Gogotsa Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Δε σε ειπε ελληναρα για τη κριση σου, αλλα για το τροπο που τοποθετηθηκες. Απλα επειδη δε μπορεσε να το περασει με ευχερεια, εγινε ο ιδιος ελληναρας....... 1
john_dr Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Δεν πειράζει που και που να έχουμε και καμιά επιβεβαίωση ότι είμαστε σε Ελληνικό σάιτ 🤪 Shane (Άρπαγες της γης) (1953) - IMDb Αρκετά καλό γουέστερν, αλλά μάλλον απευθύνεται σε παλαιότερους, μιας και ο αργός ρυθμός του θα κουράσει τους νεώτερους. Λίγα και ουσιαστικά μπαμ μπουμ, λίγη αγωνία όπου αυτή έχει να προσφέρει κάτι, αλλά και αναμενόμενη εξέλιξη σε πολλά σημεία, είναι απλά για κλασική ταινία που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Προτείνεται για βραδιές που απλά θέλετε να αράξετε και να ξεκουραστείτε και εσείς και ο εγκέφαλός σας. 7/10 Επεξ/σία 2 Αυγούστου από john_dr 2
Witcher1st Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Kill Bill: The Whole Bloody Affair 10/10 https://www.imdb.com/title/tt6019206/ Δεν χρειαζεται να πουμε και πολλα για την συγκεκριμενη διλογια. 2
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 16 ώρες πριν, zafiriws_99 είπε Ταινιαρα...δεν σ'αρεσε μαλλον γιατι δεν εισαι σινεφιλ τι ακριβως εστι "σινεφιλ"? 1
TechWeirdo Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε τι ακριβως εστι "σινεφιλ"? Εσύ δες το Accountant 😌 1 1
armin Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Ειδα το νεο Αccountant.... ποσο μπουρδα βαρετη, και ποσο επιτηδευμενα να προσπαθουν να δωσουν ψυχη σε εναν πρωταγωνιστη που απλα ειναι παγοκολωνα. 2/10 Είδα και το Back in Action, επισης χαζομαρα, αλλα οκ εστω ειχε λιγο κωμωδια μεσα, ειχε καποιους αξιους ηθοποιους με σωστο χρονισμο ατακας κλπ. Αλλα και παλι, παντελης απουσια ενσυναισθησης της καταστασης για μια οικογενεια που η ζωη τους ηρθε στα πανω κατω σε μια μερα. 4/10 Ειχε πλακα το νεο Twisters. Δεν το περιμενα, αλλα ο πρωταγωνιστης ηταν πολυ κουλ, οι σκηνες δρασης διασκεδαστικοτατες, ειδικα για σινεμα, που εκει νιωθεις το μεγεθος του ανεμοστροβιλου. Εδειξε με κατανοηση και συμπαθεια τις επιπτωσεις τετοιων φαινομενων στις τοπικες κοινωνιες, και οχι μονο σε επιπεδο υλικης καταστροφης, αλλα και σε βαθυτερα θεματα εξαστισμου και εκμεταλλευσης ευαλωτων πληγουντων απο real estate funds. 7/10 Και το Den of Thieves Pantera, μια χαζομαρα απο τα ιδια, σε ολα αναμενομενο, φτηνη κοπια του Oceans Eleven, ομως ειχε φανταστικες τοποθεσιες και με ταξιδεψαν λιγακι. 4/10 Είδα και το Ad Vitam. Οντας γαλλικη, περιμενα μια παραπανω ποιοτητα, επφανειακα υπηρχε ενα πιο στυλιζαρισμενο ευρωπαικο λουκ, ομως στη τελικη τα ιδια παντελακη μου, και δεν ειχε το υπερθεαμα αλλων ταινιων, ομως διαθετε την ιδια ηλιθιοτητα. 3/10 2
masteripper Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 28 Years Later https://www.imdb.com/title/tt10548174 Απλώς η πιο άθλια 3η συνέχεια ταινίας Χαζή, βαρετή μια μπουρδα και μισή Συναγωνίζεται μόνο το M3Gan 2.0 που άνετα θα μπορούσε με λίγα Cuts να γίνει ταινία για παιδικούς σταθμούς. 3
baader Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου σαολιν https://www.imdb.com/title/tt1533749/ μετρια 5/10
Glikos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 28 Years Later (2025). Μέτρια ταινία, δυστυχώς αρκετά κατώτερο των προηγούμενων και είχα μεγαλύτερες προσδοκίες καθώς ο πήχης ήταν αρκετά ψηλά. Το σενάριο αδύναμο και ο χαρακτήρας γενικά της ταινίας ήταν διαφορετικός από αυτός που περίμενα. Επίσης τα ζόμπι δεν με τρέλαναν έτσι όπως τα έκαναν. Η φωτογραφία πάντως πολύ ωραία ειδικά τα τοπία. Έλειπαν το σασπένς και η αγωνία που είδαμε στα προηγούμενα, δεν είχε κάποια κορύφωση. Το τέλος ήταν κάπως περίεργο και θύμιζε zombieland φάση αλλά συνδέεται με το παρελθόν του ξανθού τύπου εξού και οι σκηνές. Θέλω να ξαναδώ τις προηγούμενες. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από Glikos 2
GreekMonkey Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Α Man Of Action (2022) Τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή; Ξεκίνησα να την δω χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις και αποδείχθηκε πολύ καλή. Βιογραφική ταινία του αναρχικού Λούθιο Ουρτούμπια, που τα έβαλε με τις τράπεζες. Ισπανική με καλή σκηνοθεσία. Ένα 7.5/10 για μένα το παίρνει. 3
GreekMonkey Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Συνεχίζουμε με Happy Gilmore (1996) Καλή για κωμωδία και κάτι ανάλαφρο χωρίς πολλά πολλά. Η καφρίλα του Adam ήταν ωραία σε αρκετές περιπτώσεις. 7/10 1
MrGalaxy Δημοσ. Τετάρτη στις 04:52 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:52 πμ (επεξεργασμένο) Μόλις είδα το Jurassic World: Rebirth (2025) Σε 4k HDR στην LG 75" 4K HDR TV μου Πολύ καλή. Άκουσα απο πολλούς ότι δεν τους άρεσε αλλά εγώ την ευχαριστηθηκα. 7.5/10 Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:57 πμ από MrGalaxy 2
Antretng Δημοσ. Τετάρτη στις 10:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:25 πμ Στις 4/8/2025 στις 12:31 ΠΜ, Glikos είπε 28 Years Later (2025). Μέτρια ταινία, δυστυχώς αρκετά κατώτερο των προηγούμενων και είχα μεγαλύτερες προσδοκίες καθώς ο πήχης ήταν αρκετά ψηλά. Το σενάριο αδύναμο και ο χαρακτήρας γενικά της ταινίας ήταν διαφορετικός από αυτός που περίμενα. Επίσης τα ζόμπι δεν με τρέλαναν έτσι όπως τα έκαναν. Η φωτογραφία πάντως πολύ ωραία ειδικά τα τοπία. Έλειπαν το σασπένς και η αγωνία που είδαμε στα προηγούμενα, δεν είχε κάποια κορύφωση. Το τέλος ήταν κάπως περίεργο και θύμιζε zombieland φάση αλλά συνδέεται με το παρελθόν του ξανθού τύπου εξού και οι σκηνές. Θέλω να ξαναδώ τις προηγούμενες. Το τελος μου φανηκε εντελώς αδιάφορο. Και ετσι οπως κατέληξε μου φάνηκε και η ιστορια λιγο άσκοπη (δεν λεω περισσοτερα για να μην σποϊλάρω). Πράγματι δεν ειχε την ενταση/αγωνια των προηγούμενων. Κατα τα άλλα βλεπόταν ευχάριστα. Απλα δεν έφτασε τα προηγούμενα. 2
Glikos Δημοσ. Τετάρτη στις 06:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:47 μμ (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Antretng είπε Το τελος μου φανηκε εντελώς αδιάφορο. Και ετσι οπως κατέληξε μου φάνηκε και η ιστορια λιγο άσκοπη (δεν λεω περισσοτερα για να μην σποϊλάρω). Πράγματι δεν ειχε την ενταση/αγωνια των προηγούμενων. Κατα τα άλλα βλεπόταν ευχάριστα. Απλα δεν έφτασε τα προηγούμενα. Το σενάριο ήταν μέτριο και γενικά όλη η υλοποίηση έκανε κοιλία σε πολλά σημεία. Δεν την βρήκα κακή, ίσως επειδή είμαι fan των υπολοίπων καθώς και του σκηνοθέτη, αλλά ήλπιζα να είναι αρκετά ανώτερη από αυτό που είδα. Το τέλος δεν με συγκίνησε. Έγινε παρουσίαση του εν λόγω ξανθού χαρακτήρα χωρίς να υπάρξει ουσιαστικά συνέχεια. Ένιωσα ότι ήθελα να δω και άλλο γενικά. Επίσης μεγάλο λάθος που δεν είχε έστω μια σκηνή κυνηγητού με την γνωστή μουσική του John Murphy όπως στα προηγούμενα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:49 μμ από Glikos 2
profile Δημοσ. Πέμπτη στις 07:14 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:14 πμ Together (2025) - IMDb Από το Συμπόσιο του Πλάτωνα σε horror απόδοση. Ο έρωτας με πινελιές τρόμου και χιούμορ. Πρωτότυπο, απλό και καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα