Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 20/09/2025 at 19:36, AGGANIS13 said:

Πόλεις με ωραίους εμπορικούς πεζοδρομους με κίνηση και ζωη?
Έχουμε πάει στις: Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, Τρίκαλα, Βόλο , Λάρισα , Ναύπλιο, Πρέβεζα ...

Κέρκυρα/Ρόδος; 

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχει ταξιδέψει κανένας στην Ινδία; Θα παρεβρεθώ εκεί για δουλεία και θέλω να δω τι εμβόλια χρειάζονται. Γιατί σε πολλά λένε "συνίσταται", άρα δε ξέρω αν αξίζει όντως να γίνει ή οχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Έχει ταξιδέψει κανένας στην Ινδία; Θα παρεβρεθώ εκεί για δουλεία και θέλω να δω τι εμβόλια χρειάζονται. Γιατί σε πολλά λένε "συνίσταται", άρα δε ξέρω αν αξίζει όντως να γίνει ή οχι.

Ιατρείο λοιμωξεων σε νοσοκομείο (πχ Λαϊκό/Ιπποκρατειο) ή ιατρειο ταξιδιωτικής ιατρικής (Γεννηματάς). Αν θυμάμαι σωστά. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τι γίνεται με Ryanair αν κατά την κράτηση δεν επιλέξω θέση (επί πληρωμή)? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα βασικά?
Αν μπορώ να μην επιλέξω, τι γίνεται κατά το check-in? Μου κάνει τυχαία ανάθεση δωρεάν ή πληρώνω όσο κάνει η θέση που έχει μείνει?

Δημοσ.
24 minutes ago, ribo7 said:

Παιδιά τι γίνεται με Ryanair αν κατά την κράτηση δεν επιλέξω θέση (επί πληρωμή)? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα βασικά?
Αν μπορώ να μην επιλέξω, τι γίνεται κατά το check-in? Μου κάνει τυχαία ανάθεση δωρεάν ή πληρώνω όσο κάνει η θέση που έχει μείνει?

Απο όσο γνωρίζω απλά όταν κανεις το τσεκ ιν θα σου δώσει τυχαία μια θέση, δωρεάν.

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Μπορείς να αγοράσεις θέση όταν κλείνεις εισιτήριο.Αλλιως σου δίνει μια τυχαία κατά το check in,χωρίς χρεώση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω να κανω ενα μικρο ταξιδι εξωτερικο μεσα Δεκέμβρη (1-20 αυτο το διαστημα) για 4 διανυκτερευσεις. Τι προορισμούς μου προτεινετε? Και διαμονή αλλα οχι χοστελ τα αποφεύγω λογο την κοινόχρηστη τουαλετα. Ευχαριστω 😊

Επεξ/σία από Joanna000
Δημοσ.
16 hours ago, Joanna000 said:

Ψάχνω να κανω ενα μικρο ταξιδι μεσα Δεκέμβρη (1-20 αυτο το διαστημα) για 4 διανυκτερευσεις. Τι προορισμούς μου προτεινετε? Και διαμονή αλλα οχι χοστελ τα αποφεύγω λογο την κοινόχρηστη τουαλετα. Ευχαριστω 😊

Αγιους Σαραντα, Τεπελενι, εξαμυλια

Δημοσ.
Στις 25/9/2025 στις 11:50 ΜΜ, Joanna000 είπε

Ψάχνω να κανω ενα μικρο ταξιδι εξωτερικο μεσα Δεκέμβρη (1-20 αυτο το διαστημα) για 4 διανυκτερευσεις. Τι προορισμούς μου προτεινετε? Και διαμονή αλλα οχι χοστελ τα αποφεύγω λογο την κοινόχρηστη τουαλετα. Ευχαριστω 😊

Budget?

Δημοσ.
Στις 25/9/2025 στις 11:50 ΜΜ, Joanna000 είπε

Που εχεις παει ωστε να μην σου προτεινουμε τον ιδιο προορισμο?

Επισης δεν μας ειπες τι οριο στο μπατζετ εχεις βαλει.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Που εχεις παει ωστε να μην σου προτεινουμε τον ιδιο προορισμο?

Επισης δεν μας ειπες τι οριο στο μπατζετ εχεις βαλει.

Εχω παει Ιταλια στις Ρωμη Φλωρεντία Βερόνα Μοντεκατινι Μιλάνο Βενετία.

15 ώρες πριν, G.bar είπε

Budget?

Να μου βγουν τα εισητηρια και η διαμονή μαξ 500€ για 4-5 διανυκτερευσεις πάνω κάτω. Κοιταγα για Βουδαπέστη αλλα δεν ξερω μηπως ειναι πολλες οι μέρες και γυρίζεται εύκολα. Αλλα οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη γιατι θελω να πάω καπου να μην μείνω Αθηνα παλι ☺️

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Joanna000 είπε

Να μου βγουν τα εισητηρια και η διαμονή μαξ 500€ για 4-5 διανυκτερευσεις πάνω κάτω. Κοιταγα για Βουδαπέστη αλλα δεν ξερω μηπως ειναι πολλες οι μέρες και γυρίζεται εύκολα. Αλλα οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη γιατι θελω να πάω καπου να μην μείνω Αθηνα παλι ☺️

Η Βουδαπεστη ειναι καλη επιλογη, ειναι απο τις πρωτες που ερχονται στο μυαλο και για Δεκεμβρη αποτι ειδα εχει εισιτηρια με 45 ευρω πηγαινελα κα λογικα θα βρεις και καλες τιμες για διαμονη.

Για 5 μερες ναι ειναι πολλες, καλυτερα 4 που και παλι αν ειναι καλες οι ωρες των πτησεων μπορει να φανουν πολλες, ειναι αναλογα στον καθενα παντως ναι γυριζεται ευκολα αν και εχει αρκετο κρυο εκεινη την περιοδο.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Joanna000 είπε

Εγω θα ελεγα βιεννη και απο εκει αν θες και εχεις μερες, πας με τρενο βουδαπεστη, πραγα. και βγαζεις 3 σε 1. αλλα δεν ξερω αν τα χρηματα φτασουν.. Ισως τα αεροπορικα τουλαχιστον να επρεπε να τα ψαξεις νωριτερα.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Joanna000 είπε

Βουδαπέστη είναι μια χαρά αλλά για 2 άντε 3 διανυκτερεύσεις αν θες να το κάνεις χαλαρά. Μπορείς όμως πάντα να προσθέσεις μια διανυκτέρευση στη Μπρατισλάβα που συνδυάζεται με «κρουαζιέρα» στο Δούναβη και θα είναι μια χαρά. 500€ ακόμα και για ένα άτομο πάντως τόσες μέρες θα είναι εφικτό μεν, αλλά πολύ οριακό.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Η Βουδαπεστη ειναι καλη επιλογη, ειναι απο τις πρωτες που ερχονται στο μυαλο και για Δεκεμβρη αποτι ειδα εχει εισιτηρια με 45 ευρω πηγαινελα κα λογικα θα βρεις και καλες τιμες για διαμονη.

Για 5 μερες ναι ειναι πολλες, καλυτερα 4 που και παλι αν ειναι καλες οι ωρες των πτησεων μπορει να φανουν πολλες, ειναι αναλογα στον καθενα παντως ναι γυριζεται ευκολα αν και εχει αρκετο κρυο εκεινη την περιοδο.

Ποιο διαστημα εβαλες γιατι εμενα μου δειχνει 140 χωρις χειραποσκευη κιολας και με rynair 👎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...