Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, livefreeordie είπε Αν και τα λεει με μπολικη ειρωνια.. Εχει ενα δικιο ο Σαλεμ.. Αυτο που θελει να πει ειναι οτι τα μαθηματικα δεν ειναι ιστορια πχ να την παρεις και να της διαβασεις 5.,10.20,100 φορες ή οσες φορες χρειαστει να το κανεις μεχρι να σου μεινει στο μυαλο. Χρειαζονται εξοικειωση κι εξασκηση και φυσικα εχει να κανει και με το ποσο τα <<παιρνει>> ο καθενας. Οποτε δεν ανοιγεις μια μερα ενα βιβλιο και λες σημερα θα μαθω μαθηματικα.. Δεν ειναι απλα ενα κειμενο αποστηθισης. Φυσικα εγω δεν ειμαι καθολου κατα του να κυνηγησει ο ανθρωπος το ονειρο του,αλλωστε ο ιδιος ξερει αν και ποσο μπορει να ανταπεξελθει. Ο πληροφορικαριος δεν είναι μαθηματικός και ο μαθηματικός δεν είναι πληροφορικαριος.Είναι δύο σχολές ξεχωριστές. Τα μαθηματικά είναι επιστήμη,η πληροφορική όχι.
jgeorgiou Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 η πληροφορική δεν είναι επιστήμη , είναι ...... τι είναι?
Βασίλης_29 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 56 λεπτά πριν, jmmys είπε Τα μαθηματικά είναι επιστήμη,η πληροφορική όχι. Και έχεις και δικαίωμα ψήφου κιόλας.... 23 ώρες πριν, jmmys είπε Έχω δει αποφοίτους μαθηματικών. Αν έχω κάνει τριτοβάθμια εκπαίδευση στείλε μου ενα pm και έλα να τα πούμε από κοντά. Προσωπικά με όνομα. Για να λες οτι οι σχολές πληροφορικής δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις σίγουρα δεν έχεις περάσει ούτε απ 'έξω από τριτοβάθμιο ίδρυμα. Μάλλον κανένα ΙΕΚ πληροφορικής τελείωσες και κρίνεις από εκεί το αντικείμενο. 1
IOSIF SALEM Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jmmys είπε Ο πληροφορικαριος δεν είναι μαθηματικός και ο μαθηματικός δεν είναι πληροφορικαριος.Είναι δύο σχολές ξεχωριστές. Τα μαθηματικά είναι επιστήμη,η πληροφορική όχι. Η πληροφορική δεν είναι επιστήμη; Τι άλλο θα ακούσουμε; Πληροφορική ονομάζεται η θετική και εφαρμοσμένη επιστήμη η οποία ερευνά τις τεχνολογικές εφαρμογές τους σε αυτοματοποιημένα υπολογιστικά συστήματα, από τη σκοπιά της σχεδίασης, της ανάπτυξης, της υλοποίησης, της διερεύνησης, της ανάλυσης και της προδιαγραφής τους[1][2][3][4][5][6]. την απόκτηση, την εκπροσώπηση, την επεξεργασία, την αποθήκευση, την επικοινωνία και την πρόσβαση στις πληροφορίες https://el.wikipedia.org/wiki/Πληροφορική Η πληροφορική είναι η επιστήμη που ερευνά την κωδικοποίηση, διαχείριση και μετάδοση συμβολικών αναπαραστάσεων πληροφοριών. Εξετάζει τη σχεδίαση, υλοποίηση και βελτιστοποίηση αυτοματοποιημένων διατάξεων, συσκευών συστημάτων συλλογής, αποθήκευσης, επεξεργασίας και ανταλλαγής των αναπαραστάσεων. Ως επιστημονικό πεδίο, η πληροφορική περίπου ταυτίζεται με την επιστήμη υπολογιστών. https://sites.google.com/site/hplhroforikhsthnekpedeysh/ti-einai-e-plerophorike ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Σ.Σ.Ο.Ε. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ https://sites.google.com/site/hplhroforikhsthnekpedeysh/ti-einai-e-plerophorike ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Η Πληροφορική είναι η επιστήμη που σχετίζεται με την διαχείριση των πληροφοριών καλύπτοντας από τη μία πλευρά την δημιουργία του απαραίτητου θεωρητικού υποβάθρου το οποίο κάνει δυνα τή την αποδοτική χρήση του μεγάλου όγκου των πληροφοριών, και από την άλλη την ανάπτυξη πρακτικών εφαρμογών σε ψηφιακά υπολογιστικά συστήματα που αξιοποιούν τα θεωρητικά αποτελέσματα και τα κάνουν χρήσιμα για τους διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, αυξάνοντας τις καθημερινές δυνατότητες του μέσου πολίτη. https://www.epe.org.gr/meleth/final/MEP2006-2.pdf "Ο πληροφορικαριος δεν είναι μαθηματικός και ο μαθηματικός δεν είναι πληροφορικαριος" Με άλλα λόγια ο μετεωρολόγος δεν είναι μαθηματικός και ο μαθηματικός δεν είναι μετεωρολόγος.Αν ο μετεωρολόγος δεν είναι μαθηματικός,τότε τι είναι; Αρχαίος εξωγήινος; Τμήμα Μαθηματικών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Γενική και Δυναμική Μετεωρολογία http://www.math.auth.gr/el/content/γενική-και-δυναμική-μετεωρολογία Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δεν έχουν διαβεί την πόρτα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.Ακτινοβολούν μέσα σε σκοτάδι άγνοιας Tο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων” συνδιοργανώνεται (και διδάσκουν) μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής και του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Το πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) σε 3 κατευθύνσεις: Μαθηματικές Θεμελιώσεις της Επιστήμης των Υπολογιστών και Εφαρμογές στην Τεχνητή Εξαγωγή Συμπερασμάτων και Αποφάσεων. Στατιστική, Επιχειρησιακή Έρευνα και Εφαρμογές στις Αποφάσεις. Θεωρία Αριθμητικών Υπολογισμών και Εφαρμογές στις Αποφάσεις. Στόχος του προγράμματος είναι η βαθύτερη κατάρτιση των φοιτητών με γνώσεις θεωρητικών και εφαρμοσμένων μαθηματικών που χρειάζονται στη λήψη αποφάσεων και στην υπολογιστική για θέματα επιστήμης, τεχνολογίας, διοίκησης και οικονομίας. Τα ζητήματα αυτά σχετίζονται άμεσα με δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της σημερινής κοινωνίας, το ότι είναι μια "Κοινωνία της Πληροφορίας" και μια "Κοινωνία Μεγάλων Δεδομένων". Οι σπουδές διαρκούν 2 έτη και αποτελούνται από υποχρεωτικά μαθήματα, μαθήματα κατεύθυνσης και μαθήματα επιλογής, ενώ ολοκληρώνονται με τη συγγραφή και παρουσίαση Διπλωματικής Εργασίας. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Δεκτοί γίνονται απόφοιτοι συναφών τμημάτων Σχολών Θετικών Επιστημών και Πολυτεχνικών Σχολών καθώς και από άλλες Σχολές υπό προϋποθέσεις. http://www.upatras.gr/el/node/102 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από IOSIF SALEM
livefreeordie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, jmmys είπε Ο πληροφορικαριος δεν είναι μαθηματικός και ο μαθηματικός δεν είναι πληροφορικαριος.Είναι δύο σχολές ξεχωριστές. Τα μαθηματικά είναι επιστήμη,η πληροφορική όχι. Τωρα μονος σου εκτιθεσαι...
TopicStrarter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, jmmys είπε Ο πληροφορικαριος δεν είναι μαθηματικός και ο μαθηματικός δεν είναι πληροφορικαριος.Είναι δύο σχολές ξεχωριστές. Τα μαθηματικά είναι επιστήμη,η πληροφορική όχι. άλλος ένας λόγος που πρέπει να καταργηθούν οι πανελλήνιες... Δεν υπάρχει αυτή η κερματοποίηση στις περισσότερες χώρες του εξωτερικού. Στην Ελλάδα μπαίνεις σε ένα αυστηρά ορισμένο τμήμα ενός πανεπιστημίου πχ τμήμα μαθηματικών, τμήμα εφαρμοσμένων μαθηματικών (που ακόμη και αυτά τα τόσο συγγενή τμήματα ειναι διαχωρισμένα μεταξύ τους) τμήμα προγραμματισμού, τμήμα τεχνολογίας υπολογιστών τμήμα φυσικής κτλ κτλ κτλ Στο εξωτερικό (κυρίως στις χώρες που έχει σημασία να αξιολογήσουμε δηλαδή σε αυτές που μας περνάνε σε όλα χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση πχ ΗΠΑ, Αγγλία κτλ ) περνάς στο πανεπιστήμιο Το τι θα βγεις απο εκεί (μαθηματικός, φυσικός, φυσικομαθηματικός, προγραμματιστής δικηγόρος, μηχανικός κτλ) εξαρτάτε απο εσένα το τι μονοπάτι θα επιλέξεις μέσα στο πανεπιστήμιο!! όλα τα μαθήματα σου ειναι ανοιχτά μπορείς να ξεκινήσεις φυσικός και να καταλήξεις δικηγόρος!!!!!!!!!!!!! (πόσο μάλλον σε πολύ συγγενικά αξιώματα πχ να ξεκινήσεις μαθηματικός και να καταλήξεις προγραμματιστής) Πολλοί αξιόλογοι προγραμματιστές της εποχής μας ξεκίνησαν ως μαθηματικοί και το αντίστροφο. Έχω ένα φίλο που ξεκίνησε χημικός (στο MIT) επειδή είχε γκ@#@βλα στα 18 του με αυτά αλλά μεγαλώνοντας είδε πως τον ενδιαφέρει περισσότερο το νομικό κομμάτι και τελικά ασκεί την δικηγορία με ειδίκευση στις πατέντες του βιομηχανικού τομέα.... και όλα αυτά χωρίς να διαγραφεί να ξαναδώσει εξετάσεις κτλ απλά έκανε 4 χρόνια στο ΜΙΤ ( παίρνοντας μαθήματα νομικής φύσεως προς την μέση και κάνοντας major πάνω σε τέτοιο θέμα,) Για να το κάνω πιο λιανά στα πιτσιρίκια το τι πτυχίο θα πάρεις σε πανεπιστήμια αρκετών ξένων χωρών μοιάζει με το τη κλάση θα ειναι ο χαρακτήρας σου στο WoW (vanilla κυρίως γιατί τώρα τελευταία το κάνανε να μπορείς να εισαι τα πάντα :P) υπάρχει δηλαδή ένα skill tree και ανάλογα τα skills που θα επιλέξεις θα μοιάζεις περισσότερο να κλίνεις προς την μια η την άλλη κλάση. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter
Panas76 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Εγώ που έφτασα στα 41 θα καταφέρω να ξαναπιάσω από το πρώτο έτος της σπουδές στο Οικονομικό της Ασοεε ή θα γελάσει κάθε πικραμένος;
TopicStrarter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Panas76 είπε Εγώ που έφτασα στα 41 θα καταφέρω να ξαναπιάσω από το πρώτο έτος της σπουδές στο Οικονομικό της Ασοεε ή θα γελάσει κάθε πικραμένος; Μπορεί να γελάσει κανένας κυριολεκτικά βλαμμένος οι υπόλοιποι που έχουν σοβαρό νου απλά θα σε θαυμάσουν. Για αλλαγή καριέρας ειναι αλήθεια πως είσαι οριακά... αλλά αν το μόνο που θες ειναι να διευρύνεις τους ορίζοντες σου ή να γίνεις καλύτερος στην δουλειά σου αποκτώντας καλύτερη ειδίκευση τότε δεν το συζητάμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο.. ΠΟΤΕ δεν ειναι αργά για το συγκεκριμένο πράγμα. Υπάρχουν άνθρωποι που πήραν το πτυχίο τους στα 80 και 90!! Απλά ενδεικτικά: https://superscholar.org/10-oldest-people-to-earn-a-degree/ Εσύ θα κωλώσεις λόγω ηλικίας ; δεν είσαι παιδί ναι αλλά ούτε και μεσήλικας... νέος άντρας είσαι! Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2018 από TopicStrarter
vlzvl Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 λοιπόν, έχω τελειώσει ΤΕΙ πληροφορικής οικονομίας και διοίκησης, άριστα με υποτροφίες μάλιστα. Δεν θυμάμαι ιδιαίτερα μαθηματικά, μόνο κάτι μακροοικονομίες, στατιστικές και αυτές ήταν από τα λίγα μαθήματα... Ένας μπορεί να είναι σκράπας στα μαθηματικά και να τα περάσει όπως-όπως με 6 και να είναι άριστος σε αυτά της Πληροφορικής και απλά να τα καλύψει με το παραπάνω με τις δεκάδες των άλλων πληροφοριακών μαθημάτων. Το χειρότερο είναι να είσαι του 6 γενικώς (συνήθως οι περισσότεροι) παρά του 6 στα μαθηματικά γιατί το πρώτο θα σου απαγορέψει να συνεχίσεις την σταδιοδρομία σου (π.χ. μεταπτυχιακό). Τα μαθηματικά είναι ένα ΙΣΧΝΟ κομμάτι της πληροφορικής. Αυτό που δεν μπορώ να διαβάζω είναι τα περί "πέρασε το τραίνο, its too late" κλπ. που τα ακούω βερεσέ, ποτέ δεν είναι αργά. Δηλαδή θα απαγορεύσεις σε κάποιον που για χ/ψ λόγους δεν σπούδασε είτε λόγω οικονομικών είτε λόγω υγείας και θα τον καταδικάσεις εσύ? Ποιος είσαι εσύ. Φιλικά. Ο καθένας μπορεί προφανώς να αντικρούσει τα λεγόμενα μου, αλλά εγώ το έζησα και πήρα πτυχία με άριστα και εργάστηκα, έχοντας μεσάνυχτα στα μαθηματικά, οπότε όχι θεωρίες. Και τώρα στα 39 μου θα ξεκινήσω και μεταπτυχιακό.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, vlzvl είπε λοιπόν, έχω τελειώσει ΤΕΙ πληροφορικής οικονομίας και διοίκησης, άριστα με υποτροφίες μάλιστα. Δεν θυμάμαι ιδιαίτερα μαθηματικά, μόνο κάτι μακροοικονομίες, στατιστικές και αυτές ήταν από τα λίγα μαθήματα... Ένας μπορεί να είναι σκράπας στα μαθηματικά και να τα περάσει όπως-όπως με 6 και να είναι άριστος σε αυτά της Πληροφορικής και απλά να τα καλύψει με το παραπάνω με τις δεκάδες των άλλων πληροφοριακών μαθημάτων. Το χειρότερο είναι να είσαι του 6 γενικώς (συνήθως οι περισσότεροι) παρά του 6 στα μαθηματικά γιατί το πρώτο θα σου απαγορέψει να συνεχίσεις την σταδιοδρομία σου (π.χ. μεταπτυχιακό). Τα μαθηματικά είναι ένα ΙΣΧΝΟ κομμάτι της πληροφορικής. Αυτό που δεν μπορώ να διαβάζω είναι τα περί "πέρασε το τραίνο, its too late" κλπ. που τα ακούω βερεσέ, ποτέ δεν είναι αργά. Δηλαδή θα απαγορεύσεις σε κάποιον που για χ/ψ λόγους δεν σπούδασε είτε λόγω οικονομικών είτε λόγω υγείας και θα τον καταδικάσεις εσύ? Ποιος είσαι εσύ. Φιλικά. Ο καθένας μπορεί προφανώς να αντικρούσει τα λεγόμενα μου, αλλά εγώ το έζησα και πήρα πτυχία με άριστα και εργάστηκα, έχοντας μεσάνυχτα στα μαθηματικά, οπότε όχι θεωρίες. Και τώρα στα 39 μου θα ξεκινήσω και μεταπτυχιακό. Αυτά πες τα στον Salem,του οποίου του είπα αν θέλει να βρεθούμε και να πούμε για επιστήμες και τριτοβάθμια εκπαίδευση και το αν έχω σπουδάσει εγώ. Ο καθένας που δεν συμφωνεί αρχίζει τις ειρωνείες. Το θέμα ξεκίνησε για φοιτητικό δάνειο και για σπουδές 4 ετων πληροφορικής σε ηλικία 29 ετων,και βλέπουμε ότι υπάρχουν κόμπλεξικοι που το ειρωνεύονται. Εγώ προσωπικά δεν την θεωρώ την πληροφορικη 4 ετων σε ΤΕΙ Ελλάδας επιστήμη. Επιστήμη γίνεται αν το συνεχισει και πάει και σε άλλους τομείς.Οι περισσότεροι σταματάνε εκεί, γίνονται προγραμματιστές και ανάθεμα αν σημαίνει ότι επειδή τελείωσαν ενα ΤΕΙ έγιναν επιστήμονες.
TopicStrarter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, jmmys είπε Αυτά πες τα στον Salem,του οποίου του είπα αν θέλει να βρεθούμε και να πούμε για επιστήμες και τριτοβάθμια εκπαίδευση και το αν έχω σπουδάσει εγώ. Ο καθένας που δεν συμφωνεί αρχίζει τις ειρωνείες. Το θέμα ξεκίνησε για φοιτητικό δάνειο και για σπουδές 4 ετων πληροφορικής σε ηλικία 29 ετων,και βλέπουμε ότι υπάρχουν κόμπλεξικοι που το ειρωνεύονται. Εγώ προσωπικά δεν την θεωρώ την πληροφορικη 4 ετων σε ΤΕΙ Ελλάδας επιστήμη. Επιστήμη γίνεται αν το συνεχισει και πάει και σε άλλους τομείς.Οι περισσότεροι σταματάνε εκεί, γίνονται προγραμματιστές και ανάθεμα αν σημαίνει ότι επειδή τελείωσαν ενα ΤΕΙ έγιναν επιστήμονες. Γιαυτό οι Άγγλοι το λένε bachelor γιατί γίνεσαι κατώτερο μέλος της συγκεκριμένης επιστήμης κάτι σαν να λέμε "δικός μας" "συμπολίτης" κτλ αλλά είσαι απλά σχετικός με τον χώρο δηλαδή και τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
TheDarkKnight Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 11 λεπτά πριν, jmmys είπε Αυτά πες τα στον Salem,του οποίου του είπα αν θέλει να βρεθούμε και να πούμε για επιστήμες και τριτοβάθμια εκπαίδευση και το αν έχω σπουδάσει εγώ. Ο καθένας που δεν συμφωνεί αρχίζει τις ειρωνείες. Το θέμα ξεκίνησε για φοιτητικό δάνειο και για σπουδές 4 ετων πληροφορικής σε ηλικία 29 ετων,και βλέπουμε ότι υπάρχουν κόμπλεξικοι που το ειρωνεύονται. Εγώ προσωπικά δεν την θεωρώ την πληροφορικη 4 ετων σε ΤΕΙ Ελλάδας επιστήμη. Επιστήμη γίνεται αν το συνεχισει και πάει και σε άλλους τομείς.Οι περισσότεροι σταματάνε εκεί, γίνονται προγραμματιστές και ανάθεμα αν σημαίνει ότι επειδή τελείωσαν ενα ΤΕΙ έγιναν επιστήμονες. Επιστήμονας είναι ο ερευνητής που παράγει γνώση. Βάσει αυτά που λες οι φυσικοί, μαθηματικοί και χημικοί που διδάσκουν στα σχολεία δεν είναι επιστήμονες.
TopicStrarter Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, TheDarkKnight είπε Επιστήμονας είναι ο ερευνητής που παράγει γνώση. Βάσει αυτά που λες οι φυσικοί, μαθηματικοί και χημικοί που διδάσκουν στα σχολεία δεν είναι επιστήμονες. Ναι δεν ειναι... δημόσιοι υπάλληλοι ειναι και την δουλειά τους μπορεί να την κάνει ο οποιοδήποτε με ένα σχετικό training απλά για συνδικαλιστικούς λόγους την δουλειά του φυσικού στο δημόσιο μπορεί να την κάνει μόνο κάποιος με πτυχίο φυσικής κτλ Γενικά μόνοι μας πεδικλώνουμε τον εαυτό μας σαν κράτος για κοντόφθαλμες βολές μερικών μερίδων ψηφοφόρων που έχει σαν αποτέλεσμα το να είμαστε όλοι πίσω ακόμη και αυτοί που υποτίθεται "βολεύονται"
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, TheDarkKnight είπε Επιστήμονας είναι ο ερευνητής που παράγει γνώση. Βάσει αυτά που λες οι φυσικοί, μαθηματικοί και χημικοί που διδάσκουν στα σχολεία δεν είναι επιστήμονες. Εσύ πιστεύεις ενα χημικός πού διδάσκει χημεία στο γυμνάσιο, και έχει τελειώσει μονο τη χημική σχολή και τίποτα άλλο και ένας χημικός που έχει κάνει ένα καρό μεταπτυχιακά και δουλεύει πάνω στην έρευνα είναι το ίδιο; Είναι αυτό που ειπώθηκε με το bachelor.Ακριβως αυτο. Και επειδή είμαστε εντελώς εκτός θέματος μπορεί να ανοίξει ενα σχετικό θέμα.
TheDarkKnight Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, TopicStrarter είπε Ναι δεν ειναι... δημόσιοι υπάλληλοι ειναι και την δουλειά τους μπορεί να την κάνει ο οποιοδήποτε με ένα σχετικό training απλά για συνδικαλιστικούς λόγους την δουλειά του φυσικού στο δημόσιο μπορεί να την κάνει μόνο κάποιος με πτυχίο φυσικής κτλ Γενικά μόνοι μας πεδικλώνουμε τον εαυτό μας σαν κράτος για κοντόφθαλμες βολές μερικών μερίδων ψηφοφόρων που έχει σαν αποτέλεσμα το να είμαστε όλοι πίσω ακόμη και αυτοί που υποτίθεται "βολεύονται" Συμφωνώ απολύτως! Αυτό το έγραψα ως απάντηση σε παραπάνω σχόλιο, λόγω του ότι ο συντάκτης του θεωρεί τους μαθηματικούς επιστήμονες ενώ τους πληροφορικούς με πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης όχι! 1 λεπτό πριν, jmmys είπε Εσύ πιστεύεις ενα χημικός πού διδάσκει χημεία στο γυμνάσιο, και έχει τελειώσει μονο τη χημική σχολή και τίποτα άλλο και ένας χημικός που έχει κάνει ένα καρό μεταπτυχιακά και δουλεύει πάνω στην έρευνα είναι το ίδιο; Είναι αυτό που ειπώθηκε με το bachelor.Ακριβως αυτο. Και επειδή είμαστε εντελώς εκτός θέματος μπορεί να ανοίξει ενα σχετικό θέμα. Τελικά, συμφωνούμε! Απλά σκέψου ότι υπάρχουν πτυχιούχοι πληροφορικής, οι οποιοί δεν έχουν μείνει μόνο στο πτυχίο, έχουν μεταπτυχιακά και κάνουν και έρευνα. Η πληροφορική ως επιστήμη αποτελεί μια ειδική κατηγορία των μαθηματικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα