Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, icenex είπε

Λογικα ναι...θα εχουμε διορθωσεις προς τα κατω και ξανα προς την δοξα τραβα θα ειναι η φαση...

Αντε καλο bullrun να εχουμε σιγα σιγα...

its-basically-starting.jpg

Κάνα 2 εβδομάδες καθυστέρηση θα ήθελα να έχει ιδανικά αυτό που γίνεται τώρα αλλά rip. Ήθελα να προλάβω τα 25k-27k και τώρα αν συνεχίσει έτσι ούτε τα 40k δεν θα προλάβω χαχαχα.

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, TRP είπε

Κάνα 2 εβδομάδες καθυστέρηση θα ήθελα να έχει ιδανικά αυτό που γίνεται τώρα αλλά rip. Ήθελα να προλάβω τα 25k-27k και τώρα αν συνεχίσει έτσι ούτε τα 40k δεν θα προλάβω χαχαχα.

Δεν ειναι απιθανο σεναριο να γινει διορθωση προς τα κατω και να δουμε τιμες παλι κατω απο τις 30κ...Αλλα αυτο που περιμεναν καποιοι τιμες κοντα στα 15κ προσωπικα ελεγα οτι δυσκολα θα ξαναδουμε...Βεβαια τοτε τα ελεγα αλλα καποιοι ητανε πολυ bearish και δεν το πιστευαν και νομιζαν οτι θα δουνε και τιμες κατω απο 15κ ακουγαμε μεχρι και τιμες κοντα στα 12k...

H ιστορια μεχρι στιγμης με βγαζει σωστο στις εκτιμησεις μου και εκεινους λαθος.Βεβαια κανεις δεν αποκλειει κανενα απροοπτο σκηνικο οπως τοτε με το covid crash που ολοι ειδαμε ποσο κατω επεσε η αγορα, αλλα αμφιβαλλω να ειναι τοσο κωλοφαρδοι καποιοι και να επωφεληθουν απο μια νεα τετοια εκπτωση...Δυστυχως για καποιους το πουλακι να αγορασουν btc με κατω απο 20k πεταξε..

Η εικονα αυτη αντιπροσωπευει πολλους στο χωρο και πως λειτουργουν αν και την εχω ξαναβαλει...Προσωπικα πηγα κοντρα στο συναισθημα μου και οταν ολοι πουλαγαν εγω αποφασισα να κανω ενα τελευταιο all in..Στην τελικη με το φτωχο μου μυαλο σκεφτησα οτι μικρη σημασια εχει ειτε αγορασω στις 15-16κ ειτε στις 12k και οτι αυτες οι αυτες τιμες ηταν ενα καλο σημειο να μπω.Δεν ξερω προσωπικα προσπαθησα πολυ να αποβαλλω αυτο το mentality της απληστιας και μου βγηκε σε καλο.

hsol7g7hky861.jpg

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Λογικα ναι...θα εχουμε διορθωσεις προς τα κατω και ξανα προς την δοξα τραβα θα ειναι η φαση...

Πολύ βιάζεσαι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, icenex είπε

Γιατι τι ειπα?

Ότι ξεκινά το bull run μετά από 2 μέρες πράσινο. Βιαστική εκτίμηση, δε νομίζεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Ότι ξεκινά το bull run μετά από 2 μέρες πράσινο. Βιαστική εκτίμηση, δε νομίζεις;

Ειπα εγω κατι τετοιο?Εκανες quote ενα μηνυμα μου που λεω οτι η φαση τωρα θα εχει διορθωσεις και ξανα προς την δοξα τραβα θα ειναι η φαση Κοινως μετα θα δουμε παλι τις τιμες να ανεβαινουν.Εσυ πως το μεταφραζεις αυτο το ποστ?

Γιατι εγω το μεταφραζω οτι παιζει να παμε παλι κατω απο 30κ μετα να παμε παλι πανω απο 30κ μεχρι να αποφασισει η αγορα οτι απο accumulation ειμαστε πλεον σε bullrun..Που αυτο το bullrun μπορει να χρειαστει μηνες μεχρι να συμβει...Το αναφερω γιατι θεωρεις οτι βαση των ποστ μου μιλαω για διαστημα ημερων που σε καμια περιπτωση δεν μιλαω σε διαστημα ημερων αλλα μηνων.

Επεξ/σία από icenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αντίδραση στα νέα για το ETF.

Χτίζουν θέσεις τα funds και επηρεάζουν και τους μικρούς που ακολουθούν.

Θα περίμενα κάποια διόρθωση για να μπω και σίγουρα όχι τώρα με τα μεγάλα πράσινα κεράκια.  🤐

Επεξ/σία από Damianus
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Damianus είπε

Είναι αντίδραση στα νέα για το ETF.

Χτίζουν θέσεις τα funds και επηρεάζουν και τους μικρούς που ακολουθούν.

Θα περίμενα κάποια διόρθωση για να μπω και σίγουρα όχι τώρα με τα μεγάλα πράσινα κεράκια.  🤐

Ok καλή η παραμύθα αλλά πρώτα θα γίνει το etf και μετά θα έρθουν τα funds. Ακόμη με αναθυμιάσεις πάει η αγορά... Χαμηλό liquidity μεγάλο volatility

• Like 1
Δημοσ.
On 24/10/2023 at 19:47, tcktcktck said:

Ok καλή η παραμύθα αλλά πρώτα θα γίνει το etf και μετά θα έρθουν τα funds. Ακόμη με αναθυμιάσεις πάει η αγορά... Χαμηλό liquidity μεγάλο volatility

Όταν λες liquidity εννοείς volume? Εμένα με προβληματίζει για το πόσο υγιές είναι το pump, το ότι πολλά alts κάνουν πάρτυ. Θα περίμενα το ρευστό να πηγαίνει κυρίως στο btc και όχι σε meme coins. 

Δημοσ.
17 minutes ago, zananiro said:

Όταν λες liquidity εννοείς volume? Εμένα με προβληματίζει για το πόσο υγιές είναι το pump, το ότι πολλά alts κάνουν πάρτυ. Θα περίμενα το ρευστό να πηγαίνει κυρίως στο btc και όχι σε meme coins. 

Έχεις δει τελευταία το διάγραμμα του bitcoin dominance? Κυρίως στο btc πάει το χρήμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, snot said:

Έχεις δει τελευταία το διάγραμμα του bitcoin dominance? Κυρίως στο btc πάει το χρήμα

Ναι, το έχω δει. Αυτό εννοώ, θεωρώ την αύξηση του dominance των τελευταίων 2 εβδομάδων κατά 6% χαμηλό σε σχέση με την αύξηση 26% στην τιμή του. Απλά με προβληματίζει τι δυναμική θα έχει αυτή η αύξηση της τιμής και αν θα είναι βιώσιμη. Σε άλλες περιόδους pump βλέπαμε αύξηση του dominance τουλάχιστον 10% σε μια εβδομάδα και ακόμα και πτώση των alts. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zananiro είπε

Όχι είναι διαφορετικό πράγμα. Τώρα με 1000 btc μπορείς να προκαλέσεις τρελό pump η dump γιατί η αγορά δεν έχει liquidity. Ola τα νομίσματα είναι σε πορτοφόλια για ασφάλεια 

• Like 1
Δημοσ.

Hi all, ειμαι εντελως νουμπας στα κρυπτο και πριν 20 μερες περιπου αγορασα δοκιμαστικα με λιγα λεφτα ενα ποσοστο btc στη binance. Σημερα προσπαθησα να αγορασω ξανα μεσω της ιδιας visa prepaid της Εθνικης που αγορασα και πριν και μου ακυρωνε τη συναλλαγη. Ουτε απευθειας αγορα κρυπτο ουτε καταθεση fiat και μετατροπη..Μιλησα με την Εθνικη και μολις με ενημερωσαν οτι η ΕΤΕ πλεον δε θελει να εχει καμια σχεση με κρυπτονομισματα και δε εγκρινει τετοιου ειδους αγορες. Δε φτανει που βγαλανε τη sepa, που εκοψαν τις mastercard και τρεχαμε να βγαλουμε καινουργιες καρτες τωρα δε παιρνανε ουτε αυτες. Ειμαι σιγουρος οτι αν διαβασω ολο το νημα θα βρω τροπους που μπορουμε να αγορασουμε αλλα επειδη 850 σελιδες ειναι αδυνατον να βγαλω ακρη θα παρακαλουσα οποιος μπορει ας γραψει 2-3 πραγματακια.. Πχ, αλλες τραπεζες δεχονται; Σε περιπτωση που δεχονται, ξερει κανεις απ τη στιγμη που δεν εχω λογαριασμο σε αλλη τραπεζα αν μπορω να εχω μονο prepaid? Η αληθεια ειναι οτι δε με ενδιαφερει το exchange αλλα η αγορα απο το ιντερνετ με κρυπτο, απλα αν αγορασω απ τον third party του trust πχ εκτος του οτι θα καθυστερει η συναλλαγη θα εχω και μεγαλα fees.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eddietgreek είπε

Hi all, ειμαι εντελως νουμπας στα κρυπτο και πριν 20 μερες περιπου αγορασα δοκιμαστικα με λιγα λεφτα ενα ποσοστο btc στη binance. Σημερα προσπαθησα να αγορασω ξανα μεσω της ιδιας visa prepaid της Εθνικης που αγορασα και πριν και μου ακυρωνε τη συναλλαγη. Ουτε απευθειας αγορα κρυπτο ουτε καταθεση fiat και μετατροπη..Μιλησα με την Εθνικη και μολις με ενημερωσαν οτι η ΕΤΕ πλεον δε θελει να εχει καμια σχεση με κρυπτονομισματα και δε εγκρινει τετοιου ειδους αγορες. Δε φτανει που βγαλανε τη sepa, που εκοψαν τις mastercard και τρεχαμε να βγαλουμε καινουργιες καρτες τωρα δε παιρνανε ουτε αυτες. Ειμαι σιγουρος οτι αν διαβασω ολο το νημα θα βρω τροπους που μπορουμε να αγορασουμε αλλα επειδη 850 σελιδες ειναι αδυνατον να βγαλω ακρη θα παρακαλουσα οποιος μπορει ας γραψει 2-3 πραγματακια.. Πχ, αλλες τραπεζες δεχονται; Σε περιπτωση που δεχονται, ξερει κανεις απ τη στιγμη που δεν εχω λογαριασμο σε αλλη τραπεζα αν μπορω να εχω μονο prepaid? Η αληθεια ειναι οτι δε με ενδιαφερει το exchange αλλα η αγορα απο το ιντερνετ με κρυπτο, απλα αν αγορασω απ τον third party του trust πχ εκτος του οτι θα καθυστερει η συναλλαγη θα εχω και μεγαλα fees.

Η εθνική ήταν η πρώτη που απαγόρεψε νταραβέρια με  ανταλλακτήρια. 

Δεν ξέρω ποιες άλλες Ελληνικές αφήνουν ακόμα. 

Σίγουρα μπορείς με την κάρτα της revolut. Η οποία βολεύει και για γρήγορα εμβάσματα χωρίς fees προς freedom24 που είναι και της μοδός... 

Γιατί αν περιμένεις από τα δικά μας ψιλικατζίδικα... 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...