glamor Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, vadada είπε Καλησπερα παιδια!Σαν μαζοχιστης που ειμαι αποφασια να παω Αιγυπτο με την κοπελα μου Αυγουστιατικα..Σε ερευνα με τουριστικα γραφεια για γκρουπ οι τιμες ειναι πολυ υψηλες γιατι συνεργαζονται με πανακριβα ξενοδοχεια.Οποτε σκεφτομαι να κλεισω ενα μονος μου και να ψαξω καποιον ξεναγο εκει για να αποφυγω λιγο και τους σκαμερς που θα με κυνηγανε αλλα και για να μας μεταφερουν.Εχει παει καποιος μονος ?Και αν ναι ποσο δυσκολο ειναι να μετακινηθεις? πήγα πριν 3 χρόνια τέλος Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου και η ζέστη δεν παλεύεται..... βέβαια πήγα χωρίς τουριστικό γραφείο.. λίγο διάβασμα θέλει σε γνωστό φόρουμ και να προετοιμαστείς ψυχολογικά με την κόρνα τους. όλοι μετακίνηση με uber την έκανα, τότε ήταν τσάπα, μπορεί και σήμερα , βρες ένα σε γνωστό site για καταλύματα και όταν φτάσεις εκεί στο ξενοδοχείο θα σε βρει ότι χρειάζεται. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από glamor 1
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Στις 21/7/2025 στις 12:10 ΜΜ, yannis27gr είπε Ξέρεις ώρες και μέρες που συνήθως έχει κίνηση ώστε να την αποφύγω; Επίσης, το όριο ταχύτητας ποικίλει ή είναι ίδιο παντού; Πώς να το ξέρω; Κοιτώντας τις πινακίδες στο πλάι του εκάστοτε δρόμου; Δεν αναφέρεις το πότε θα πας. Αν μιλάμε για αυτή την περίοδο, στο ανέβασμα (προς Βελιγράδι) δεν έχει τόσο πολύ βαβούρα στα σύνορα (σε σχέση με το κατέβασμα), καθώς είναι περίοδος που ακόμα έρχονται προς την Ελλάδα. Αν κάνεις το ίδιο δεκαπενταύγουστο και μετά ετοιμάσου για ουρές. Επίσης να ξέρεις ότι πάντα τα σύνορα είναι αλάνες χωρίς καθόλου σκιά που σημαίνει ότι αν μπλέξεις με πχ 2ωρη αναμονή το μεσημέρι δεν είναι και το καλύτερο σενάριο, ασχέτως κλιματιστικού. Σημ. Υπάρχει γκρουπάκι στο fb (live from greece) που χρησιμοποιείται κυρίως από τους Σέρβους που κατεβαίνουν για διακοπές. Λένε για το πως περνάνε στην Ελλάδα, αν χρειάζεται κάποιος κάτι και πολλές φορές αναφέρονται και στην κατάσταση στα περάσματα των συνόρων. Άσχετα από το ότι είναι στα σερβικά μπορείς πάντα να ποστάρεις κάποιο ερώτημα (πχ στα αγγλικά) και να σε ενημερώσουν για την κατάσταση στα σύνορα (πολλές φορές βάζουν φωτογραφίες ή και σχόλια). Καθώς είναι περίοδος που πηγαινοέρχονται και συνήθως παρακολουθούν το group έχεις καλές πιθανότητες να έχεις σχεδόν live πληροφορίες 1
vagos789 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:27 μμ Στις 7/21/2025 στις 9:31 PM, vadada είπε Καλησπερα παιδια!Σαν μαζοχιστης που ειμαι αποφασια να παω Αιγυπτο με την κοπελα μου Αυγουστιατικα..Σε ερευνα με τουριστικα γραφεια για γκρουπ οι τιμες ειναι πολυ υψηλες γιατι συνεργαζονται με πανακριβα ξενοδοχεια.Οποτε σκεφτομαι να κλεισω ενα μονος μου και να ψαξω καποιον ξεναγο εκει για να αποφυγω λιγο και τους σκαμερς που θα με κυνηγανε αλλα και για να μας μεταφερουν.Εχει παει καποιος μονος ?Και αν ναι ποσο δυσκολο ειναι να μετακινηθεις? Προσωπικα ειχα παει με πρακτορειο που μας ειχε βρει εναν πολυ καλο ξεναγο με τον οποιο ακομα εχω καποια επικοινωνια αν σε ενδιαφερει. Μπορεις να μετακινηθεις με uber μεσα στο Καιρο (δεν ξερω για παραεξω),το εκανα αρκετα συχνα,φυσικα ο οδηγος δεν επεται οτι μιλαει αγγλικα,μπορει να μην μιλανε ουτε λεξη. Γενικα στην Αιγυπτο ολοι θα προσπαθησουν να σου παρουν λεφτα θεμιτα ή αθεμιτα,να σου πουλησουν κατι που δεν θες,μια υπηρεσια που δεν χρειαζεσαι,στις δημοσιες τουαλετες σου ζητανε λεφτα,μεσα και εξω απο τις πυραμιδες κτλ
yanis13 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:45 μμ Καλησπέρα στην παρέα. Έχει πάει κανένας στη Βαλένθια; Θα βρίσκομαι εκεί για κάποιο διάστημα τον Σεπτέμβρη. Είναι ωραία πόλη; Έχετε κάποια πρόταση ακόμα και για κοντινό προορισμό που αξίζει; Βαρκελώνη και Μαδρίτη είδα είναι μακριά. 1
btsaroux Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ Στις 23/7/2025 στις 5:45 ΜΜ, yanis13 είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έχει πάει κανένας στη Βαλένθια; Θα βρίσκομαι εκεί για κάποιο διάστημα τον Σεπτέμβρη. Είναι ωραία πόλη; Έχετε κάποια πρόταση ακόμα και για κοντινό προορισμό που αξίζει; Βαρκελώνη και Μαδρίτη είδα είναι μακριά. Ειναι γενικα ωραια πολη, ποιο πολυ μου αρεσε η πολη του Καλατραβα, θα την δεις και μετα θα την βλεπεις συνεχεια σε ταινιες και σειρες. Η παλια πολη δεν ειχε κατι ιδιαιτερο που να θυμαμαι. Τωρα απο εκει εαν θελεις να πας παραλιακα προς Αλικαντε κτλ δεν ειναι πολυ μακρια.
Sherlock_7 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Έχει κλείσει ποτέ κανένας σας αυτοκίνητο από booking; Θέλω εντυπώσεις και ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγω κτλπ. Είναι υποχρεωτικό να έχω μαζί μου πιστωτική για εγγύηση; Ενδιαφέρομαι να κλείσω για Πορτογαλία. Να σημειώσω ότι είμαι Genius 3.
katergaris79 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Ουσιαστικά μεσάζοντας είναι και σε αυτά το Booking. Με την εταιρεία ενοικιάσεων έχεις να κάνεις. Αν έχει καλές κριτικές η εταιρεία προχωράς άφοβα. Το έχω κάνει πολλές φορές. 1
margaritagr Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Έχει κλείσει ποτέ κανένας σας αυτοκίνητο από booking; Θέλω εντυπώσεις και ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγω κτλπ. Είναι υποχρεωτικό να έχω μαζί μου πιστωτική για εγγύηση; Ενδιαφέρομαι να κλείσω για Πορτογαλία. Να σημειώσω ότι είμαι Genius 3. Είχαμε κλείσει εμείς για Γερμανία μέσω booking, αμάξι από τη Sixt. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις γιατί σου δίνει καλή τιμή ΑΛΛΑ ΜΗΝ πληρώσεις ασφάλεια στην booking. Εμείς είχαμε πληρώσει για φουλ ασφάλιση στη booking και καταλήξαμε να πληρώσουμε επιτόπου ΚΑΙ στη Sixt. Γιατί η εταιρεία σου λέει ότι αν γίνει κάτι εγώ θα ζητήσω από εσένα λεφτα κ μετά βρες τα με τη booking. Το ίδιο έπαθαν φίλοι που κι αυτοί δεν ήξεραν. Πλέον θα ξέρουμε κι εμείς... Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από margaritagr 1
alxandros_gr Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 15 hours ago, Sherlock_7 said: Έχει κλείσει ποτέ κανένας σας αυτοκίνητο από booking; Θέλω εντυπώσεις και ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγω κτλπ. Είναι υποχρεωτικό να έχω μαζί μου πιστωτική για εγγύηση; Ενδιαφέρομαι να κλείσω για Πορτογαλία. Να σημειώσω ότι είμαι Genius 3. Κλείνω αποκλειστικά μέσω booking την τελευταία δεκαετία σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες/Ελλάδα. Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Δεν αγόρασα ποτέ κάποια ασφάλεια έξτρα ούτε μέσω booking ούτε απευθείας στην εταιρεία ενοικιάσης. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε ποτέ. Κάποιες εταιρείες προσπαθούν να σου πουλήσουν την έξτρα ασφάλεια αλλά χωρίς να γίνονται πιεστικοί. Επίσης δεν μου έτυχε ποτέ να μην επιστρέψουν τα λεφτά της εγγύησης πίσω ή να χρεώνουν έξτρα πράγματα όπως διαβάζω σε διάφορα σχόλια. Πιστωτική ζητάνε σε φυσική μορφή και να είναι στο όνομα του ατόμου που κάνει την κράτηση. Διαφορετικά χρεωστική και σου τραβάνε το ποσό της εγγύησης. Θα πρέπει να έχεις το ποσό στο λογαριασμό σου διαθέσιμο σε αυτή την περίπτωση. 1
margaritagr Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Σίγουρα δεν είναι υποχρεωτική η πλήρης ασφάλιση αλλά αν κάποιος θέλει να την κάνει, το point είναι να γίνει απυθείας με την εταιρεία 🙂
btsaroux Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 19 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Έχει κλείσει ποτέ κανένας σας αυτοκίνητο από booking; Θέλω εντυπώσεις και ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγω κτλπ. Είναι υποχρεωτικό να έχω μαζί μου πιστωτική για εγγύηση; Ενδιαφέρομαι να κλείσω για Πορτογαλία. Να σημειώσω ότι είμαι Genius 3. Δεν εχω κλεισει απο booking αλλα απο αλλους παροχους. Γενικα στην Πορτογαλια απο οτι θυμαμαι στο αεροδρομιο της Λισαβωνας στις οικονομικες ενοικιασεις ηταν αρκετα μεγαλο το ποσο της παρακρατησης απο την πιστωτικη καρτα περιπου 1300-2700 αναλογα με το αυτοκινητο (ναι χρειαζεται πιστωτικη καρτα τις περισσοτερες περιπτωσεις) οποτε και πολλοι πληρωνανε για εξτρα ασφαλεια για να αποφυγουν την παρακρατηση της εγγυησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα