερθει ελλαδα; Ψηθηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...