phanispal Δημοσ. Σάββατο στις 09:33 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:33 πμ Από αυτοκινούμενα έχει κανείς εμπειρία; Σκεφτόμαστε 2-3 ζευγάρια με παιδιά για road trip του χρόνου. Μία σκέψη είναι Κρήτη, όπου λογικά θα πρέπει να τα νοικιάσουμε εκεί αντί να τα βάλουμε στο καράβι από Πειραιά. Άλλη είναι ηπειρωτική Ελλάδα, από Αθήνα προς βόρεια Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς κόστος ενοικίασης (ρεαλιστικό) για κάτι όχι ιδιαίτερα λουξ, να μπορεί να κοιμηθεί και να κάνει ντους μια οικογένεια 3-4 ατόμων; 1
ParafronGR Δημοσ. Δευτέρα στις 02:39 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:39 πμ Έχει κανείς να πει προτάσεις για Βρυξέλλες μέσα με τέλη Νοέμβρη? Προτάσεις για φαγητό? Καφέ? Κάποια συμβουλή τύπου "υπάρχει κάρτα τουριστική για τα μέσα " Κτλ? ευχαριστώ πολύ! :)
Menelaos83 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:21 μμ 17 ώρες πριν, ParafronGR είπε Έχει κανείς να πει προτάσεις για Βρυξέλλες μέσα με τέλη Νοέμβρη? Προτάσεις για φαγητό? Καφέ? Κάποια συμβουλή τύπου "υπάρχει κάρτα τουριστική για τα μέσα " Κτλ? ευχαριστώ πολύ! Επειδη πηγα προσφατα εχω να σου δωσω πληροφοριες, Για μετακινησεις υπαρχει η καρτα των 10 διαδρομων που κοστιζει γυρω στα 19 ευρω, εγω προτιμησα να χτυπαω την χρεωστικη που η ημερησια χρεωση οσα μεσα και να χρησιμοποιησεις θα σε χρεωσει μεχρι 8.5 ευρω περιπου οποτε με συνεφερε Τωρα για φαγητο καφε μπυρα κλπ ξεχωρισα τα παρακατω La piola pizza αυτη με 4,6 στις κριτικες γτ υπαρχει και αλλη, Tonton Garby, L'art de la pizza, pasta divina, cup pasta, a la mort subite, Lambermont steakhouse, Llouyd cofee eatery grand place, poechenellekelded, delirium taphouse, nuetnigenough, black an white burger anspach, beer capital, fritzguard, aux merveilleux de fred, fin de siecle, frites atelier, a casa mia. Αλλα ειναι ακριβα αλλα πιο φτηνα. Για σοκολατακια θα πας η στο neuhaus η στο pierre marcolini. Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε. 1
gorge18 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:15 μμ 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε neuhaus +1 μαζι με το Elisabeth Chocolatier 2
ParafronGR Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:52 μμ 3 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Επειδη πηγα προσφατα εχω να σου δωσω πληροφοριες, Για μετακινησεις υπαρχει η καρτα των 10 διαδρομων που κοστιζει γυρω στα 19 ευρω, εγω προτιμησα να χτυπαω την χρεωστικη που η ημερησια χρεωση οσα μεσα και να χρησιμοποιησεις θα σε χρεωσει μεχρι 8.5 ευρω περιπου οποτε με συνεφερε Τωρα για φαγητο καφε μπυρα κλπ ξεχωρισα τα παρακατω La piola pizza αυτη με 4,6 στις κριτικες γτ υπαρχει και αλλη, Tonton Garby, L'art de la pizza, pasta divina, cup pasta, a la mort subite, Lambermont steakhouse, Llouyd cofee eatery grand place, poechenellekelded, delirium taphouse, nuetnigenough, black an white burger anspach, beer capital, fritzguard, aux merveilleux de fred, fin de siecle, frites atelier, a casa mia. Αλλα ειναι ακριβα αλλα πιο φτηνα. Για σοκολατακια θα πας η στο neuhaus η στο pierre marcolini. Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε. 55 λεπτά πριν, gorge18 είπε +1 μαζι με το Elisabeth Chocolatier Σας υπέρ ευχαριστώ και τους 2! Αν έχετε προτάσεις και για Μπριζ και Γάνδη, θα σας ήμουν υπόχρεος. Τουλάχιστον να ξέρω πού να κοιτάω, μην φάω όλα τις φόλες τα τουριστικά
Menelaos83 Δημοσ. Τρίτη στις 09:32 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:32 πμ 9 ώρες πριν, ParafronGR είπε Σας υπέρ ευχαριστώ και τους 2! Αν έχετε προτάσεις και για Μπριζ και Γάνδη, θα σας ήμουν υπόχρεος. Τουλάχιστον να ξέρω πού να κοιτάω, μην φάω όλα τις φόλες τα τουριστικά Αν και πηγα μπριζ δεν εκατσα να φαω γτ τα πιο πολλα ειναι τουριστικα και ακριβα οποτε ειχα παρει προχειρο στο χερι, στην γανδη δεν εχω παει αν και εχω ακουσει καλυτερα λογια. Ομπρελα να εχεις μαζι σου συνεχως γτ ο καιρος αλλαζει απο ωρα σε ωρα. 1
MARIOSNURSE Δημοσ. χθες στις 03:03 πμ Δημοσ. χθες στις 03:03 πμ (επεξεργασμένο) Αξίζει οδικώς από Αθήνα, το Ναύπλιο; Αξίζει να κάτσεις 1 ή 2 βράδια; Επεξ/σία χθες στις 03:04 πμ από MARIOSNURSE
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 03:13 πμ Δημοσ. χθες στις 03:13 πμ 9 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε Αξίζει οδικώς από Αθήνα, το Ναύπλιο; Αξίζει να κάτσεις 1 ή 2 βράδια; Nαι και ναι. 1
milos_ Δημοσ. χθες στις 07:41 πμ Δημοσ. χθες στις 07:41 πμ 4 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε Αξίζει οδικώς από Αθήνα, το Ναύπλιο; Αξίζει να κάτσεις 1 ή 2 βράδια; πως αλλιως θα πας από Αθήνα Ναύπλιο? και ναι αξίζει 1 3
bill_viper Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ Δημοσ. χθες στις 09:18 πμ 1 ώρα πριν, milos_ είπε πως αλλιως θα πας από Αθήνα Ναύπλιο? και ναι αξίζει Είπε να αφήσει το ελικόπτερο σπίτι. 😇 2
vamvakoolas Δημοσ. χθες στις 10:27 πμ Δημοσ. χθες στις 10:27 πμ Καμμια προταση για Αγρινιο για 1)Να παρω πρωινο της προκοπης (π.χ κανενα σαντουιτσακι) και να κατσω σαν ανθρωπος (οχι στο ορθιο) 2)Ταβερνα/ψησταρια
phanispal Δημοσ. χθες στις 10:47 πμ Δημοσ. χθες στις 10:47 πμ (επεξεργασμένο) Ταβέρνα δες τον Αυλωνίτη στο Γιαννούζι. Brunch όταν μου πουν θα ενημερώσω. Επεξ/σία χθες στις 10:48 πμ από phanispal 1
Edel Δημοσ. χθες στις 11:09 πμ Δημοσ. χθες στις 11:09 πμ Καλημέρα σε όλους! Είχα μια συζήτηση χτες βράδυ και θα ήθελα τα φώτα σας. Μπορείτε να μου γράψετε τοπ 3 πόλεων στην Ελλάδα που αξίζει με χίλια να επισκεφθεί κάποιος;
Skandalf Δημοσ. χθες στις 11:10 πμ Δημοσ. χθες στις 11:10 πμ Χαιρετώ παίδες , ετοιμάζομαι με τη γυναίκα για ταξίδι Los Angeles - Las Vegas μεταξύ Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς. Έχει κανείς να δώσει tips ή μέρη που πρέπει να επισκεφθούμε ; Έχω κλείσει εισιτήρια να δω Lakers , θα πάμε Universal studios και έχουμε κλείσει και εισιτήρια για το Sphere να δούμε το show των Backstreet Boys - αν έχετε να προτείνετε κάτι για φαγητό ή κάποια must do activity , θα χαρώ να τη διαβάσω Ευχαριστώ προκαταβολικά!
katergaris79 Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ 2 λεπτά πριν, Edel είπε Καλημέρα σε όλους! Είχα μια συζήτηση χτες βράδυ και θα ήθελα τα φώτα σας. Μπορείτε να μου γράψετε τοπ 3 πόλεων στην Ελλάδα που αξίζει με χίλια να επισκεφθεί κάποιος; Για εμένα Αθήνα, Ναύπλιο και την πόλη της Κέρκυρας. Για λίγο δεν μπαίνουν στο top 3 η Καστοριά, η Ξάνθη και η Θεσσαλονίκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα