Aris_ Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Hard Times (1975) - IMDb Απο τις καλές ταινίες του Charles Β. δεν μιλάει πολύ με πολύ καλό υποστηριχτικό cast, όλα είναι προσεγμένα και εχει πολλές λεπτομέρειες για εκείνα τα χρόνια 2
baader Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου ειδα τον κυριο Ριπλει ενδιαφερουσα ταινια πανω στην ιδεα της ταυτοτητας με δυνατες ερμηνειες απο Πάλτροου και Χοφμαν 1
profile Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:34 πμ King Ivory (2024) - IMDb Μια έντονη και ρεαλιστική ματιά στον πόλεμο κατά της φαιντανύλης. Χρήση, διακίνηση, εμπορία, μετανάστευση, φυλακές, συμμορίες, καταστολή. Η κάμερα με κοντινά πλάνα μας δίνει τα έντονα συναισθήματα των πρωταγωνιστών. Το ζουμί είναι στην υπαρξιακή κουβέντα που έχουν οι δυο μπάτσοι στο νοσοκομείο. Πολύ δυνατή ταινία που αξίζει πολύ περισσότερο από τη βαθμολογία του imbd. 1
firewalker Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:58 μμ Μόλις είδα το Jurassic World: Alien. Πολύ χάλια ταινία. https://www.imdb.com/title/tt31036941/ 1
Gogotsa Δημοσ. Κυριακή στις 10:20 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:20 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, firewalker είπε Μόλις είδα το Jurassic World: Alien. Πολύ χάλια ταινία. https://www.imdb.com/title/tt31036941/ Το jurassic world: rebirth ειδες φιλος..... στο οποιο δεν εχεις αδικο..... παιζει και ενα alien ! Επεξ/σία Κυριακή στις 10:21 πμ από Gogotsa 1
Voodooman Δημοσ. Κυριακή στις 02:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:55 μμ The experiment 26 τυχαίοι, συνηθισμένοι άνθρωποι διαλέγονται για να κλειστούν σε μια φυλακή και να παίξουν οι μισοί τους φύλακες και οι άλλοι μισοί τους τρόφιμους στα πλαίσια ενός κοινωνικού/ανθρωπολογικού πειράματος. Τα πράγματα εξελισσονται όπως θα περιμέναμε (;) Όταν έχεις ένα τέτοιο θέμα και έχεις τους Brody και Whitaker στους πρωταγωνιστιοκούς ρόλους, δεν μπορείς να τα πας και πολύ χάλια. Πράγματι, η ταινία δεν είναι τόσο καλή όσο το Das Experiment ή το The Stanford Prison Experiment (κανένα από τα τρία δεν είναι ακριβώς remake του άλλου, έχουν την ίδια κεντρική ιδέα), κυρίως γιατί έχει μερικά πολύ βασικά κενά για εμένα, αλλά είπαμε, ένα τέτοιο θέμα θα μπορούσα να το δω ακόμη και σαν διασκευή σε ένα επεισόδιο του Ρετιρέ. 1
Glikos Δημοσ. Κυριακή στις 03:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:50 μμ (επεξεργασμένο) Jurassic World: Rebirth Πολύ μέτρια ταινία, η χειρότερη του franchise. Επεξ/σία Κυριακή στις 03:50 μμ από Glikos 3
Arkin Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ 14 λεπτά πριν, Glikos είπε Jurassic World: Rebirth Πολύ μέτρια ταινία, η χειρότερη του franchise. Ωχ χειρότερο από το έκτρωμα το τρίτο? Θα την δω σύντομα έλεγα λόγο scarlet ότι θα είναι οκ αλλά με αυτά που λέτε. 1 1
Glikos Δημοσ. Κυριακή στις 04:24 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:24 μμ (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Ωχ χειρότερο από το έκτρωμα το τρίτο? Θα την δω σύντομα έλεγα λόγο scarlet ότι θα είναι οκ αλλά με αυτά που λέτε. Δεν το θυμάμαι τόσο το τρίτο, μήπως είναι αυτό που έπαιζε πάλι το og cast? Κατ'εμέ 1000 φορές το αρχικό cast παρά τριτοδεύτεροι/άλλοι ηθοποιοί. Το rebirth δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο. Ούτε σασπενς, ούτε σενάριο και τέρμα προβλέψιμο. Η Σκάρλετ δεν μπορούσε να κάνει και πολλά σε τόσο μέτρια ταινία, μαιντανός, καθώς και ο afro ηθοποιός - δεν θυμάμαι πως τον λένε - ο οποίος έχει και 2 όσκαρς παρεπιπτόντως. Τέσπα δες την, ίσως έχεις διαφορετική άποψη αλλά εμένα προσωπικά δεν με εντυπωσίασε. Επεξ/σία Κυριακή στις 04:25 μμ από Glikos 1
dekulinkgr Δημοσ. Κυριακή στις 06:27 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:27 μμ (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και εγώ περί jurassic park rebirth.Παρα πολύ κακό.Ολοι οι χαρακτήρες συμπεριλαμβανομένων την Scarlett ήταν τέρμα αδιάφοροι. Δεν σε ένοιαζε καν τι θα πάθουν. Κρίμα πάντως και την είχα πιστεψει την ταινία με βάση τα trailer. Βασικά αν την είχαν κάνει καθαρά horror-thriller θα μπορούσαν να φτιάξουν ίσως όντως κάτι καλό. Καλά ο νέος big bad δεινόσαυρος, υπήρξαν άτομα που πληρωθηκαν για να φτιαξουν αυτο το ανέκδοτο ;;;; Αν είναι να πάω και εγώ ρε παιδιά να προτείνω ότι βλακεια μου έρχεται και να πληρωθώ. Επεξ/σία Κυριακή στις 08:20 μμ από dekulinkgr 2
Gogotsa Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 πμ 18 ώρες πριν, Arkin είπε Ωχ χειρότερο από το έκτρωμα το τρίτο? Θα την δω σύντομα έλεγα λόγο scarlet ότι θα είναι οκ αλλά με αυτά που λέτε. Μη τη δεις καν γιατι παιζει να το μετανιωσεις...... 1
masteripper Δημοσ. Τρίτη στις 11:46 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:46 πμ Θα διαφωνήσω κάθετα όσον αφορά το Jurassik Park Rebirth, προσωπικά θεωρώ ότι απο τα καλύτερα του Franchise , ίσως εφάμιλλο του 1ου 1
john_dr Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες The Life of Chuck (2024) - IMDb Καλό να βλέπεις ότι ακόμα μπορούν και βγάζουν ποιοτικές ταινίες. Εξαιρετικοί ηθοποιοί, όμορφη σκηνοθεσία, ωραίο σαν ιδέα και άριστη υλοποίηση. 7.4/10
john_dr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Black Dog (2024) - IMDb Η ταινία είναι για πολλούς ύπνους. Σε αυτό... βοηθάει και ο πρωταγωνιστής που έχει ελάχιστα να πει. Το μόνο που αξίζει ίσως, είναι η ματιά που ρίχνει ο θεατής στις φτωχές περιοχές της Κίνας. Αλλά αν αφαιρέσεις τις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα που ακούγονται εδώ και εκεί, δεν θα έλεγα ότι βλέπει κανείς κάποιο ιδιαίτερα διαφορετικό είδος φτώχειας από αυτό που υπάρχει σε δυτικές χώρες, σε ξεχασμένα χωριά και μικρές πόλεις. Γενικά η ταινία είναι πολύ υποτονική και ίσως να αρέσει σε αυτούς που ψάχνουν αργές ταινίες που έχουν να πουν και να δείξουν περισσότερα μέσα από την σιωπηλή εικόνα και την φανερή ή κρυφή μιζέρια των ανθρώπων που εμφανίζονται, από ότι μέσα από πολλούς διαλόγους και εναλλαγές στους ρυθμούς και στην ένταση. Μπορεί να υπάρχει σοβαρός λόγος για το 7.2 στο imdb(αλλά με μόνο 4.2Κ ψήφους) και εγώ να έχω χάσει εντελώς το νόημα της ταινίας, αλλά όσον αφορά εμένα ένα 5.8/10 είναι ίσως το πιο αντικειμενικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα