ParafronGR Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Καλησπέρα στην παρέα. Θέλει φίλος αρχές Ιουλίου για 6-7 μέρες να πάει κάπου ψιλο καλοκαιρινά και όσο γίνεται πιο φθηνά γιατί δεν περισσεύουν. Επειδή τα "φθηνα" ταξίδια στυλ Πολωνία, Μάλτα κτλ τα έχει κάνει, κοιτούσαμε για Ιταλία και συγκεκριμένα για Παλέρμο. Αυτό που βρίσκουμε τώρα βγαίνει γύρω στα 150-160 αεροπορικά συν 200-250 η διαμονή / άτομο δλδ γύρω 350-400 ανά άτομο. Υπάρχει κάτι καλύτερο σ'αυτά τα χρήματα για διαμονή και ταξίδι?? Το μόνο θέμα είναι να είναι απευθείας πχ στο Παλέρμο βγαίνει να γυρίσει στις 6 το πρωί και δεν έχει θέμα να πάει να μείνει στο αεροδρομιο αλλά όχι να έχει στάσεις για πιο safe. Επίσης, επειδή θα πάει με τη δικιά του θέλουν απλά να πάνε κάπου να χαλαρωσουν, να φανε, να πιουνε κανα ποτο κτλ, δεν μας ενδιαφέρει κάτι με παρτι κτλ
gorge18 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 9 ώρες πριν, ParafronGR είπε Καλησπέρα στην παρέα. Θέλει φίλος αρχές Ιουλίου για 6-7 μέρες να πάει κάπου ψιλο καλοκαιρινά και όσο γίνεται πιο φθηνά γιατί δεν περισσεύουν. Επειδή τα "φθηνα" ταξίδια στυλ Πολωνία, Μάλτα κτλ τα έχει κάνει, κοιτούσαμε για Ιταλία και συγκεκριμένα για Παλέρμο. Αυτό που βρίσκουμε τώρα βγαίνει γύρω στα 150-160 αεροπορικά συν 200-250 η διαμονή / άτομο δλδ γύρω 350-400 ανά άτομο. Υπάρχει κάτι καλύτερο σ'αυτά τα χρήματα για διαμονή και ταξίδι?? Το μόνο θέμα είναι να είναι απευθείας πχ στο Παλέρμο βγαίνει να γυρίσει στις 6 το πρωί και δεν έχει θέμα να πάει να μείνει στο αεροδρομιο αλλά όχι να έχει στάσεις για πιο safe. Επίσης, επειδή θα πάει με τη δικιά του θέλουν απλά να πάνε κάπου να χαλαρωσουν, να φανε, να πιουνε κανα ποτο κτλ, δεν μας ενδιαφέρει κάτι με παρτι κτλ Η aegean σε 10 μερες θα βγαλει 50% εκπτωση. Βεβαια οσο πιο συντομα τοσο πιο μικρη η εκπτωση, αλλα μπορει να βρει κατι πιο οικονομικο..
satsok2 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 14 λεπτά πριν, gorge18 είπε Η aegean σε 10 μερες θα βγαλει 50% εκπτωση. Βεβαια οσο πιο συντομα τοσο πιο μικρη η εκπτωση, αλλα μπορει να βρει κατι πιο οικονομικο.. Ξερουμε τι προορισμούς αφορά η έκπτωση;
gorge18 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, satsok2 είπε Ξερουμε τι προορισμούς αφορά η έκπτωση; παντου. με ή χωρις ανταποκριση. Απλα αναλογα την περιοδο θα εχει και διαφορετικη εκπτωση %. δεν ειναι 50% ολο το διαστημα. Θα δεις τους ορους οταν βγει. πχ. Πέρυσι Επεξ/σία 16 Μαϊου από gorge18 1
ParafronGR Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 ώρες πριν, gorge18 είπε Η aegean σε 10 μερες θα βγαλει 50% εκπτωση. Βεβαια οσο πιο συντομα τοσο πιο μικρη η εκπτωση, αλλα μπορει να βρει κατι πιο οικονομικο.. Είναι σίγουρο αυτό; Να του πω να περιμένει Γιατί μου είχε έρθει στο μέιλ έκπτωση της aegean για τον Ιούνιο. Είναι κάθε μήνα αυτό;
gorge18 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου 2 ώρες πριν, ParafronGR είπε Είναι σίγουρο αυτό; Να του πω να περιμένει Γιατί μου είχε έρθει στο μέιλ έκπτωση της aegean για τον Ιούνιο. Είναι κάθε μήνα αυτό; Σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα.. Τα προηγουμενα χρονια βγαινει αυτη η προσφορα γιατι ειναι και καλα τα γενεθλια της aegean. Οτι θελετε κανετε...
yanis13 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Καλησπέρα στην παρέα. Γνώμη για Χανιά τον Ιούνιο; 3-4 μέρες στην πόλη και μετά ίσως ελεύθερο κάμπινγκ προς Κεδροδασος. Αν έχει κανείς εικόνα απ την περιοχή, θα με βοηθούσε η άποψή του.
PC_MAGAS Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κοιτώ εδώ και καιρό πως να πάω στην ιερά μονή Αγάθωνος από Λαμία. Μέχρι Λαμία είναι εύκολο το Κτέλ (κλασική διαδρομή την έκανα άπειρες φορές). Κτελ είδα να μέχρι Υπάτη αλλά δεν ξέρω απο Υπάτη πως πας στην μονή. Ακόμα μελετώ και την επιλογή από Λειανοκλάδι (που ειναι δυτικότερα τη Λαμίας) να πας ΙΜ. Αγάθωνος αλλά δεν ξέρω αν έχει ταξί απ' έξω απο τον σταθμό για να πάω στην μονή. Επεξ/σία 16 Μαϊου από PC_MAGAS
gorge18 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 10 ώρες πριν, yanis13 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Γνώμη για Χανιά τον Ιούνιο; 3-4 μέρες στην πόλη και μετά ίσως ελεύθερο κάμπινγκ προς Κεδροδασος. Αν έχει κανείς εικόνα απ την περιοχή, θα με βοηθούσε η άποψή του. Μια χαρα εποχη ειναι! Δεν εχουν πλακωσει ακομα οι κανίβαλοι
milos_ Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Από Κολωνία γνωρίζει κανείς? Τι αξίζει να δεις πλην του καθεδρικού, αλλό και το πως μετακινήσε στη πόλη?
vamvakoolas Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, milos_ said: Από Κολωνία γνωρίζει κανείς? Τι αξίζει να δεις πλην του καθεδρικού, αλλό και το πως μετακινήσε στη πόλη? οποσδηποτε το μουσειο σοκολατας Lindt ενω αν και εγω δε πηγα (λογω υψους) και στο ουρανοξυστη triangle για τρελη θεα ολης της πολης Για το καθεδρικο αν μπορεις πηγαινε σε κουφες ωρες π.χ μεσημερι γιατι εχει ουρα. σιγουρα βολτουλα διπλα απο Ρηνο και γεφυρες. Εγω παντα με τα ποδια κινιομουν μιας και ειναι φλαταδουρα Επεξ/σία 20 Μαϊου από vamvakoolas 1
st2 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 20 Αυγούστου 2 γονείς με 2 μικρά αγόρια νηπιαγωγείου Βιέννη ή Μιλάνο Τι προτείνετε;
james9tito Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Στις 16/5/2025 στις 10:43 ΜΜ, PC_MAGAS είπε Καλησπέρα κοιτώ εδώ και καιρό πως να πάω στην ιερά μονή Αγάθωνος από Λαμία. Μέχρι Λαμία είναι εύκολο το Κτέλ (κλασική διαδρομή την έκανα άπειρες φορές). Κτελ είδα να μέχρι Υπάτη αλλά δεν ξέρω απο Υπάτη πως πας στην μονή. Ακόμα μελετώ και την επιλογή από Λειανοκλάδι (που ειναι δυτικότερα τη Λαμίας) να πας ΙΜ. Αγάθωνος αλλά δεν ξέρω αν έχει ταξί απ' έξω απο τον σταθμό για να πάω στην μονή. Κτελ μεχρι Λουτρα Υπατης και μετα ταξι απο εκει μεχρι τη μονη. Βεβαια μετα δεν ξερω πως θα φυγεις γιατι στη μονη δεν υπαρχει ταξι , οποτε πρεπει να κανονισεις με τον ταξιτζη να ερθει να σε παρει παλι μετα απο Χ ωρες. Βεβαια με ταξιχ2 θα σου βγει ακριβη η εκδρομη αλλα εφοσον δεν υπαρχει αλλος τροπος δεν εχεις επιλογη..
greekparot Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Καλησπερα στην παρεα. Θα ταξιδεψουμε οικογενειακως με τον 10 χρονο γιο μου με RyanAir για Κρητη. Ξερει κανεις να μου πει εαν η συγκεκριμενη εταιρεια δεχεται πιστοποιητικο γεννησης για τον μικρο ή θα πρεπει να βγαλουμε διαβατηριο; Στα FAQ που το εψαξα λιγο αναφερει ρητα διαβατηριο ή εθνικη ταυτοτητα - αλλα δεν το ξεχωριζει για τα παιδια. Προσπαθησα να κανω live chat αλλα ειναι ανενεργο τωρα και το bot δεν απανταει ξεκαθαρα.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 1 ώρα πριν, greekparot είπε Καλησπερα στην παρεα. Θα ταξιδεψουμε οικογενειακως με τον 10 χρονο γιο μου με RyanAir για Κρητη. Ξερει κανεις να μου πει εαν η συγκεκριμενη εταιρεια δεχεται πιστοποιητικο γεννησης για τον μικρο ή θα πρεπει να βγαλουμε διαβατηριο; Στα FAQ που το εψαξα λιγο αναφερει ρητα διαβατηριο ή εθνικη ταυτοτητα - αλλα δεν το ξεχωριζει για τα παιδια. Προσπαθησα να κανω live chat αλλα ειναι ανενεργο τωρα και το bot δεν απανταει ξεκαθαρα. Απο που θα πάτε Κρήτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα