Tigio13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ας βάλω πριν το κλείδωμα 3 πραγματάκια πριν τα πετάξω. Το πληκτρολόγιο είναι από acer παλιό λάπτοπ αλλά κάνει σε πολλά διαφορετικά από ότι είδα. Θέλει πολύ καθάρισμα και λείπει το 0. Το obd είναι από την προηγούμενη καραντίνα που το παιδί δεν ήρθε ποτέ να το πάρει. Και το τελευταίο δεν ξέρω καν τι είναι. Μου το έστειλε κατά λάθος το bangood, μου έκανε refund για το λάθος του και μου έμεινε. Δεν έχει ανοιχτεί καν. Στείλτε ένα μήνυμα εδώ και μετά πμ. Παραλαβή μόνο από το χώρο μου Παλαιό Φάληρο. 3
caution Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ενδιαφέρομαι για το ODB και για το "δεν ξέρω καν"! 😄
Tigio13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, caution είπε Ενδιαφέρομαι για το ODB και για το "δεν ξέρω καν"! 😄 Κάτι σε pc part μοιάζει, άγνωστο σε μένα. Tassou αν δεν το πάρει το obd ο caution το παίρνεις εσύ.
georgios65 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 7/2/2021 στις 10:01 ΜΜ, georgios65 είπε Π.Μ. Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα ἀπό τό μέλος tigergreg τόν πύργο, καθώς καί τό τροφοδοτικό, τόν σκληρό καί τά drives καί θέλω νά τόν εὐχαριστήσω καί δημοσίως. Γρηγόρη σέ εὐχαριστῶ πάρα πολύ καί πάλι καί σοῦ εὔχομαι νά εἶσαι πάντα γερός καί δυνατός σάν τά ψηλά βουνά. 1
georgeps21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Spoiler 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Κάτι σε pc part μοιάζει, άγνωστο σε μένα. Tassou αν δεν το πάρει το obd ο caution το παίρνεις εσύ. Ρελέ ρεύματος είναι, σε πλακέτα για εύκολη σύνδεση σε μικρο ελεγκτές τύπου arduino / esp 8266 2 1
delpiero7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 ενδιαφερομαι για την obd αν δεν το παρουν οι παραπανω
1insomnia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 9/2/2021 στις 5:05 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Μερικά πράγματα ακόμη: Ηλεκτρικός ατμομάγειρας στο κουτί του αχρησιμοποίητος για πάρα πολλά χρόνια με όλα του τα εξαρτήματα στο κουτί του. Ψεκαστικό αρώματος χώρων AirWick λειτυργικότατο (χωρίς φιάλη αρωματος και χωρίς τις 2 μπαταρίες ΑΑ) Ψωτιστικό από ΙΚΕΑ Ένα βαζάκι με μια περίεργη άμμο από JUMBO Ευχαριστώ δημόσια τον MessengerOfGood για την προσφορά του !
Crybal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ τον @dpolal...δε την βλεπω πολύ προθυμη... Τον @e-tic και τον @thodoris1985 για την προσφορά του. 1
thodoris1985 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 46 minutes ago, Crybal said: Ευχαριστώ τον @dpolal...δε την βλεπω πολύ προθυμη... Τον @e-tic και τον @thodoris1985 για την προσφορά του. Τεράστια η προσφορά μου, τι να σου πω!!
petaw-se-oneiro Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, Tigio13 είπε Ας βάλω πριν το κλείδωμα 3 πραγματάκια πριν τα πετάξω. Το πληκτρολόγιο είναι από acer παλιό λάπτοπ αλλά κάνει σε πολλά διαφορετικά από ότι είδα. Θέλει πολύ καθάρισμα και λείπει το 0. Το obd είναι από την προηγούμενη καραντίνα που το παιδί δεν ήρθε ποτέ να το πάρει. Και το τελευταίο δεν ξέρω καν τι είναι. Μου το έστειλε κατά λάθος το bangood, μου έκανε refund για το λάθος του και μου έμεινε. Δεν έχει ανοιχτεί καν. Στείλτε ένα μήνυμα εδώ και μετά πμ. Παραλαβή μόνο από το χώρο μου Παλαιό Φάληρο. Ενδιαφέρομαι για το obd αν δεν το πάρει κάποιος άλλος τελικά
dalai1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Tigio13 είπε Και το τελευταίο δεν ξέρω καν τι είναι. Μου το έστειλε κατά λάθος το bangood, μου έκανε refund για το λάθος του και μου έμεινε. Δεν έχει ανοιχτεί καν. μαλλον ενα απλο ρελεδακι ειναι για arduino κλπ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2021 από dalai1 1
Crybal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Update μηπως και φυγουν και τα υπόλοιπα Χαριζονται 2 floppy drives λευκα (Αγνωστη λειτουργικη κατάσταση για ολα τα παραπάνω) Thomson TG585 v8 Κρατημενο Flatron Μ208WA. Δεν αναβει.Την ανοιξα μηπως και εχει καποια εμφανή βλάβη αλλά δεν μπορεσα να δω κάτι.Την παρατησα αμονταριστη. Flatron L1811S. Μου την ειχαν δωσει.Ειχε καμμενο κυκλωμα τροφοδοσιας το οποιο και πετάχτηκε.Απλά δεν ασχολήθηκα να ψαξω για καινούργιο. Εκτυπωτης ΗΡ F4280.Χωρις τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργική κατάσταση.Κρατημενο ενα usb χειριστηριο Microsoft SideWinder Dual Strike.Ειναι σε πολυ καλή κατασταση αλλα θυμαμαι οτι drivers υπηρχαν μονο για ΧΡ ΕΦΥΓΕ Ηχεια Teac.Λειτουργουν κανονικά αλλά έχουν λίγο βόμβο ΕΦΥΓΑΝ Netbook Acer KAV60.Δεν εχει σκληρο,μνημη,ούτε και φορτιστή.Δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά αλλά έχει πρόβλημα με την μισή αριστερη οθονη όπου δείχνει εικόνα αλλά εχει καθετες μπλε γραμμες.Θεωρώ οτι ειναι πρόβλημα οθονης μονο καθώς εαν μπει σε εξωτερική δείχνει καλά. ΕΦΥΓΕ Επίσης υπάρχουν 2 cpu 775> dual core E2140 & E1400 Canon PIXMA MG3250. Λειτουργούσε μεχρι και πριν καποια χρόνια σε φιλικό σπίτι.Μετα απο τοσο καιρο το δινω σαν "αγνωστη λειτουργικότητα" Κρατημενο Λουράκι και καλώδιο φόρτισης απο mi band Βιβλιο εκμαθησης φυσαρμονικας Κρατημενο https://www.petsavas.com/wp-content/uploads/2016/03/bontalenti-monterna-methodos-fysarmonika-600x600.jpg Δεν κανω αποστολές.Χερι χερι απο τον χώρo μου.Αποστολές δεν γίνονται. Θα δοθεί προτεραιότητα σε μέλη από τα οποία εχω πάρει οτιδήποτε στο παρελθόν. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από Crybal
salvador_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Στις 4/2/2021 στις 8:57 ΜΜ, Crybal είπε Χαριζονται 2 floppy drives λευκα (Αγνωστη λειτουργικη κατάσταση για ολα τα παραπάνω) Thomson TG585 v8 Flatron Μ208WA. Δεν αναβει.Την ανοιξα μηπως και εχει καποια εμφανή βλάβη αλλά δεν μπορεσα να δω κάτι.Την παρατησα αμονταριστη. Flatron L1811S. Μου την ειχαν δωσει.Ειχε καμμενο κυκλωμα τροφοδοσιας το οποιο και πετάχτηκε.Απλά δεν ασχολήθηκα να ψαξω για καινούργιο. Νεα προσθηκη...Εκτυπωτης ΗΡ F4280.Χωρις τροφοδοτικο.Αγνωστη λειτουργική κατάσταση. ενα usb χειριστηριο Microsoft SideWinder Dual Strike.Ειναι σε πολυ καλή κατασταση αλλα θυμαμαι οτι drivers υπηρχαν μονο για ΧΡ ΕΦΥΓΕ Ηχεια Teac.Λειτουργουν κανονικά αλλά έχουν λίγο βόμβο ΕΦΥΓΑΝ Netbook Acer KAV60.Δεν εχει σκληρο,μνημη,ούτε και φορτιστή.Δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά αλλά έχει πρόβλημα με την μισή αριστερη οθονη όπου δείχνει εικόνα αλλά εχει καθετες μπλε γραμμες.Θεωρώ οτι ειναι πρόβλημα οθονης μονο καθώς εαν μπει σε εξωτερική δείχνει καλά. ΕΦΥΓΕ Επίσης υπάρχουν 2 cpu 775> dual core E2140 & E1400 Προσθηκη 04/02/21 Canon PIXMA MG3250. Λειτουργούσε μεχρι και πριν καποια χρόνια σε φιλικό σπίτι.Μετα απο τοσο καιρο το δινω σαν "αγνωστη λειτουργικότητα" Δεν κανω αποστολές.Χερι χερι απο τον χώρo μου.Αποστολές δεν γίνονται. Θα δοθεί προτεραιότητα σε μέλη από τα οποία εχω πάρει οτιδήποτε στο παρελθόν. Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι για τούς εκτυπωτές. Έχουμε ήδη μιλήσει με Πμ , αλλά για λόγους διαύγειας , όπως πολύ σωστά μου είπες γράφω και εδώ 🙂
Tigio13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, georgeps21 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ρελέ ρεύματος είναι, σε πλακέτα για εύκολη σύνδεση σε μικρο ελεγκτές τύπου arduino / esp 8266 51 λεπτά πριν, dalai1 είπε μαλλον ενα απλο ρελεδακι ειναι για arduino κλπ Ήμουν πολύ κοντά με το pc part... 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις