fitsoulas2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Το Substance λοιπον μια ουσια οπου βγαζει εναν καλυτερο εαυτο σου κυριολεκτικα και οταν η Demi Moore[Elisabeth] καταλαβει οτι η καριερα της φτανει στο τελος της λογο ηλικιας θα αρπαξει την ευκαιρια να ξανα γινει τελεια με τη βοηθεια της ουσιας φτιαχνοντας την πανεμορφη Margaret Qualley[Sue] την τελεια γυναικα με ενα λαμπρο μελλον που θα ηθελε η ιδια. Nαι αλλα αυτο που βγαζει δεν εισαι εσυ. Ειναι ενας αλλος ανθρωπος. Προερχεται μεν απο σενα, αλλα δεν ειναι εσυ. Αρα η επισημη διαφημιζομενη περιληψη (A fading celebrity takes a black-market drug: a cell-replicating substance that temporarily creates a younger, better version of herself) παει περιπατο. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από fitsoulas2024
Arkin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Nαι αλλα αυτο που βγαζει δεν εισαι εσυ. Ειναι ενας αλλος ανθρωπος. Προερχεται μεν απο σενα, αλλα δεν ειναι εσυ. Αρα η επισημη διαφημιζομενη περιληψη (A fading celebrity takes a black-market drug: a cell-replicating substance that temporarily creates a younger, better version of herself) παει περιπατο. Spoiler Πρακτικα ειναι το alter ego σου. Εισαι εσυ απλα στα ψιλα γραμματα αναφερετε οτι δεν μιλαμε για 100% αλληλενδετη σχεση σαν προσωπικοτητα αλλα μιλαμε για απολυτη ταυτιση στα ονειρα το υποσυνειδητο παραμενει το ιδιο ασχετα αν η επιφανειακη προσωπικοτητα ειναι διαφορετικη. Για αυτο οταν πηγαινει για τον τερματισμο της Σου σταματαει και λεει δεν μπορω να το κανω. Το ιδιο και οταν η Σου βγαζει το τερατομορφο πλασμα στην πλατη υπαρχει η Elisabeth[αυτο που ειπα το υποσυνειδητο μας] αλλα ταυτοχρονα εχει και τα ιδια ονειρα για αυτο παει στο τελος στην πιστα μιας και το ονειρο να γινει star παραμενει το ιδιο και στις 3 προσωπικοτητες. Περπαει πολλα μηνυματα η ταινια τα ανεφερα ολα στην κριτικη μου και οκ μπορει λιγο να ξεφυγε στο τελος με τα αιματα αλλα σατιρισε σε τρελο βαθμο τη μουντζα προς την κοινωνια που ανεφερα. Θελετε το τελειο? Ελατε παρτε το καταμουτρα. Και η τελικη σεκανς με την Elisabeth πανω στην πλακα με το ονομα της που ηταν καποτε star το απολυτο Ρεκβιεμ για ενα Ονειρο.
fitsoulas2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, Arkin είπε Πρακτικα ειναι το alter ego σου. Εισαι εσυ απλα στα ψιλα γραμματα αναφερετε οτι δεν μιλαμε για 100% αλληλενδετη σχεση σαν προσωπικοτητα αλλα μιλαμε για απολυτη ταυτιση στα ονειρα το υποσυνειδητο παραμενει το ιδιο ασχετα αν η επιφανειακη προσωπικοτητα ειναι διαφορετικη Aν δεν εχεις συνειδηση οτι εισαι εσυ τοτε τι να το κανεις? Τι κερδιζεις, τιποτα. Ο πελατης προφανως θελει να αλλαξει/βελτιωθει ο ιδιος, οχι καποιος αλλος που δεν τον ελεγχει καν.
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, fitsoulas2024 είπε Aν δεν εχεις συνειδηση οτι εισαι εσυ τοτε τι να το κανεις? Τι κερδιζεις, τιποτα. Ο πελατης προφανως θελει να αλλαξει/βελτιωθει ο ιδιος, οχι καποιος αλλος που δεν τον ελεγχει καν. Spoiler Αν το ήθελε θα εδινε τερματισμό όταν έπρεπε. Αλλά όπως είπα λειτουργεί ο ίδιος εαυτος στο υποσυνείδητο απλά η προσωπικότητα είναι κάτι άλλο. Elizabeth 2 απλα οχι 100% ίδια προσωπικότητα.
hocico0777 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Substance. Επειδή σαν θέμα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και θέλω να το δω, με προβληματίζουν όλα αυτά που διαβάζω για το τελευταίο 20λεπτο. Γενικά έχω δει πολλές δυνατές ταινίες και δεν έχω και ευαίσθητο στομάχι(το αναφέρω για σχόλια τύπου-θέλει δυνατό στομάχι το τελευταίο 20λεπτο) αλλά κινηματογραφικά έχει κάποιο νόημα το τελευταίο 20λεπτο ή το κάνανε έτσι για να προκαλέσουν το θεατή και να γίνει ντόρος; Ενα άλλο παράδειγμα ταινίας που δεν έχω δει είναι το Serbian Film γιατί με το που διάβασα τι δείχνει έφαγε άκυρο κατευθείαν.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, hocico0777 said: Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Substance. Επειδή σαν θέμα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και θέλω να το δω, με προβληματίζουν όλα αυτά που διαβάζω για το τελευταίο 20λεπτο. Γενικά έχω δει πολλές δυνατές ταινίες και δεν έχω και ευαίσθητο στομάχι(το αναφέρω για σχόλια τύπου-θέλει δυνατό στομάχι το τελευταίο 20λεπτο) αλλά κινηματογραφικά έχει κάποιο νόημα το τελευταίο 20λεπτο ή το κάνανε έτσι για να προκαλέσουν το θεατή και να γίνει ντόρος; Ενα άλλο παράδειγμα ταινίας που δεν έχω δει είναι το Serbian Film γιατί με το που διάβασα τι δείχνει έφαγε άκυρο κατευθείαν. Περισσότερο ο παραλογισμός και η υπερβολή ενοχλεί στο τελευταίο κομμάτι. Δε θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα σκληρό ή για γερό στομάχι όπως γράφεις. Καμμία σχέση με Serbian Film και τέτοιες ταινίες. Αν αποδεχτείς ότι γενικώς η ταινία τρολάρει τότε όλα μια χαρά. 1
Arkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, hocico0777 είπε Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Substance. Επειδή σαν θέμα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και θέλω να το δω, με προβληματίζουν όλα αυτά που διαβάζω για το τελευταίο 20λεπτο. Γενικά έχω δει πολλές δυνατές ταινίες και δεν έχω και ευαίσθητο στομάχι(το αναφέρω για σχόλια τύπου-θέλει δυνατό στομάχι το τελευταίο 20λεπτο) αλλά κινηματογραφικά έχει κάποιο νόημα το τελευταίο 20λεπτο ή το κάνανε έτσι για να προκαλέσουν το θεατή και να γίνει ντόρος; Ενα άλλο παράδειγμα ταινίας που δεν έχω δει είναι το Serbian Film γιατί με το που διάβασα τι δείχνει έφαγε άκυρο κατευθείαν. Ότι είπε ο φίλος deadorgaplayer. Είναι περισσότερο στο αηδιαστικό κομμάτι πλήρως σουρεαλισμός όπως αρμόζει. Πχ martyrs του 2007 η το inside το γαλλικό η το ιαπωνικό audition που ανέφερα πιο πάνω είναι πολύ πιο σκληρά συγκριτικά και σε σκίζουν το μυαλό με διαφορετικό τρόπο. Το substance πέρα από το αηδιαστικό πριν ξεκινήσει έχει και κάποιες πιο σκληρές σκηνές ατόφιας βίας αλλά νομίζω δεν θα έχεις θέμα. Δεν ειναι πάντα τι δείχνει μια ταινία αλλά πως το δείχνει και με τη ωμότητα στο περνάει στον εγκέφαλο σου. 1
hocico0777 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το martyrs ήταν πολύ δυνατή ταινία όντως. Οπως εγραψα και στο αρχικο σχόλιο μου διάβασα πολλά σχόλια που κράζανε την ταινία λόγω του αηδιαστικού τελευταίου 20λεπτου. Θα τη δω να μου φύγει και η περιέργεια.Αηδιαστικότερο από το human centipede δε νομίζω να είναι.
john_dr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Στον αγώνα για το ψωμί (2017) - IMDb Η ζωή ενός κοριτσιού και κατ' επέκταση των γυναικών στην χώρα των Ταλιμπάν. Ταινία που αν και animation σου δημιουργεί έντονα συναισθήματα κατά την θέασή της, διότι μπορεί να υποψιαζόμαστε πως είναι η ζωή των γυναικών κάτω από ένα τέτοιο καθεστώς, αλλά είναι αλλιώς να το βλέπεις αυτό, έστω και μέσα από μια ταινία, έστω και με την μορφή animation. Δεν παρουσιάζονται πάντως όλοι οι άνδρες ως κακοί. Υπάρχουν κακοί που το έχουν στο πετσί τους, υπάρχουν κακοί που έγιναν έτσι παρασυρόμενοι από την προπαγάνδα, υπάρχουν κακοί που σε έναν βαθμό συμπεριφέρονται ως υποχρεωμένοι να επιδείξουν κακία απέναντι στις γυναίκες που παραβιάζουν τους περιορισμούς που το καθεστώς τους έχει θέσει, αλλά κάπου θα βάλουν φρένο σε αυτή τους την επίδειξη, υπάρχουν όμως και καλοί άνδρες που θα βοηθήσουν την μικρή μας πρωταγωνίστρια. 7.5/10
fitsoulas2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2024 στις 10:49 ΠΜ, Arkin είπε Αν το ήθελε θα εδινε τερματισμό όταν έπρεπε. Αλλά όπως είπα λειτουργεί ο ίδιος εαυτος στο υποσυνείδητο απλά η προσωπικότητα είναι κάτι άλλο. Elizabeth 2 απλα οχι 100% ίδια προσωπικότητα O καθενας θα εδινε τερματισμο αμεσως, γιατι αμεσως θα καταλαβαινε οτι ειναι κατι που δεν τον συμφερει ουτε τον βοηθαει σε κατι. Γιαυτο εξηγω οτι η κεντρικη ιδεα πασχει. Εσυ θα ηθελες να δημιουργησεις τον... Arkin 2 που θα εκανε οτι του γουσταρε χωρις να τον ελεγχεις? Τωρα που το πες μου θυμισες τον "Πολλαπλο Εαυτο μου"(1996), ο Μαικλ Κητον δημιουργει 3 κλωνους για να τον βοηθουν στις αυξημενες υποχρεωσεις του, αλλα τελικα αυτοι κανουν οτι τους καπνισει 😀 Αυτο βεβαια δεν ειναι θριλερ αλλα κωμωδια, αν δε το εχεις δει σου το συνιστω. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2024 από fitsoulas2024
margaritagr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Από τις πιο σκληρές ταινίες έβερ το substance Απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Προσοχή μεγάλη μην τυχόν έχετε κάνα παιδί κοντά. 6/10 από εμένα μόνο για την ιδέα Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2024 από margaritagr 1
Voodooman Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 On 10/11/2024 at 20:23, margaritagr said: Από τις πιο σκληρές ταινίες έβερ το substance Απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό. Προσοχή μεγάλη μην τυχόν έχετε κάνα παιδί κοντά. 6/10 από εμένα μόνο για την ιδέα Επειδή θέλω να την δω, αλλά δεν αντέχω το gore, τι να περιμένω;
ikaruga24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Voodooman είπε Επειδή θέλω να την δω, αλλά δεν αντέχω το gore, τι να περιμένω; Ετοιμάσου. images.mp4 2
Gogotsa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδες μολις τελειωσα, με δοσεις αφου ειναι 3 ωρες, το κομη Μοντε Κριστο. Τα γραφω αυτα για οσους δε το εχετε δει ακομη, επειδη ειναι η ταινια της χρονια λεμε....... θα παθετε πλακα με το ποσο καλη ειναι. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2024 από Gogotsa 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Παιδες μολις τελειωσα, με δοσεις αφου ειναι 3 ωρες, το κομη Μοντε Κριστο. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2024 από fitsoulas2024 1 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα