Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιος ! ευχαριστω δεν το γνωριζα αυτο για το Vr.

Απο την στιγμη που δεν κατεβασα τα 5 αυτα παιχνιδια, μπορω να πουλησω τα license η εχουν κλειδωσει με το acc μου ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeA είπε

Απο την στιγμη που δεν κατεβασα τα 5 αυτα παιχνιδια, μπορω να πουλησω τα license η εχουν κλειδωσει με το acc μου ; 

Οι αγγελίες είναι γεμάτες από αυτά τα παιχνίδια. Πρότασή μου, μην τα βάλεις πάνω από 35-40€, γιατί δεν πρόκειται να τα δώσεις με τίποτα.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, georgeA said:

Έχω την εντύπωση οτι από την στιγμή που τα έχεις κάνει Redeem στον λογαριασμό σου ανεξαρτήτως αν τα έχεις κατεβάσει ή όχι δεν μπορείς να τα πουλήσεις.

• Confused 1
Δημοσ.

Ειδα πως τα εχουν 80 ευρω το πακετο .. δε το συζηταμε οτι ζητανε πολλα .. εκει γυρω στα 45 ελεγα..  αν μπορουν να χρησιμοποιηθούν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεί κάποιος να δώσει link απο τον dev που θα δώσει το νέο exploit Twitter ότι έχει 

Επεξ/σία από vorted
Δημοσ.
13 minutes ago, Mhlogiatros said:

Αν είναι αυτό που μυρίζομαι παρόμοιο με τη PS3 super slim method με PSN account login και  PKGs resign θα γελάσει και το παρδαλό noobιδι ....

Μιλάς με γρίφους γέροντα....

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια, δεν περίμενα και τίποτα ιδιαίτερο...

Αυτό πάντως που μου κάνει εντύπωση στη σκηνή, και ειδικά σε σχέση με εποχές x360-ps3 ειναι οτι γενικα δεν υπάρχει μεγαλη υποστήριξη αλλα ειδικοτερα πως και δεν προσπαθούν να πατσαρουν τα τελευταία games (από 5.05 και μετα) ούτως ώστε να τρέχουν με το υπάρχον 5.05 jb. Το οποίο παρεμπιπτόντως δουλεύει μια χαρά και είναι πολύ εύχρηστο. Τέλειο σίγουρα δεν είναι όπως ενα cfw -οι λογοι ειναι προφανεις- αλλά αν εξαιρέσεις τα σπανια kernel panics ( 1 στα 15 φορές περιπου) ειναι φουλ λειτουργικό και δεν θα με χάλαγε όπως και πολλούς αλλωστε, ας μην ερχοταν καινουριο jb αλλα να ετρεχαν τα καινουρια  games με καποιο patchaki.

Εγώ ξέρω ότι αν δε πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το  βουνό στο Μωάμεθ. 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To πρόβλημα της scene είναι ότι χρειάζεται τη νέα κωδικοποίηση για νέο content δεν είναι όπως νομίζεις  που σου εδινε και 3.55 patch για να τρέχει το 4.21 game στο ps3 . Δε τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Παιδια για αυτους που ειμαστε ηδη στην 6.20 γινεται κατι?

Επισης αν κλεισουμε τις αναβαθμισεις και μεινουμε σταδιακα σε παλαιοτερη εκδοση τα παιχνιδια θα παιζουν η θα θελπουν το τελευταιο firmware?

Σας ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...