hexenlord Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Ρε παιδια, τι γινεται? Σταματησε η Wizzair να πεταει απο UAE σε Ελλαδα? Στο website δεν βγαζει τιποτα πχια.
DrLo Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Στις 25/4/2025 στις 7:21 ΜΜ, kite26 είπε Καλησπέρα, σχεδιάζω να κάνω ένα ταξίδι σε χώρα της Ε.Ε. Έχω μια απορία, χρειάζεται να έχω πάνω μου μετρητά για τις συναλλαγές ή με την κάρτα που τις κάνω κι εδώ είμαι μια χαρά; Εξαρτάται τη χώρα. Στη Γερμανία υπάρχουν μαγαζιά (μικρά βέβαια) που δε δέχονται πληρωμή με κάρτα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Ισχύει το παραπάνω, ειδικά για μικροποσά (π.χ. <10 ευρώ)
ElenaSf21 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Καλησπέρα σας! Μήπως κάποιος έχει ταξιδέψει αεροπορικώς Ελβετία τον τελευταίο χρόνο με ελληνική ταυτότητα, που να έχει εκδοθεί πχ το 2011-2012, δηλαδή να μην είναι της τελευταίας 10ετιας όπως πρέπει πλέον, αλλά της τελευταίας 15ετίας; Ταξιδεύω με τη νύφη μου την Παρασκευή και δεν προλαβαίνει να βγάλει ούτε ταυτότητα ούτε διαβατήριο τώρα που το έψαξε.
Natm Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Καλησπέρα! Προγραμματίζεται ταξίδι 4 ημέρων στην Φλωρεντία τον Ιούνιο (ζευγάρι). τα αεροπορικά για Αθηνα-Φλωρεντία είναι περίπου 280 ευρώ.τις ίδιες ακριβώς ημέρες για Μπολόνια βρίσκω με 140 (εκτός φόρων και οι 2 τιμές). 1. Είναι όντως εύκολη η μετάβαση από Μπολόνια σε Φλωρεντία με τρένο όπως φαίνεται στις πληροφορίες (35 λεπτά, με συχνότητα δρομολογίων ανά 5 λεπτά); αξίζει η διαδρομή; 2. Αξίζει να θυσιάσουμε μια από τις 4 διανυκτερεύσεις στην Μπολόνια; δηλαδή 3 Φλωρεντία και 1 Μπολόνια; ή να ξοδευτούν και οι 4 για Φλωρεντία;
Sherlock_7 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Από Μπολόνια για Φλωρεντία και αντίστροφα έχει τα γρήγορα τρένα (δεν θυμάμαι τιμές, αλλά σίγουρα 30-40€) που φτάνουν σε 40 λεπτά περίπου, αλλά υπάρχουν και πιο αργά που κάνουν περισσότερες ώρες και είναι σαφώς φθηνότερα. Θα πρότεινα να πετάξεις για Μπολόνια, να κάτσεις μια-δυο μέρες το πολύ εκεί και μετά να κατέβεις για τις υπόλοιπες μέρες Φλωρεντία και να πετάξεις πίσω από εκεί. Αξίζει να αφιερώσεις και ένα πρωινό για Πίζα (10€ το αργό τρένο) προτού πλακώσουν οι ζουλού κατά τις 11-12 το πρωί. 1 2
vamvakoolas Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου παιδια η skyexpress εχει προσφορες μονο για σημερα και για ταξιδια για το 2025!
kokos23 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 23 ώρες πριν, ElenaSf21 είπε Καλησπέρα σας! Μήπως κάποιος έχει ταξιδέψει αεροπορικώς Ελβετία τον τελευταίο χρόνο με ελληνική ταυτότητα, που να έχει εκδοθεί πχ το 2011-2012, δηλαδή να μην είναι της τελευταίας 10ετιας όπως πρέπει πλέον, αλλά της τελευταίας 15ετίας; Ταξιδεύω με τη νύφη μου την Παρασκευή και δεν προλαβαίνει να βγάλει ούτε ταυτότητα ούτε διαβατήριο τώρα που το έψαξε. δεν θα έχεις θέμα αν έχει τους λατινικούς χαρακτήρες...δεκαπενταετία έχουν ισχύ οι ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες... άσχετο, αλλά σχετικό, στη ρέβολουτ που έχω κάνει λογαριασμό εδώ και 2-3 χρόνια με την παλιά ταυτότητα του 2010 με τους λατινικούς χαρακτήρες, μου έστειλαν μήνυμα για αντικατάσταση και εκ νέου καταχώρηση νέας ταυτότητας λόγω λήξης της παλιάς μέχρι τον νοέμβρη
rhapsodyoffireandice Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Στις 5/5/2025 στις 12:47 ΜΜ, ElenaSf21 είπε Καλησπέρα σας! Μήπως κάποιος έχει ταξιδέψει αεροπορικώς Ελβετία τον τελευταίο χρόνο με ελληνική ταυτότητα, που να έχει εκδοθεί πχ το 2011-2012, δηλαδή να μην είναι της τελευταίας 10ετιας όπως πρέπει πλέον, αλλά της τελευταίας 15ετίας; Ταξιδεύω με τη νύφη μου την Παρασκευή και δεν προλαβαίνει να βγάλει ούτε ταυτότητα ούτε διαβατήριο τώρα που το έψαξε. Η Ελβετία δεν έχει διαβατηριακό έλεγχο γιατί είναι στη ζώνη Σένγκεν. Το πιο πιθανό είναι να μην τη δείξετε καθόλου, εκτός από την επιβίβαση στο αεροπλάνο στην επιστροφή. Αλλά ούτως ή άλλως δε νομίζω να έχουν θέμα με τη δεκαπενταετία. 9 ώρες πριν, kokos23 είπε δεν θα έχεις θέμα αν έχει τους λατινικούς χαρακτήρες...δεκαπενταετία έχουν ισχύ οι ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες... άσχετο, αλλά σχετικό, στη ρέβολουτ που έχω κάνει λογαριασμό εδώ και 2-3 χρόνια με την παλιά ταυτότητα του 2010 με τους λατινικούς χαρακτήρες, μου έστειλαν μήνυμα για αντικατάσταση και εκ νέου καταχώρηση νέας ταυτότητας λόγω λήξης της παλιάς μέχρι τον νοέμβρη Εμένα ταυτότητα του 2017 δεν την είχαν δεχτεί καθόλου, μάλλον επειδή είχε πολύ αχνό μελάνι. Την είχα ανεβάσει 3 φορές όσο καλύτερα μπορούσα και την απέρριπταν. Στο τέλος έβαλα το διαβατήριο. 1
teot Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση για τους γνώστες του booking... Επειδή εχω πολλά πολλά χρόνια να το χρησιμοποιήσω, αλλά και όταν το χρησιμοποιούσα δεν έψαχνα κάτι εξειδικευμένο θέλω να ρωτήσω... όταν επιλέγω κάποια ειδικά κριτήρια στην αναζήτηση (προσβάσιμο σε αμαξίδιο, τουαλέτα με βοηθήματα ΑμεΑ, ντους προσβάσιμο σε αμαξίδιο, καρέκλα στο ντους) τα δωμάτια που εμφανίζει και η τιμή τους καλύπτουν τα κριτήρια η χρειάζεται περαιτέρω επικοινωνία για διευκρίνηση; Και το ρωτάω με αφορμή ένα ψάξιμο που έκανα πρόσφατα για καταλύματα στην Ελβετία, όταν προχωρούσα να κάνω κράτηση στην σύνοψη δεν μου έβγαζε αυτά τα κριτήρια αλλά και απο μια εμπειρία πριν 7...8 χρόνια στην Ελλαδα που εκει ζητούσα απλά να είναι προσβασιμο σε αμαξίδιο (δεν θυμαμαι αν είχε προς επιλογή τοτε το booking τα παραπάνω κριτήρια) και ενώ μου έβγαζε καμιά δεκαπενταριά επιλογές όταν άρχισα τα τηλέφωνα στην καλύτερη περίπτωση κάποια είχαν δωμάτια προσβάσιμα αλλά δεν τα είχαν ελευθερα τις ημερομηνίες που ζητούσα... μέχρι "εχει δυο τρια σκαλιά αλλα θα σας βοηθάω εγω να τα ανεβοκατέβει" Επεξ/σία 7 Μαϊου από teot
G.bar Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 4 ώρες πριν, teot είπε Μια ερώτηση για τους γνώστες του booking... Επειδή εχω πολλά πολλά χρόνια να το χρησιμοποιήσω, αλλά και όταν το χρησιμοποιούσα δεν έψαχνα κάτι εξειδικευμένο θέλω να ρωτήσω... όταν επιλέγω κάποια ειδικά κριτήρια στην αναζήτηση (προσβάσιμο σε αμαξίδιο, τουαλέτα με βοηθήματα ΑμεΑ, ντους προσβάσιμο σε αμαξίδιο, καρέκλα στο ντους) τα δωμάτια που εμφανίζει και η τιμή τους καλύπτουν τα κριτήρια η χρειάζεται περαιτέρω επικοινωνία για διευκρίνηση; Και το ρωτάω με αφορμή ένα ψάξιμο που έκανα πρόσφατα για καταλύματα στην Ελβετία, όταν προχωρούσα να κάνω κράτηση στην σύνοψη δεν μου έβγαζε αυτά τα κριτήρια αλλά και απο μια εμπειρία πριν 7...8 χρόνια στην Ελλαδα που εκει ζητούσα απλά να είναι προσβασιμο σε αμαξίδιο (δεν θυμαμαι αν είχε προς επιλογή τοτε το booking τα παραπάνω κριτήρια) και ενώ μου έβγαζε καμιά δεκαπενταριά επιλογές όταν άρχισα τα τηλέφωνα στην καλύτερη περίπτωση κάποια είχαν δωμάτια προσβάσιμα αλλά δεν τα είχαν ελευθερα τις ημερομηνίες που ζητούσα... μέχρι "εχει δυο τρια σκαλιά αλλα θα σας βοηθάω εγω να τα ανεβοκατέβει" Πάντα θα στέλνεις μήνυμα και θα εξηγείς τι ακριβώς χρειάζεσαι. Μου έχει τύχει πολλές φορές να έχω κλείσει «προσβάσιμο» δωματιο, αλλά στην είσοδο του ξενοδοχείου να έχει 10 σκαλιά. Επισεις μπαίνεις από google maps και τσεκαρεις την τοποθεσία να είναι βατή με αμαξίδιο γιατί μου έχει τύχει να είναι όλα προσβάσιμα στο δωμάτιο, και το ξενοδοχείο να είναι σε ένα λόφο με πλακόστρωτο που δεν πήγαινες ούτε ούτε με αναρρίχηση. 1
bill_viper Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 29 Μαΐου με 5 Ιουνίου θα είμαι Ζάκυνθο με την οικογένεια. Έχω ξαναπάει πριν μια δεκαετία αλλά όντας εργένης τότε. Θα μένουμε λίγο έξω από την πόλη της Ζακύνθου. Έχοντας τώρα ένα κοριτσάκι 4 ετών τι θα προτείνατε από θέμα μπάνιου/βόλτας/φαγητού;
arxontas2323 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Εχει παει κανεις μιαμι; αξιζουν 4 μερες αρχες νοεμβρίου; ειναι πολλές , είναι καλά;
vamvakoolas Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, arxontas2323 said: Εχει παει κανεις μιαμι; αξιζουν 4 μερες αρχες νοεμβρίου; ειναι πολλές , είναι καλά; μια χαρα ειναι και θα εχεις τη δυνατοτητα να κυκλοφορεις χωρις πολυ κοσμο/τουριστες. Μαιμι ειναι παγιδα για τα χρηματα σου (κατι σα Ντουμπαι): θα πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να μη ξοδεψεις πολλα μιας και αρκετα πραγματα (φαι/διασκεδαση/δραστηριοτητες) ειναι πανακριβα π.χ σε sxesh me αλλες πολεις της Florida Επεξ/σία 8 Μαϊου από vamvakoolas
arxontas2323 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 17 ώρες πριν, vamvakoolas είπε μια χαρα ειναι και θα εχεις τη δυνατοτητα να κυκλοφορεις χωρις πολυ κοσμο/τουριστες. Μαιμι ειναι παγιδα για τα χρηματα σου (κατι σα Ντουμπαι): θα πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να μη ξοδεψεις πολλα μιας και αρκετα πραγματα (φαι/διασκεδαση/δραστηριοτητες) ειναι πανακριβα π.χ σε sxesh me αλλες πολεις της Florida Αναμενόμενο κι ολας…και ny τα περισσότερα ειναι ακριβά σε δραστηριότητες και φαγητο(μιλάμε να κάτσεις κάπου)…!! Σ ευχαριστώ πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα