Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα παιδια, γνωριζει καποιος καλο ξενοδοχειομε πρωινο για οικογενεια με 4 ατομα, με τα ποδια για μπανιο και φαγητο ποτο στη Θασο; Ευχαριστω

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Μάιντς δεν έχω πάει, Φρανκφούρτη είναι για μισή μέρα μαξ, άντε να κανεις λιγο βόλτα στην παλιά πόλη. Τι αμάξι σου έδωσε η Sixt vs τι είχες κλείσει; 😎

Είχαμε κλείσει μέσω booking που απ ό,τι κατάλαβα ναι μεν σου δίνει χαμηλότερη τιμή αλλά είναι ψιλό μαλάκια. Γιατί πχ πληρώσαμε έξτρα για φουλ ασφάλεια στη booking κ μετά η sixt όταν φτάσαμε μας έλεγε ότι ναι μεν συνεργαζόμαστε αλλά δεν είναι το ίδιο με το να κλείσετε ασφάλεια απευθείας από εμάς και μπλα μπλα και τελικά πληρώσαμε ξανά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο …. 

Q3 or similar έλεγε , τελικά ήταν opel grandland. Δε μας χάλασε όμως γιατί είναι ολοκαίνουριο μοντέλο με σούπερ εξοπλισμό και άνετο 

Γενικα γι αύριο η φάση είναι είτε Καρλσρούη και Σπαγιερ είτε Μαϊντς-Βισμπάντεν-Φρανκφούρτη αλλά δε μπορούμε να αποφασίσουμε τί είναι καλύτερο 😛

Δημοσ.

Κακώς τα πληρώσατε. Το νόημα να πληρώσεις την ασφάλεια του booking είναι για να μην πληρώσεις την έξτρα ασφάλεια στην εταιρία. Ακόμα και να σε χρεώσει κάτι η εταιρία για πιθανή ζημιά, θα σε αποζημιώσει η ασφάλεια της booking. Πρακτικά η Sixt δεν εμπλέκεται σε αυτη τη συμφωνία, είναι μεταξύ του πελάτη και της ασφαλιστικής.  

Απλά οι υπάλληλοι στον γκισέ προσπαθούν να πουλήσουν και τη δική τους ασφάλεια συνηθως με το δέλεαρ οτι δε θα σου δεσμεύσουν ποσό από την πιστωτική ως εγγύηση. 

Στις 21/4/2025 στις 11:05 ΜΜ, margaritagr είπε

Είχαμε κλείσει μέσω booking που απ ό,τι κατάλαβα ναι μεν σου δίνει χαμηλότερη τιμή αλλά είναι ψιλό μαλάκια. Γιατί πχ πληρώσαμε έξτρα για φουλ ασφάλεια στη booking κ μετά η sixt όταν φτάσαμε μας έλεγε ότι ναι μεν συνεργαζόμαστε αλλά δεν είναι το ίδιο με το να κλείσετε ασφάλεια απευθείας από εμάς και μπλα μπλα και τελικά πληρώσαμε ξανά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο …. 

Q3 or similar έλεγε , τελικά ήταν opel grandland. Δε μας χάλασε όμως γιατί είναι ολοκαίνουριο μοντέλο με σούπερ εξοπλισμό και άνετο 

Γενικα γι αύριο η φάση είναι είτε Καρλσρούη και Σπαγιερ είτε Μαϊντς-Βισμπάντεν-Φρανκφούρτη αλλά δε μπορούμε να αποφασίσουμε τί είναι καλύτερο 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει καποιος άποψη για την περιοχη χρυσή ακτή; Βλεπω ξενοδοχειο 200μ απο την ακτη.

Στις 21/4/2025 στις 7:38 ΜΜ, trelomam είπε

Χρονια πολλα παιδια, γνωριζει καποιος καλο ξενοδοχειομε πρωινο για οικογενεια με 4 ατομα, με τα ποδια για μπανιο και φαγητο ποτο στη Θασο; Ευχαριστω

Επεξ/σία από trelomam
Δημοσ.

καταρχην Χριστος ανεστη...
στο θεμα μας, ταξιδευω πολλα χρονια με οικονομικες εταιρειες low-cost, για λιγες μερες μαζι με την συζυγο.
Ετσι εχουμε σε αρκετα μερη στη Ευρωπη και κυριως Ιταλια.

Φετος ομως παρατηρω μια αυξηση στα κοστη των εισητηριων και σχεδον διπλασιασμο στα ακινητα, τα οποια, στις περισοτερες περιπτωσεις δεν αξιζουν (φυσικα βαζω και τα ξενοδοχεια μεσα).
Λεω δεν αξιζουν αν συγκρινω ακινητα στην Ελλαδα με αντιστοιχα οπως ειπα Ιταλιας σε θεμα τετραγωνικων, διακοσμησης, αισθητικης και αλλα ...
Εχετε παρατηρησει και εσει κατι αντιστοιχο ή εγω γινομαι γεροπαραξενος.
Βρισκω πχ φτηνη πτηση απο Κερκυρα-Μπεργαμο, 2 ατομα περιπου 80€ και οσο κοστος μετα για βαλιτσα-ες και διαμονη μετα θελω μετα πανω απο 500€ για τις 4 μερες.

και μετα ψαχνω προηγουμενα ταξιδια και κοιταω τιμες που πληρωσαμε περσι πχ και βλεπω αυτο που ειπα, σχεδον διπλασιες τιμες τα ιδια σπιτια με περσι.
αυτα απο μενα
καλα ταξιδια και ασφαλες επιστροφες στο σπιτι μας

Δημοσ.

Δε ξέρω αν το γράφω στο σωστό θέμα ή όχι.

Έχω 2 κωδικούς AEGEAN 20€ έκαστος τους οποίους δε θα χρησιμοποιήσω. Όποιος ενδιαφέρεται, στέλνει PM 😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σχεδιάζω να κάνω ένα ταξίδι σε χώρα της Ε.Ε. Έχω μια απορία, χρειάζεται να έχω πάνω μου μετρητά για τις συναλλαγές ή με την κάρτα που τις κάνω κι εδώ είμαι μια χαρά;

Επεξ/σία από kite26
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kite26 είπε

Καλησπέρα, σχεδιάζω να κάνω ένα ταξίδι σε χώρα της Ε.Ε. Έχω μια απορία, χρειάζεται να έχω πάνω μου μετρητά για τις συναλλαγές ή με την κάρτα που τις κάνω κι εδώ είμαι μια χαρά;

Ανάλογα την χώρα. Δεν είναι όλες οι χώρες τόσο διαδεδομένες οι πληρωμές με κάρτα σαν την Ελλάδα και δεν έχουν όλες και το ίδιο νόμισμα ( ευρώ).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, asdfnikos είπε

Ανάλογα την χώρα. Δεν είναι όλες οι χώρες τόσο διαδεδομένες οι πληρωμές με κάρτα σαν την Ελλάδα και δεν έχουν όλες και το ίδιο νόμισμα ( ευρώ).

Ευρώ έχει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kite26 είπε

Ευρώ έχει.

Τότε χρεωστικές - πιστωτικές ακόμα και ελληνικών τραπεζών τις χρησιμοποιείς κανονικά και χωρίς  έξοδα. Ίσως υπάρχουν έξοδα άμα τραβήξεις χρήματα από ΑΤΜ.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asdfnikos είπε

Τότε χρεωστικές - πιστωτικές ακόμα και ελληνικών τραπεζών τις χρησιμοποιείς κανονικά και χωρίς  έξοδα. Ίσως υπάρχουν έξοδα άμα τραβήξεις χρήματα από ΑΤΜ.

Εντάξει, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σκεφτομαστε φετος για Φοινικουντα και καποιες μερες Καλαματα. Δεν εχω παει ποτε προς τα εκει και θα ηταν ωραια μια εξερευνηση, συν οτι γλυτωνω τα ακτοπλοικα

Καταλαβαινω οτι Γιαλοβα-Καρδαμυλη ειναι must για εκδρομη σωστα?Αλλες παραλιες worth checking?

Καλαματα να κοιταξω airbnb προς την πλατεια, η προς την παραλια?

Βλεπω μεγαλους και συνεχης ποδηλατοδρομους, να παρουμε μαζι ποδηλατα, θα το ευχαριστηθουμε,?

ειναι ψιλοφλατ η ειναι ιδεα μου?

Δημοσ.

Βοϊδοκοιλιά (νωρίς το πρωί και να φύγεις όταν μαζεύεται το μπούγιο) και Περούλια από μένα, ειδικά αν είστε με παιδιά.

Πύλος και κάστρα Μεθώνης/Κορώνης επίσης.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 26/4/2025 στις 2:18 ΜΜ, tutuyo είπε

Σκεφτομαστε φετος για Φοινικουντα και καποιες μερες Καλαματα. Δεν εχω παει ποτε προς τα εκει και θα ηταν ωραια μια εξερευνηση, συν οτι γλυτωνω τα ακτοπλοικα

Καταλαβαινω οτι Γιαλοβα-Καρδαμυλη ειναι must για εκδρομη σωστα?Αλλες παραλιες worth checking?

Καλαματα να κοιταξω airbnb προς την πλατεια, η προς την παραλια?

Βλεπω μεγαλους και συνεχης ποδηλατοδρομους, να παρουμε μαζι ποδηλατα, θα το ευχαριστηθουμε,?

ειναι ψιλοφλατ η ειναι ιδεα μου?

Παραλία "Λάμπες".

Κοντά στη Βοϊδοκοιλιά έχει άλλες 2 ωραίες παραλίες αλλά δε θυμάμαι όνομα. Βέβαια, από Καλαμάτα είναι μακρυά.

Γυάλοβα πήγαινε το βράδυ, η παραλία δε λέει πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

λέμε φέτος το καλοκαίρι να πάμε 5 μέρες Ζάκυνθο, οικογένεια με 2 κορίτσια 11 και 15 ετων .
Διαμονή σκεφτόμαστε Τσιλιβι και προφανώς θα έχουμε αυτοκίνητο .
Ειμαι στη φάση να κλείσω δωμάτιο και έχω βρει με μια πρωτη έρευνα τα εξης τρία.
ΑΒΑΤΟΝ , Daphne , Zante .

Γενικα θελω κατι με parking, ηρεμια -οσο γινεται σε ενα τουριστικο μέρος- , και αν γινεται οχι αυτα τα ξενοδοχεια με τα 200 δωματια που ειναι υπερτουριστικα και χαωδη. Πολλα ζηταω αλλα οκ θα δουμε τι θα βρω και θα αποφασισω αναλογα. Αν καποιος εχει ιδια εμπειρια σε θεμα διαμονης τον ευχαριστω εκ των προτερων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...