Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

To νήμα προορίζεται για την ενημέρωση της κοινότητας σχετικά με τρέχουσες προσφορές και μόνο.

Επίσης, για μηνύματα τα οποία διευκρινίζουν το πλαίσιο μιας προσφοράς (διαθεσιμότητα, χρονική διάρκεια) ή αντιπροτείνουν μια τυχόν καλύτερη τρέχουσα προσφορά.

Προκειμένου να κρατάμε το νήμα κατά το δυνατόν λιτό για την ταχύτερη ενημέρωση της κοινότητας, τα μηνύματα που δημοσιεύονται εδώ πρέπει να περιορίζονται στην ενημέρωση.

Oι απολύτως καλοδεχούμενες και θεμιτές συζητήσεις σχετικά με γνώμες και απόψεις για το αν ένας προσφερόμενος τίτλος είναι αξιόλογος κτλ. πρέπει να γίνονται στα αντίστοιχα νήματα των παιχνιδιών.

Εφόσον δεν υπάρχει αντίστοιχο νήμα ή η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από ένα πακέτο τίτλων, η συζήτηση μπορεί να γίνει σε κάποιο από τα γενικά νήματα για το gaming ή τα καταστήματα/sites που προσφέρουν το πακέτο.

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Συνιστάται πάντα να ελέγχετε οι ίδιοι την αξιοπιστία των καταστημάτων που επιλέγετε για αγορές, ανεξάρτητα από το πώς εμφανίζονται ή δηλώνονται σε sites αναζήτησης ή συγκέντρωσης ανακοινώσεων προσφορών!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 hours ago, Gulik said:

Από όσο διάβασα, ναι, παίζει.

Ακόμη μια προσφορά σήμερα.

Halo The Master Chief Collection στα μόλις 9,99 ευρώ μέσα από το Steam, με την συγκεκριμένη προσφορά να λήγει σύντομα (29 Σεπτέμβρη).

https://store.steampowered.com/sub/376282/

Αξίζει το κάθε σεντ

• Thanks 1
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ιδιαίτερη προσφορά που βρήκα σήμερα αφορά το Levelhead: Platformer Maker. 

Ένα όμορφο 2D platformer στο οποίο μπορείς να σχεδιάσεις και τα δικά σου levels.

Στα μόλις 97 cents του ευρώ, όντας σε έκπτωση 95% παρακαλώ, μέσα από το Steam.

https://store.steampowered.com/app/792710/Levelhead_Platformer_Maker/

Η συγκεκριμένη προσφορά λήγει στις 6 Οκτώβρη.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα,
Ειμαι σχεδον ασχετος με (νεα)παιχνιδια σαν κλασικος μπουμερ.Πριν καποια χρονια ειχα κανει εγγραφη στον πιτσιρικα στην epic games και του ειχα αγορασει σε καλη προσφορα το GTA.Τωρα το εχει ψιλοβαρεθει και του υποσχεθηκα αν βρω καποια καλη προσφορα θα του παρω το Red Dead Redemption 2.
Θυμαμαι τοτε εχει βγει μια πολυ καλη τιμη(5e?) για το GTA και το ειχα αγορασει.Τωρα μπαινω με δικο μου λογαριασμο(γιατι υπαρχει age restriction) και το βλεπω οτι ειναι στα 60e που εννοειται δεν προκειται να δωσω τοσα χρηματα.
Το ερωτημα μου ειναι το εξης:Βγαινουν προσφορες και ποτε?Και πως θα ενημερωθω οτι επεσε η τιμη?
Υπαρχει καποιος αλλος τροπος πχ με κουπονι ξερω γω να το παρω?Δεν εχω ιδεα απο αυτα και θα ηθελα να με κατατοπισει καποιος εμπειρος.

Δημοσ.
23 minutes ago, Evil13 said:

Καλημερα,
Ειμαι σχεδον ασχετος με (νεα)παιχνιδια σαν κλασικος μπουμερ.Πριν καποια χρονια ειχα κανει εγγραφη στον πιτσιρικα στην epic games και του ειχα αγορασει σε καλη προσφορα το GTA.Τωρα το εχει ψιλοβαρεθει και του υποσχεθηκα αν βρω καποια καλη προσφορα θα του παρω το Red Dead Redemption 2.
Θυμαμαι τοτε εχει βγει μια πολυ καλη τιμη(5e?) για το GTA και το ειχα αγορασει.Τωρα μπαινω με δικο μου λογαριασμο(γιατι υπαρχει age restriction) και το βλεπω οτι ειναι στα 60e που εννοειται δεν προκειται να δωσω τοσα χρηματα.
Το ερωτημα μου ειναι το εξης:Βγαινουν προσφορες και ποτε?Και πως θα ενημερωθω οτι επεσε η τιμη?
Υπαρχει καποιος αλλος τροπος πχ με κουπονι ξερω γω να το παρω?Δεν εχω ιδεα απο αυτα και θα ηθελα να με κατατοπισει καποιος εμπειρος.

https://store.steampowered.com/app/1174180/Red_Dead_Redemption_2/ 15€ το βλέπω στο Steam

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evil13 είπε

Καλημερα,

Μπορείς απλά να τσεκάρεις τιμές στο παρακάτω site:

https://gg.deals/eu/

Αν φτιάξεις account σου στέλνει και ειδοποιήσεις κλπ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...