*nenya* Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Είπα να ψήσω κάτι εδώ στο χωριό. Την επόμενη φορά όμως θα έχω έρθει πιο οργανωμένη, για full BBQ. 11
haris_216 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 16 ώρες πριν, poulinos είπε Θεωρώ ότι θα είχε καλύτερη "τύχη" το post/φωτογραφία σου αν δεν σε "καπέλωνε" η @*nenya* με μία, πιο κοντά στα "σαρκοφάγα" μου ένστικτα, φωτογραφία Πάντως δείχνουν πολύ ωραία (για άλλους ) 1 2
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 3 hours ago, haris_216 said: Θεωρώ ότι θα είχε καλύτερη "τύχη" το post/φωτογραφία σου αν δεν σε "καπέλωνε" η @*nenya* με μία, πιο κοντά στα "σαρκοφάγα" μου ένστικτα, φωτογραφία Πάντως δείχνουν πολύ ωραία (για άλλους ) καποιες φορες πρεπει να αλλαζει και η παλετα γευσεων. 5
haris_216 Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, poulinos είπε καποιες φορες πρεπει να αλλαζει και η παλετα γευσεων. Τώρα μάλιστα 1
Edel Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου Ξέρεις κάνεις συμπολεμιστης μαγαζί στα νότια προάστια ή και όχι, που να σερβίρει μακαρόνια σε κεφάλι παρμεζανας;;;
Menelaos83 Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Edel είπε Ξέρεις κάνεις συμπολεμιστης μαγαζί στα νότια προάστια ή και όχι, που να σερβίρει μακαρόνια σε κεφάλι παρμεζανας;;; Νομιζω η la pasteria.
*nenya* Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κάτι φάγαμε και σήμερα: Πικάνια (medium-well γιατί δεν μπορώ παραπάνω ροζ) με πουρέ καρότου και καραμελωμενα κρεμμύδια. Γλυκάκια για το σβήσιμο: σοκολατόπιτα με παγωτό μπανάνα, μηλόπιτα με παγωτό βανίλια, crème brûlée με βύσσινο και παγωτό σοκολάτα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από *nenya* 8
lector Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Αυτη η ηλιθια μοδα που χρησιμοποιουνε δορυφορικα πιατα για να σερβιρουν 200γρ μεριδα θα επρεπε να τιμωρειται με προστιμο, και σε περιπτωση υποτροπης με αφαιρεση αδειας λειτουργιας του καταστηματος. Κατα τ'αλλα φαινεται νοστιμο, κριμα να το χαλανε με αυτο τον τροπο. 1 4
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Πες τα! Το πιάτο άνετα χωρούσε πίτσα μέσα. Τουλάχιστον μου έδινε μπόλικο χώρο για να κάνω τον πουρέ παπάρα μέσα στην σαλτσουλα XD 1
phanispal Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Πάντως και ο Χριστόφορος στα Καλύβια που σου σερβίρει τη μπιφτέκα που υπερκαλύπτει το πιάτο, το λες και αηδία.
*nenya* Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 3 ώρες πριν, phanispal είπε Πάντως και ο Χριστόφορος στα Καλύβια που σου σερβίρει τη μπιφτέκα που υπερκαλύπτει το πιάτο, το λες και αηδία. Αηδία και στην Αυστρία που σερβιραν την ΣΝΙΤΣΕΛΑΡΑ να εξέχει απ'το πιάτο! Αηδιαζα αλλά την έτρωγα!
dtk-386 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Οι μεν με τα τεράστια πιάτα δείχνουν γκουρμεδια και δηθενια οι δε με τα τεράστια σνίτσελ μπιφτέκια κτλ την τεράστια ποσότητα που σε ταιζουν. Ο καθένας τον σκοπό του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα