pontez2 Δημοσ. 16 Ιουλίου Δημοσ. 16 Ιουλίου 16 ώρες πριν, liakjim είπε Η παραλία είναι αισχος Xάλασε η παραλία της Ερέτριας? Πέρσι κάναμε μπάνιο, μια χαρά ηταν. 1
yannis27gr Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Σκεφτόμαστε με τη γυναίκα μου να κάνουμε ένα μικρό road trip: Θεσσαλονίκη --> Βελιγράδι, 2 μέρες, Βελιγράδι --> Σόφια, 2 μέρες κι επιστροφή. Με ταυτότητες νέου τύπου είμαστε ΟΚ ή χρειάζεται διαβατήριο; Με δίπλωμα οδήγησης; Έχω σε έντυπη μορφή το παλιό, ροζ, τρίπτυχο. Κάτι να προσέξουμε;
DjTony Δημοσ. Κυριακή στις 10:59 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:59 πμ Στις 18/7/2025 στις 3:00 ΜΜ, yannis27gr είπε Σκεφτόμαστε με τη γυναίκα μου να κάνουμε ένα μικρό road trip: Θεσσαλονίκη --> Βελιγράδι, 2 μέρες, Βελιγράδι --> Σόφια, 2 μέρες κι επιστροφή. Με ταυτότητες νέου τύπου είμαστε ΟΚ ή χρειάζεται διαβατήριο; Με δίπλωμα οδήγησης; Έχω σε έντυπη μορφή το παλιό, ροζ, τρίπτυχο. Κάτι να προσέξουμε; Με την ταυτότητα είσαι οκ αλλά το δίπλωμα γιατί; ποιος ο λόγος να μη το έχεις αλλάξει και να το ρισκάρεις; 1
manapa Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:04 μμ Στις 18/7/2025 στις 3:00 ΜΜ, yannis27gr είπε Σκεφτόμαστε με τη γυναίκα μου να κάνουμε ένα μικρό road trip: Θεσσαλονίκη --> Βελιγράδι, 2 μέρες, Βελιγράδι --> Σόφια, 2 μέρες κι επιστροφή. Με ταυτότητες νέου τύπου είμαστε ΟΚ ή χρειάζεται διαβατήριο; Με δίπλωμα οδήγησης; Έχω σε έντυπη μορφή το παλιό, ροζ, τρίπτυχο. Κάτι να προσέξουμε; Μόνο ταυτότητα και πράσινη κάρτα για το αυτοκίνητο Σκόπια έχουν 5 διόδια , πληρώνεις με κάρτα Σερβία διόδια πληρώνεις με τα χιλιόμετρα , στο πρώτο σταθμό σου δίνουν μια κάρτα και στον επόμενο πληρώνεις Βουλγαρία είναι με βινιέτα Στα Σκόπια φουλάρεις βενζίνη , η Σερβία έχει λίγους σταθμούς αυτοκίνητων και ο πρώτος είναι στην ενδοχώρα , λίγο πριν φτάσεις στην εξοδο για Νις . Γενικά στα καύσιμα η Σερβία είναι λίγο πιο φθηνή απο εμάς , συμφέρει περισσότερο ένα φουλάρισμα Σκόπια πηγαίνοντας και ένα Βουλγαρία στην επιστροφή 1
btsaroux Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ Στις 18/7/2025 στις 3:00 ΜΜ, yannis27gr είπε Σκεφτόμαστε με τη γυναίκα μου να κάνουμε ένα μικρό road trip: Θεσσαλονίκη --> Βελιγράδι, 2 μέρες, Βελιγράδι --> Σόφια, 2 μέρες κι επιστροφή. Με ταυτότητες νέου τύπου είμαστε ΟΚ ή χρειάζεται διαβατήριο; Με δίπλωμα οδήγησης; Έχω σε έντυπη μορφή το παλιό, ροζ, τρίπτυχο. Κάτι να προσέξουμε; Το οριο ταχυτητας γιατι με ξενες πινακιδες εαν το περνας εισαι στοχος για ευκολο χρημα. Και δες τις ωρες που θα περνας τα συνορα προς ΠΓΔΜ και Σερβια γιατι εκει μπορει να φας πολυ κινηση αναλογα την ωρα και την μερα. Πρασινη καρτα απο την ασφαλιστικη μην ξεχασεις. 1
kostasbm Δημοσ. Δευτέρα στις 11:29 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:29 πμ On 12/07/2025 at 16:28, yanis13 said: Θα βρίσκομαι στη Ρώμη για κάποιες μέρες. Τι προτείνετε για φαγητό; δεν ξερω αν πηγες ακομα ολα ειναι ομορφα αλλα η υπογεια ξεναγηση (underground tour) ειναι η κορυφη εχει εισοδους απο διαφορα σημεια ....ρωτας και οταν επιστρεψεις να μου πεις...... 1
yannis27gr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:10 μμ (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, btsaroux είπε Το οριο ταχυτητας γιατι με ξενες πινακιδες εαν το περνας εισαι στοχος για ευκολο χρημα. Και δες τις ωρες που θα περνας τα συνορα προς ΠΓΔΜ και Σερβια γιατι εκει μπορει να φας πολυ κινηση αναλογα την ωρα και την μερα. Πρασινη καρτα απο την ασφαλιστικη μην ξεχασεις. Ξέρεις ώρες και μέρες που συνήθως έχει κίνηση ώστε να την αποφύγω; Επίσης, το όριο ταχύτητας ποικίλει ή είναι ίδιο παντού; Πώς να το ξέρω; Κοιτώντας τις πινακίδες στο πλάι του εκάστοτε δρόμου; Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:11 μμ από yannis27gr
btsaroux Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:11 μμ (επεξεργασμένο) Στις 12/7/2025 στις 4:28 ΜΜ, yanis13 είπε Θα βρίσκομαι στη Ρώμη για κάποιες μέρες. Τι προτείνετε για φαγητό; Να πας εκει κοντα στο σταθμο του τρενου, να μπεις μεσα να παρεις τρενο και να πας Ναπολη για φαγητο. Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:40 μμ από btsaroux Απαντηση σε 2 μαζι 1
TechWeirdo Δημοσ. Δευτέρα στις 12:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:16 μμ Διακοπές στο insomnia με θέα την οθόνη του υπολογιστή. Ότι καλύτερο.. 1
btsaroux Δημοσ. Δευτέρα στις 12:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:40 μμ 29 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Ξέρεις ώρες και μέρες που συνήθως έχει κίνηση ώστε να την αποφύγω; Επίσης, το όριο ταχύτητας ποικίλει ή είναι ίδιο παντού; Πώς να το ξέρω; Κοιτώντας τις πινακίδες στο πλάι του εκάστοτε δρόμου; Προσπαθεις να αποφυγεις Παρασκευη και Δευτερα πρωι με μεσημερι και το απογευμα π.χ. μεχρι τις 8-9. Τωρα εαν μπορεις να τα περασεις πολυ πρωι θα ειναι καλυτερα. Απο Βουλγαρια για Ελλαδα δεν εχεις κανενα θεμα περνας κατευθειαν. 1
kostasbm Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:23 μμ 1 hour ago, yannis27gr said: Ξέρεις ώρες και μέρες που συνήθως έχει κίνηση ώστε να την αποφύγω; Επίσης, το όριο ταχύτητας ποικίλει ή είναι ίδιο παντού; Πώς να το ξέρω; Κοιτώντας τις πινακίδες στο πλάι του εκάστοτε δρόμου; αν έχεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (Waze ) π.χ η γοογλε σου γράφει το όριο κατα τη διάρκεια της πλοήγησης 2
btsaroux Δημοσ. Δευτέρα στις 01:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:38 μμ 13 λεπτά πριν, kostasbm είπε αν έχεις κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (Waze ) π.χ η γοογλε σου γράφει το όριο κατα τη διάρκεια της πλοήγησης Το waze σωζει κλησεις, οποτε σιγουρα να το εχεις, και προσεχε στην Σερβια γιατι εχει περιοχες μετρησης ταχυτητας μεταξυ δυο σημειων οποτε με το Waze στα αναφερει και αυτα. 1
basilisgate13 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:57 μμ Καλησπερα, ειμαι αναμεσα σε 2 προορισμους για καλοκαιρι παργα και σκοπελο και θελω να μαθω αν γνωριζει καποιος να μου πει 2 πραγματα για τους προορισμους αυτους. Στους 2 αυτους προορισμους υπαρχουν συγκοινωνιες για παραλιες καθως δεν θα υπαρχει αμαξι ; Τι αξιζει σε σχεση με τις 2 περιοχες;
vadada Δημοσ. Δευτέρα στις 09:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:31 μμ Καλησπερα παιδια!Σαν μαζοχιστης που ειμαι αποφασια να παω Αιγυπτο με την κοπελα μου Αυγουστιατικα..Σε ερευνα με τουριστικα γραφεια για γκρουπ οι τιμες ειναι πολυ υψηλες γιατι συνεργαζονται με πανακριβα ξενοδοχεια.Οποτε σκεφτομαι να κλεισω ενα μονος μου και να ψαξω καποιον ξεναγο εκει για να αποφυγω λιγο και τους σκαμερς που θα με κυνηγανε αλλα και για να μας μεταφερουν.Εχει παει καποιος μονος ?Και αν ναι ποσο δυσκολο ειναι να μετακινηθεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα