Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, chvnce είπε Πολύ ωραία τα γράφεις. Με έκανες να την αναζητήσω στα σίγουρα. Διαβάζοντας για τις μοναχές, μου ήρθε αυτόματα στο μυαλό η ταινία Magdalene Sisters. Αφηγείται την ιστορία νεαρών γυναικών που κλείνονται, παρά τη θέλησή τους, σε μοναστήρι της Αγίας Μαγδαληνής στην Ιρλανδία του ’60, και υποχρεώνονται να δουλεύουν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες υπό την αυστηρή επιτήρηση των Αδελφών του Ελέους. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία. Είναι από τις ταινίες που τις βλέπεις και τις κουβαλάς γι' αρκετό καιρό μέσα σου. https://www.imdb.com/title/tt0318411/?ref_=ext_shr Ποσο απιστευτη αυτη η ταινια που λες!! Ευχαριστω που μου την θυμησες, θα την δω ξανα το βραδυ! 1
john_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου The Fantastic Four: Πρώτα βήματα (2025) - IMDb Έχουν πάρει ρίσκα και με την αισθητική της ταινίας και με την ίδια την ιστορία, καθιστώντας την ιδιαίτερη. Δεν είναι καθόλου άσχημη που είναι διαφορετική και αν και έχει σημεία στα οποία πρέπει να κλείσεις εγκεφαλικούς διακόπτες (ποια superhero ταινία δεν έχει όμως; ) είναι μια χαρά. Woke υπάρχει, αλλά όχι σε βάρος της ιστορίας και της εξέλιξης - πιστεύω - οπότε δεν θεωρώ ότι θα ενοχλήσει κανέναν. Από τις αξιόλογες ταινίες της Marvel μετά το End Game. 7/10
Glikos Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:30 μμ (επεξεργασμένο) Είδα και εγώ το The Fantastic Four: First Steps https://www.imdb.com/title/tt10676052/ Δεν ξετρελάθηκα η αλήθεια είναι, την περίμενα πολύ καλύτερη. Θεωρώ ότι αν και εισαγωγική ταινία ξεπέταξαν πολύ γρήγορα το στόρυ ενώ θα μπορούσε να γινόταν σειρά ίσως. Οι χαρακτήρες άνευροι και generic, δεν 'ταυτιζόσουν' μαζί τους ούτε είχαν βάθος/backstory. Θα μου πείτε είναι ταινία με υπερήρωες τι να περιμένει κανείς, αλλά και πάλι, περίμενα παραπάνω. Επίσης το ήθελα πιο dark. Ο κακός φάνηκε lazy και δεν έδειξε κάτι αξιόλογο, απλά υπήρχε για να υπάρξει. Η silver surfer άλλαξε φύλο προφανώς, ήταν απλά οκ δεν είδαμε και κάτι το ιδιαίτερο. Θα ήθελα μεγαλύτερο ρόλο για τον τυπά/τυφλοπόντικα από τις υπόγειες στοές ο οποίος ήταν ιδανικός για το comic relief της ταινίας και ίσως ο πιο ενδιαφέρον χαρακτήρας. Είχε κάτι υπερβολικές σκηνές με σεναριακές ευκολίες που έβγαζαν μάτι αλλά το προσπερνάμε, ούτε η πρώτη ταινία είναι ούτε η τελευταία. Επεξ/σία Σάββατο στις 04:32 μμ από Glikos 2
profile Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:29 μμ Relay (2024) - IMDb Θριλεράκι με ανατροπούλα για να σκοτώσεις την ώρα σου. 2
Neo4 Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:50 μμ Night of the Reaper https://www.imdb.com/title/tt34379050/ 80s ατμόσφαιρα και μασκοφόρος δολοφόνος. Από τις ταινίες που τις βλέπεις χωρίς προσδοκίες και καταλήγουν να σε εκπλήξουν ευχάριστα. 6,5/10
Ntinaras Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 1/9/2025 στις 1:42 ΜΜ, chill είπε Materialist (πήγα για χατήρι της συζύγου): Ένας ακόμη ρόλος για τον Pedro Pascal. Πραγματικά κοιτάω video από τις καλοκαιρινές μου διακοπές και κοιτάω μηπως εμφανιστεί και αυτός πουθενά xaxa. Δεν είχα προσδοκίες, το ότι έπαιζε η Dakota αρκούσε να με προετοιμάσει για το αποτέλεσμα. Χαζό, ανόητο, βλακώδες ταινιάκι με συμπέρασμα που δεν συνάδει με την εποχή (βασικά με καμία εποχή αλλά τέλως πάντων). Δεν άρεσε ούτε στην γυναίκα μου που ενθουσιάζεται με κάτι τέτοια οπότε φαντάζεστε.... 3/10 Εμένα μου άρεσε πολύ. Μου άρεσε που έκραζε τη κατάσταση με το dating. Αν και ήταν λίγο προβλέψιμο...
fastnickride Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Καλησπέρα στο γκρούπ. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν την πλατφόρμα του Netflix! Έχει βγει εδώ και μέρες ότι παίζεται στο Netflix η ταινία 28 years later. Δεν την βλέπω μέσα στην πλατφόρμα παρά μόνο 28 weeks later! Έχει και κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα