YuGiannis_95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Χθες το βράδυ το ατμ (alpha bank) μου κράτησε την κάρτα γιατί έβαλα λάθος το pin 3 φορές. Ξέρω πως μπορώ τη Δευτέρα να πάω στην τράπεζα με τη ταυτότητα (εγώ θα πάρω και το βιβλιάριο καλού-κακού) και θα μου τη δώσουν. Το θέμα μου είναι το εξής, ακόμα δεν θυμάμαι το pin (είμαι ανάμεσα σε δύο πιθανούς συνδυασμούς) οπότε, όταν μου δώσουν την κάρτα, θα έχω εκ νέου τρεις προσπάθειες ή θα γίνει παρακράτηση με τη μία; Γίνεται να μου κάνει η τράπεζα επανέκδοση το pin χωρίς να αλλάξω κάρτα; (να σημειωθεί ότι δεν έχω αλλάξει pin από το αρχικό όταν παρέλαβα την κάρτα). Έχει συμβεί σε σας κάτι παρόμοιο;; Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από YuGiannis_95 1
tsioulak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Ρωτα στην τραπεζα, θα πας που θα πας την Δευτερα, επισης για καλο και κακο κουβαλα και κανα εκκαθαριστικο εφοριας και λογαριασμο ΔΕΚΟ. 1
YuGiannis_95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, tsioulak είπε Ρωτα στην τραπεζα, θα πας που θα πας την Δευτερα, επισης για καλο και κακο κουβαλα και κανα εκκαθαριστικο εφοριας και λογαριασμο ΔΕΚΟ. Θα πάρω μαζί μου όπως λες καλού κακού. Ρωτάω γιατί στη σελίδα της alpha bank λέει πως αν ξεχάσεις το pin γίνεται επανέκδοση κα στο στέλνουν ταχυδρομικώς. Αυτό που δεν προσδιορίζουν όμως είναι αν με την επανέκδοση του pin συνεπάγεται και επανέκδοση κάρτας.
marmagia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 επίσης αν δεν έχουν βεβαίωση οτι σου ανήκει ο αριθμός τηλεφώνου έχε μαζί και έναν λογαριασμό κινητού αν είναι συμβόλαιο ή αν είναι καρτοκινητό ένα απο τα χαρτιά που βγάζουν σε 5 λεπτά οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τις τράπεζες. γενικά υπάρχει δυνατότητα επανέκδοσης pin. το πόσο καιρό κάνει αλλάζει ανα τράπεζα. η alpha νομίζω το στέλνει σπίτι μιας και μαζί με την HSBC είναι πολύ "δυσκοίλιες" σε έκδοση πχ χρεωστικής και σε τέτοιου είδους τραπεζικές εργασίες. Μόλις πάρεις πίσω την κάρτα κατά 90% θα έχεις πάλι τρεις προσπάθειες αλλά προτού ζητήσεις νέο pin ενημέρωσε τον υπάλληλο οτι θα προσπαθήσεις ώστε αν στην ξανακρατήσει να είναι ενήμερος και να στη δώσει πίσω και τότε να ζητήσεις νέο κωδικό 2
YuGiannis_95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, marmagia είπε επίσης αν δεν έχουν βεβαίωση οτι σου ανήκει ο αριθμός τηλεφώνου έχε μαζί και έναν λογαριασμό κινητού αν είναι συμβόλαιο ή αν είναι καρτοκινητό ένα απο τα χαρτιά που βγάζουν σε 5 λεπτά οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τις τράπεζες. γενικά υπάρχει δυνατότητα επανέκδοσης pin. το πόσο καιρό κάνει αλλάζει ανα τράπεζα. η alpha νομίζω το στέλνει σπίτι μιας και μαζί με την HSBC είναι πολύ "δυσκοίλιες" σε έκδοση πχ χρεωστικής και σε τέτοιου είδους τραπεζικές εργασίες. Μόλις πάρεις πίσω την κάρτα κατά 90% θα έχεις πάλι τρεις προσπάθειες αλλά προτού ζητήσεις νέο pin ενημέρωσε τον υπάλληλο οτι θα προσπαθήσεις ώστε αν στην ξανακρατήσει να είναι ενήμερος και να στη δώσει πίσω και τότε να ζητήσεις νέο κωδικό Κατ'αρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και τις συμβουλές! Αυτό με τις δοκιμές και να ειδοποιήσω τον υπάλληλο το είχα κατά νου γι αυτό και ρώτησα αν θα έχω εκ νέου τρεις προσπάθειες. Είμαι 90% σίγουρος ότι θυμήθηκα τον κωδικό καθώς βρήκα κι ένα χαρτάκι στο γραφείο μου με έναν τετραψήφιο και τετραψήφιους έχω μόνο στη sim (που δεν είναι ο συγκεκριμένος κωδικός) και στην τραπεζική. Οπότε θα πάρω την κάρτα και θα δοκιμάσω αν και είμαι σχεδόν σίγουρος καθώς θυμάμαι τα δύο πρώτα ψηφία σίγουρα. 1
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 @ts Με μια απλή αναζήτηση στο google θα είχες λύσει άμεσα την απορία σου: Ξέχασα το PIN της κάρτας μου. Το ΑΤΜ θα μου παρακρατήσει την κάρτα; Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει το PIN απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Κατάστημα για επανέκδοση του PIN. Το νέο PIN θα αποσταλεί ταχυδρομικώς. Στις 3 συνεχόμενες λανθασμένες προσπάθειες πληκτρολογήσεως του PIN, το ΑΤΜ παρακρατάει την κάρτα. Μετά την παραλαβή της κάρτας πρέπει απαραίτητα η επόμενη προσπάθεια εισαγωγής PIN στο ΑΤΜ να είναι σωστή, διαφορετικά η κάρτα παρακρατείται εκ νέου. r/e-banking/gr/upostirixi-asfaleia/sunithi-erotimata/xehasa-to-pin-tis-kartas-mou-to-atm-tha-mou-parakratisei-tin-karta/ 2 2
YuGiannis_95 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήγα σήμερα πρωί,πρωί και πήρα την κάρτα. Ευτυχώς θυμήθηκα το pin μου οπότε δεν χρειάστηκε να μου κάνουν επανέκδοση. Και έκανα κάτι που έπρεπε να το χα κάνει από καιρό. Έγραψα τους σημαντικούς κωδικούς μου σε ένα χαρτί για να μην έχω πάλι τα ίδια στο μέλλον!! Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τη βοήθειά σας!! Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από YuGiannis_95
YuGiannis_95 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 25 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Μονο μην εχεις το χαρτι μαζι με τις καρτες . Το χαρτί το χω σε έναν φάκελο που έχω μέσα βιβλιάρια, αφμ, απολυτήριο λυκείου, lower, βεβαιώσεις σπουδών κλπ.!!!
YuGiannis_95 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Να στα κλεψουν ολα μαζι δεν λεει Ε του κερατά δηλαδή! Άμα ανοίξουν το σπίτι και βρουν το φάκελο, τι να πω 😂😂
Diskimpex Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ανοιξουν το σπιτι δυστυχως αυτα κοιτανε αν δεν βρουν λεφτα .Τα πουλανε και παιζουν πλαστογραφιες Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Diskimpex
teddy71 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μπορεις για ασφαλεια να τα γραψεις στην αντζεντα του κινητου τηλεφωνου κωδικοποιημενα... πχ το πιν ειναι 4567 στην εθνικη κανεις μια νεα καταχωρηση ενος εικονικου φιλου πχ Ελεανα για Εθνικη, Πετρος για πειραιως, Αργυρης για Αλφα και δινεις εναν εικονικο αριθμο που περιεχει μεσα το πιν πχ 6948456733. Ετσι το εχεις παντα μαζι σου σε περιπτωση που το ξεχασεις και δεν κινδυνευεις να το βρουν μαζι με τιποτα αλλα σημαντικα χαρτια καρτες, βιβλιαρια κτλ. .Ακομη και αν χασεις το κινητο δεν κινδυνευεις γιατι δεν θα κατσει κανεις να τσεκαρει τα τηλεφωνα που εχεις ουτε βεβαια θα μπορουσε να φανταστει το "κολπο" που εκανες. Το μονο που χρειαζεται εινα να θυμασαι ποιοι ειναι αυτοι οι εικονικοι φιλοι και σε ποιες θεσεις το περασες. 1 1
AristidisZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 9 ώρες πριν, Diskimpex είπε Αν ανοιξουν το σπιτι δυστυχως αυτα κοιτανε αν δεν βρουν λεφτα .Τα πουλανε και παιζουν πλαστογραφιες Πλαστογραφία lower ; Καλή φάση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα