Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 4 λεπτά πριν, margaritagr είπε Γνωρίζει κάποιος πώς πάει το Πάσχα στην Γερμανία; θέλω να πω… υπάρχει κάποια κοινή ώρα πχ που σε όλα τα μέρη γιορτάζουν την Ανάσταση; Πρωί ή βράδυ; Άπο ο,τι είδα Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα είναι αργίες. Είναι και η Μ.Παρασκευη αργία; https://publicholidays.de/2025-dates/ 1
alxandros_gr Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου On 13/04/2025 at 08:37, Dimitris156 said: στο booking βγάζει σαν προσφορά σε κρατήσεις άνω των 400€ δωρεάν μετάβαση από/προς το αεροδρόμιο με ταξί. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το τελευταίο; Δίνεις τα στοιχεία της πτήσης, βάζεις τι ώρα θες να σε παραλάβει και που να σε πάει και συναντάς τον οδηγό. 1
djuan1988 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου On 13/04/2025 at 08:37, Dimitris156 said: Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν προς πλατεία Ταξίμ ποιος είναι ο προτιμότερος τρόπος μετακίνησης; Βλέπω είτε με με HAVABUS Shuttle είτε με μετρό και φέρρυ, ενώ και στο booking βγάζει σαν προσφορά σε κρατήσεις άνω των 400€ δωρεάν μετάβαση από/προς το αεροδρόμιο με ταξί. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το τελευταίο; Εγώ στη Βουδαπέστη, όλα άψογα. Για Τουρκία βέβαια δεν μπορώ να σου απαντήσω.
gorge18 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Στις 13/4/2025 στις 8:37 ΠΜ, Dimitris156 είπε στο booking βγάζει σαν προσφορά σε κρατήσεις άνω των 400€ δωρεάν μετάβαση από/προς το αεροδρόμιο με ταξί. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το τελευταίο; Παντα το κανει αυτο συνήθως αν εχει κλεισει δωματιο καποιες ημερομηνίες σε ενα μερος και μπεις ενω πλησιαζει η μερα αφιξης, σου δινει τετοιες μεταφορες. Εγω παντα βαζω και μετακίνηση απο booking. Εκτος και αν παω μονος και με backpack ή αθηνα ξερωγω. Περα απο κατι μικρο καθυστερήσεις, Ολα καλα!
tzitzikas2 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Καλημέρα. Έχουμε εγώ και η σύζυγός ταυτότητα που βγήκε καλοκαίρι του 2023. Επίσης το παιδί με έχει διαβατήριο που βγήκε επίσης καλοκαίρι 2023. Οι ταυτότητες αναγράφουν και με λατινικούς χαρακτήρες όνομα κτλ. Από ότι είχα διαβάσει θα έχουν ισχύ 3 έτη πριν τις αντικαταστήσουμε υποχρεωτικά. Το καλοκαίρι αυτό 2025 υπάρχει περίπτωση να μην τα δεχθούν για ταξίδι εντός ευρωπαϊκής Ένωσης με αεροπλάνο? Υπάρχει κάπου επίσημα γραμμένη η ισχύς τούς? Π.χ σε κρατική σελίδα? Ευχαριστώ!
kokos23 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 26 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλημέρα. Έχουμε εγώ και η σύζυγός ταυτότητα που βγήκε καλοκαίρι του 2023. Επίσης το παιδί με έχει διαβατήριο που βγήκε επίσης καλοκαίρι 2023. Οι ταυτότητες αναγράφουν και με λατινικούς χαρακτήρες όνομα κτλ. Από ότι είχα διαβάσει θα έχουν ισχύ 3 έτη πριν τις αντικαταστήσουμε υποχρεωτικά. Το καλοκαίρι αυτό 2025 υπάρχει περίπτωση να μην τα δεχθούν για ταξίδι εντός ευρωπαϊκής Ένωσης με αεροπλάνο? Υπάρχει κάπου επίσημα γραμμένη η ισχύς τούς? Π.χ σε κρατική σελίδα? Ευχαριστώ! πριν 2 βδομάδες πήγε η σύζυγος βουδαπέστη με ταυτότητα του 2010 με λατινικούς χαρακτήρες , δεν είχε πουθενά πρόβλημα... εγώ πέρσι πέρασα με την ταυτότητα του 2010 με λατινικους χαρακτήρες από αλβανία μαυροβουνιο βοσνία οδικώς χωρίς πρόβλημα... να τονίσω ότι η ταυτότητες είναι σαν καινούργιες, σε άψογη κατάσταση... μία ερώτηση σε αεροπορική ή ταξιδιωτικό γραφείο, νομίζω θα ήταν η καλύτερη απάντηση στο ερώτημά σου... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 36 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλημέρα. Έχουμε εγώ και η σύζυγός ταυτότητα που βγήκε καλοκαίρι του 2023. Επίσης το παιδί με έχει διαβατήριο που βγήκε επίσης καλοκαίρι 2023. Οι ταυτότητες αναγράφουν και με λατινικούς χαρακτήρες όνομα κτλ. Από ότι είχα διαβάσει θα έχουν ισχύ 3 έτη πριν τις αντικαταστήσουμε υποχρεωτικά. Το καλοκαίρι αυτό 2025 υπάρχει περίπτωση να μην τα δεχθούν για ταξίδι εντός ευρωπαϊκής Ένωσης με αεροπλάνο? Υπάρχει κάπου επίσημα γραμμένη η ισχύς τούς? Π.χ σε κρατική σελίδα? Ευχαριστώ! κανένα πρόβλημα δεν έχεις. https://www.lifo.gr/now/greece/nees-taytotites-nea-paratasi-gia-tin-ekdosi-toys-poioys-afora 1
Therempant Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Παίδες κέρδισα 10ημερο ταξίδι στη Ιταλία με πόλεις της επιλογής μου. Τις προτάσεις σας παρακαλώ για προορισμούς/αξιοθεατα και μαγαζιά που αξίζει να πάω! Ευχαριστώ πολύ! (Μου αρέσουν αρκετά τοπία, φωτογραφίες, μουσεία και το φαγητό). 1
katergaris79 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Θα πρότεινα είτε Τοσκάνη και όλες τις πόλεις εκεί γύρω. Είτε Νάπολη και τα χωριά στην ακτή Αμάλφι. 3
btsaroux Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 11 ώρες πριν, Therempant είπε Παίδες κέρδισα 10ημερο ταξίδι στη Ιταλία με πόλεις της επιλογής μου. Τις προτάσεις σας παρακαλώ για προορισμούς/αξιοθεατα και μαγαζιά που αξίζει να πάω! Ευχαριστώ πολύ! (Μου αρέσουν αρκετά τοπία, φωτογραφίες, μουσεία και το φαγητό). Εξαρτάται πόσο στον δρόμο θέλεις να είσαι. Θα μπορούσες για παράδειγμα να πας Βενετια, Μιλάνο και λίμνη Κόμο, Τορίνο για να πας και στο μουσείο αυτοκινήτου, Τοσκάνη για Πίζα, Φλωρεντία, Σιένα και Σαν Τζιμινιάνο και μετά να κατέβεις Μπολόνια, Ρώμη και Νάπολη. Εάν έχεις ξαναπάει Ρώμη θα είναι ευκαιρία να μην ξαναπάς.
Therempant Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 15 λεπτά πριν, btsaroux είπε Εξαρτάται πόσο στον δρόμο θέλεις να είσαι. Θα μπορούσες για παράδειγμα να πας Βενετια, Μιλάνο και λίμνη Κόμο, Τορίνο για να πας και στο μουσείο αυτοκινήτου, Τοσκάνη για Πίζα, Φλωρεντία, Σιένα και Σαν Τζιμινιάνο και μετά να κατέβεις Μπολόνια, Ρώμη και Νάπολη. Εάν έχεις ξαναπάει Ρώμη θα είναι ευκαιρία να μην ξαναπάς. + @katergaris79 Καταρχας παιδια ευχαριστω για τις αρχικες προτασεις. Με μια διερευνηση με το ταξιδιωτικο μαλλον θα μεινω απο 2 εως 3 ημερες σε Φλωρεντια, Μιλανο, Βενετια, Ρωμη, Ναπολη. Θα βγει δηλαδη γυρω στις 12-13 μερες. Τι θα προτεινατε να επισκεφτω σαν αξιοθεατα η και μαγαζια που ισως σας φανηκαν καλα? 1
yanis13 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνω εισιτήριο για Ρώμη και βλέπω την καλύτερη τιμή να την έχει η ITA AIRWAYS. Έχουμε γνώμη γι' αυτή την εταιρεία; Δεν έχω πετάξει πότε με αυτή. Ξέρω ότι είναι μια απλή πτήση, αλλά μου αρέσει να ψάχνω λίγο τις εταιρείες πριν κλείσω! Επίσης, γνώμες για Ρώμη αρχές Αυγούστου;; Επεξ/σία 15 Απριλίου από yanis13
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Μέλος Lufthansa Group πλέον, διάδοχος της παλιάς Alitalia
hablando Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Όταν κλείνουμε αεροπορικά εισιτήρια μέσω Skyscanner και δηλώνουμε "Με Χειραποσκευή", αυτή αντιστοιχεί ανα άτομο ή ανα οικογένεια όταν πχ εχουμε δηλώσει 4 άτομα για αγορά εισιτηρίων ? Επεξ/σία 16 Απριλίου από hablando
mezger Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 5 hours ago, Therempant said: + @katergaris79 Καταρχας παιδια ευχαριστω για τις αρχικες προτασεις. Με μια διερευνηση με το ταξιδιωτικο μαλλον θα μεινω απο 2 εως 3 ημερες σε Φλωρεντια, Μιλανο, Βενετια, Ρωμη, Ναπολη. Θα βγει δηλαδη γυρω στις 12-13 μερες. Τι θα προτεινατε να επισκεφτω σαν αξιοθεατα η και μαγαζια που ισως σας φανηκαν καλα? Συμβουλή, μην μοιράσεις τις μέρες ισότιμα, έχει πολύ περισσότερα πράγματα να δεις στη Ρώμη απ'ότι π.χ. στο Μιλάνο. Κλείσε νωρίς εισητήρια για τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα/μουσεία/αρχαιολογικούς χώρους, αν πας ας πούμε Φλωρεντία απροετοίμαστος είτε θα δεις μόνο τα τριτοδεύτερα ή θα περάσεις τις μέρες σου σε ουρές. Τέλος, αφού θα κατέβεις Νάπολη αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην Πομπηία, αξίζει. 3 hours ago, yanis13 said: Επίσης, γνώμες για Ρώμη αρχές Αυγούστου;; Είχα πάει 15αύγουστο, θερμοκρασία σαφώς πιο ανεκτή απ'ότι εδώ, αν δεν είσαι ιδιαίτερα μαλωμένος με τη ζέστη και πας προετοιμασμένος με καπελάκια, αντηλιακά κλπ δε θα έχεις πρόβλημα. Μπορεί να πετύχεις και λίγη βροχή, που δεν είναι ιδιαίτερο εμπόδιο γιατί σε κάθε γωνία κάποιος θα προσπαθεί να σου πουλήσει poncho και ομπρέλες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα