Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Όλα θα πάνε physical, κανένα σε digital, δεν με καλύπτουν τα 500gb;

Δεν έχει καμία σημασία που θα πάνε physical μιας και όπως είπα, δεν θα κερδίσεις χώρο με αυτό τον τρόπο. Όλα τα physical κάνουν install ολόκληρο τον φάκελο του game στο σκληρό.

Εφόσον όπως λες θες 15-20 games (+remasters), πιστεύω ότι δεν θα σε καλύψουν τα 500Gb.

Εκτός αν δεν σε πειράζει να κάνεις απεγκατάσταση τα games που τελειώνεις...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 6,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βασικά ούτε ο 1TB θα του κάνει με τον χώρο που πιάνει και το os και τα patches/updates αλλά τουλάχιστον είναι μια καλή αρχή! 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Δεν έχει καμία σημασία που θα πάνε physical μιας και όπως είπα, δεν θα κερδίσεις χώρο με αυτό τον τρόπο. Όλα τα physical κάνουν install ολόκληρο τον φάκελο του game στο σκληρό.

Εφόσον όπως λες θες 15-20 games (+remasters), πιστεύω ότι δεν θα σε καλύψουν τα 500Gb.

Εκτός αν δεν σε πειράζει να κάνεις απεγκατάσταση τα games που τελειώνεις...

Κατανοητό, έβλεπα ότι μεταξύ 500gb και 1tb έχουν ελάχιστη διαφορά στην τιμή στα σκρουτζομάγαζα, τύπου 10-20 ευρώ.

Αυτό εδώ ωραίο πακετάκι δεν είναι στα 350 με 2ο χεριστήριο;

https://www.skroutz.gr/s/10274161/Sony-PlayStation-4-Slim-1TB-DualShock-4.html

Δημοσ.
2 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Εμένα ουσιαστικά με ενδιαφέρουν καμια 15αριά παιχνίδια πάνω-κάτω, άντε πες 20 για να είμαστε μέσα, κατά κύριο λόγο single player.

Από την μια είναι αυτά που βγήκαν μόνο στο PS4 (horizon, god of war, bloodborne, last guardian, κλπ... και φυσικά κάποια που έρχονται το 2019)

Από την άλλη είναι παιχνίδια από εποχές ps3 που βγήκαν σαν remasters (shadow of colossus, heavy rain, last of us, god of war 3, uncharted, κλπ...)

Όλα θα πάνε physical, κανένα σε digital, δεν με καλύπτουν τα 500gb;

Την δουλεια σου θα την κανεις εαν το παρεις το πραγμα με μια σειρα, εαν βαλεις 5 παιχνιδια παιξεις λιγο και βαλεις αλλα 5 για να παιξεις λιγο τοτε θα εχεις προβλημα.
Εαν ομως ξεκινησεις 4-5 παιχνιδια και τελειωσεις καποιο για να περασεις το επομενο τοτε θα εισαι οκ, μολις τερματιζεις κατι απλα σβηνεις τα δεδομενα του και κανεις χωρο για το επομενο.
Δεν ειναι κατι τραγικο σαν προβλημα.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, orck είπε

Την δουλεια σου θα την κανεις εαν το παρεις το πραγμα με μια σειρα, εαν βαλεις 5 παιχνιδια παιξεις λιγο και βαλεις αλλα 5 για να παιξεις λιγο τοτε θα εχεις προβλημα.
Εαν ομως ξεκινησεις 4-5 παιχνιδια και τελειωσεις καποιο για να περασεις το επομενο τοτε θα εισαι οκ, μολις τερματιζεις κατι απλα σβηνεις τα δεδομενα του και κανεις χωρο για το επομενο.
Δεν ειναι κατι τραγικο σαν προβλημα.

Καλά σαφώς, έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να παίζω πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα, νιώθω ότι βγαίνω εκτός της ατμόσφαιράς τους, άσε που ξεχνάω και το σενάριο.

Απλά μου αρέσει η ιδέα να είναι όλα σεταρισμένα ready to go και να μην περιμένω εκείνη τη στιγμή install κλπ, μπορεί να το έχω συνηθίσει και λόγο της Nintendo.

Αλλά ναι, όπως λες κι εσύ δεν είναι σημαντικό πρόβλημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Καλά σαφώς, έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να παίζω πολλά παιχνίδια ταυτόχρονα, νιώθω ότι βγαίνω εκτός της ατμόσφαιράς τους, άσε που ξεχνάω και το σενάριο.

Απλά μου αρέσει η ιδέα να είναι όλα σεταρισμένα ready to go και να μην περιμένω εκείνη τη στιγμή install κλπ, μπορεί να το έχω συνηθίσει και λόγο της Nintendo.

Αλλά ναι, όπως λες κι εσύ δεν είναι σημαντικό πρόβλημα.

Ασε την Nintendo, εντελως αλλη φιλοσοφια.
Εδω θα λιωσεις να περιμενεις να κανει το update για να παιξεις, μου εχει μεινει οτι πηγα και πηρα απογευμα το cod ww2 και βαζω να παιξω, π@π@ρια επαιξα εκεινο το βραδυ, εβλεπα την μπαρα να κατεβαζει το update, μην φανταστεις οτι εχω ρημαδι γραμμη, καθαρη 24αρα ειναι. Επισης θυμαμαι το αλλο cod black ops3 να περιμενω να κανει εγκατασταση πανω απο ωρα.
Τι εχει και αργει τοσο πολυ για να τελειωσει, κοκκαλα;

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, D.Luffy said:

Έχει σημασία το physical ή το digital. Ναι μεν δεν θα κερδίσει χώρο, αλλά θα κερδίσει χρόνο, μιας και δεν θα χρειάζεται να περιμένει μια αιωνιότητα και μια μέρα για να κατέβουν 50 GB απο τον server ετσι ωστε να μπορεσει να παίξει το όποιο game. 

Είναι πολύ πιο εύκολη η απόφαση να κάνεις uninstall ένα game όταν το έχεις σε δισκάκι. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχει σημασία το physical ή το digital. Ναι μεν δεν θα κερδίσει χώρο, αλλά θα κερδίσει χρόνο, μιας και δεν θα χρειάζεται να περιμένει μια αιωνιότητα και μια μέρα για να κατέβουν 50 GB απο τον server ετσι ωστε να μπορεσει να παίξει το όποιο game. 

Είναι πολύ πιο εύκολη η απόφαση να κάνεις uninstall ένα game όταν το έχεις σε δισκάκι. 

Ναι συμφωνώ. Μιλούσα μόνο για την χωρητικότητα. Επίσης με το physical έχεις και την επιλογή της μεταπώλησης. 

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ναι συμφωνώ. Μιλούσα μόνο για την χωρητικότητα. Επίσης με το physical έχεις και την επιλογή της μεταπώλησης. 

Και της ενοικιασης και του δανεισμου σε ενα τριτο χωρις να χρειαστει να δωσεις ολο το account :)

• Like 1
Δημοσ.

Νοικιάζω πάντως δέκα ευρώ την ημέρα, το απλό και το Pro μαζί, γιατί εδώ μέσα βγάζουν όλοι συμπεράσματα χωρίς καν να έχουν δει τη διαφορά live. 

Πραγματικά, η διαφορά είναι αισθητή. Τώρα αν κάποιος θέλει να δώσει εκατό ευρώ λιγότερα για να πάρει κάτι χειρότερο είναι επιλογή του. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Σχεδόν όλο το community, YouTubers, gaming sites συμφωνούν κι εδώ έχουμε κάνει τη διαφορά αμελητέα, χωρίς να τα έχουμε δει. 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, fytotech said:

Νοικιάζω πάντως δέκα ευρώ την ημέρα, το απλό και το Pro μαζί, γιατί εδώ μέσα βγάζουν όλοι συμπεράσματα χωρίς καν να έχουν δει τη διαφορά live. 

Πραγματικά, η διαφορά είναι αισθητή. Τώρα αν κάποιος θέλει να δώσει εκατό ευρώ λιγότερα για να πάρει κάτι χειρότερο είναι επιλογή του. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Σχεδόν όλο το community, YouTubers, gaming sites συμφωνούν κι εδώ έχουμε κάνει τη διαφορά αμελητέα, χωρίς να τα έχουμε δει. 

Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι συγκεκριμένα, αλλά ο φίλος πιο πάνω μιλάει για Full HDTV. 

Είναι αισθητή η διαφορά και στα 1080p;

Δημοσ.

Ναι όντως μιλάω για Full HD 1080p τηλεόραση και δεν προβλέπεται να πάω σε 4K για κάμποσα χρόνια.

Πάντως, επειδή η δουλειά μου έχει να κάνει με το βίντεο (κάμερα και μοντάζ) και γνωρίζω περί αναλύσεων κλπ, η λογική λέει πως η μεγαλύτερη ανάλυση πχ. 4K θα έχεις ως αποτέλεσμα καλύτερη εικόνα όταν την προσαρμόσεις σε οθόνη 1080p σε σύγκριση με μια ανάλυση 1080p που θα προσαρμοστεί σε οθόνη 1080p.

Βέβαια δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς γίνεται με το PS4, το Σάββατο ποσταρίστηκε εδώ ένα βίντεο που έλεγε πως ακριβώς λειτουργεί το 4K rendring και ότι δεν είναι στην πραγματικότητα 4K αλλά περισσότερο μια σειρά από έξυπνες πατέντες που καμουφλάρουν την κατάσταση μα δεν είχα χρόνο να το πάω μέχρι τέλους οπότε σταματάω εδώ για να μην πω καμια πατάτα.

Το ζήτημα πάντως είναι ένα, αξίζει αυτή η διαφορά στην εικόνα για μια Full HD 1080p τηλεόραση και δικαιολογεί τα λεφτά για το pro;

Από ό,τι έχω καταλάβει όχι ακριβώς, πάντως νομίζω περισσότερο με προβληματίζει πως θα τρέχουν τα μελλοντικά απαιτητικά παιχνίδια τύπου Death Stranding και Red Dead Redemption 2 στο slim παρά το πως παίζουν αυτά που έχουν βγει μέχρι σήμερα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Το ζήτημα πάντως είναι ένα, αξίζει αυτή η διαφορά στην εικόνα για μια Full HD 1080p τηλεόραση και δικαιολογεί τα λεφτά για το pro;

Απο θεμα εικονας οχι δεν αξιζει,απο θεμα αποδοσης παλι εκει αλλαζουν τα πραγματα οπως το λες.

• Sad 1
Δημοσ.

Γιατί σνομπάρετε τα 15 παραπάνω frames, που βγάζουν τα παιχνίδια με performance mode;

Από 30 (κι αυτά όχι σταθερά), πάμε στα 45+

Δεν είναι μικρή αύξηση, το 50%. Είναι σαφώς αισθητό στο flow. Τόσο, που ακόμα και στην 4k τηλεόραση, σχεδόν όλοι προτιμούν το performance mode σε 1080, από το να έχουν 4k ανάλυση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...