btsaroux Δημοσ. χθες στις 09:43 πμ Δημοσ. χθες στις 09:43 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Joanna000 είπε Ψάχνω πληροφοριες για Μετεωρα. Αν πουμε οτι παμε χωρις αμαξι κατα ποσο ευκολο ειναι να κυκλοφορήσει κανεις στα κοντινά μοναστήρια μένοντας στο κάστρακι με τα ποδια? Η αν υπάρχει αλλος τροπος να φτάσεις χωτις αμαξι? 🤔 Απο Αθηνα ειναι κανα +-5 ωρες με το αμάξι και το αμαξι μου δεν νομίζω να με βγάλει ειναι μικρο και παλιο 😅🤣 Τωρα πια ειναι 3ωρες η διαδρομη για να πας με το αυτοκινητο (υποθετω οτι εννοεις απο Αθηνα), συνηθως πηγαινοντας εντος οριων. Μπορεις να πας στα μοναστηρια με τα ποδια εαν δεν εχετε θεμα σε ανηφορικους δρομους με τα ποδια. Απο την αλλη μπορεις να καλεσεις και ταξι για να σας παει π.χ. στο Μεγαλο Μετεωρο και να γυρισετε μετα περπατωντας προς Καστρακι. Επεξ/σία χθες στις 09:44 πμ από btsaroux 1
Dimitris156 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Θα κάνω ένα ταξίδι με aegean. Δεν έχω κάρτα miles and bonus αλλά έχει η κοπέλα μου. Μπορώ να δώσω τη δική της κάρτα ή πρέπει να είναι στο όνομά μου;
Titos301 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 29 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Θα κάνω ένα ταξίδι με aegean. Δεν έχω κάρτα miles and bonus αλλά έχει η κοπέλα μου. Μπορώ να δώσω τη δική της κάρτα ή πρέπει να είναι στο όνομά μου; οχι δεν μπορεις, μπορουν να καταχωρηθουν μονο σε καρτα που εχει το ονομα σου 1
haris_216 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Στις 9/10/2025 στις 8:33 ΠΜ, Joanna000 είπε Ψάχνω πληροφοριες για Μετεωρα. Αν πουμε οτι παμε χωρις αμαξι κατα ποσο ευκολο ειναι να κυκλοφορήσει κανεις στα κοντινά μοναστήρια μένοντας στο κάστρακι με τα ποδια? Η αν υπάρχει αλλος τροπος να φτάσεις χωτις αμαξι? 🤔 Απο Αθηνα ειναι κανα +-5 ωρες με το αμάξι και το αμαξι μου δεν νομίζω να με βγάλει ειναι μικρο και παλιο 😅🤣 Εμείς το κάναμε πριν 4 χρόνια (2021) τέτοια εποχή (προς το τέλος Οκτώβρη). Πήγαμε βέβαια με αμάξι αλλά όλη η εκεί μετακίνηση έγινε με τα πόδια, από τα διάφορα μονοπάτια. Απόλυτα βατό θα έλεγα για κάποιον βέβαια που ψιλοπερπατάει. Εμάς μας αρέσει γενικά το περπάτημα, πολύ περισσότερο μέσα στη φύση, χωρίς βέβαια να είμαστε τίποτα προπονημένοι. Τη μία μέρα ήταν κάνα 6ωρο η πορεία μας και την άλλη 7ωρο. Περάσαμε όμορφα και πήγαμε σε όλα τα μοναστήρια. Αλλά..... (πάντα υπάρχει κι ένα "αλλά"). Λόγω του χρόνου που πήρε το commuting ανάμεσα στις μονές, στη μία δεν καταφέραμε να μπούμε καθώς φτάσαμε την ώρα που ήταν κλειστή λόγω μεσημεριού. Δεν μας χάλασε βέβαια καθώς αποτελεί μία "δικαιολογία" για να το ξανακάνουμε Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από haris_216 1
Joanna000 Δημοσ. πριν από 16 λεπτά Δημοσ. πριν από 16 λεπτά 3 ώρες πριν, haris_216 είπε Εμείς το κάναμε πριν 4 χρόνια (2021) τέτοια εποχή (προς το τέλος Οκτώβρη). Πήγαμε βέβαια με αμάξι αλλά όλη η εκεί μετακίνηση έγινε με τα πόδια, από τα διάφορα μονοπάτια. Απόλυτα βατό θα έλεγα για κάποιον βέβαια που ψιλοπερπατάει. Εμάς μας αρέσει γενικά το περπάτημα, πολύ περισσότερο μέσα στη φύση, χωρίς βέβαια να είμαστε τίποτα προπονημένοι. Τη μία μέρα ήταν κάνα 6ωρο η πορεία μας και την άλλη 7ωρο. Περάσαμε όμορφα και πήγαμε σε όλα τα μοναστήρια. Αλλά..... (πάντα υπάρχει κι ένα "αλλά"). Λόγω του χρόνου που πήρε το commuting ανάμεσα στις μονές, στη μία δεν καταφέραμε να μπούμε καθώς φτάσαμε την ώρα που ήταν κλειστή λόγω μεσημεριού. Δεν μας χάλασε βέβαια καθώς αποτελεί μία "δικαιολογία" για να το ξανακάνουμε Τι ομορφα!!! Ανακάλυψα οτι πλεον εχουν ηλεκτικα ποδηλατα με ενοικίαση την ημερα πήρε το ματι μου περίπου 25€ και οτι πλεον ολοι οι τουρίστες ετσι κινούνται εκει. Και με το κτελ το εισητηριο προς Καλαμπάκα βγαινει 42.50€ να πας και αλλα τοσα να γυρίσεις. Τα μοναστηρια μηπως γνωριζετε τι ώρες κλείνουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα