Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύριο θα αγοράσω ένα Ps4 5.03 και έχω ήδη ένα σε firmware 6.00.Για να μη κάνω καμία χαζομάρα και πετάξω έτσι λεφτα, μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον (που έχει εφαρμόσει την μεθοδο) private από εδώ να ρωτησω για κάτι συγκεκριμένο μετά το hack που δεν επιτρέπεται δημόσια στο φόρουμ εδώ?Δεν θα σας κουράσω έχω καταλάβει τη διαδικασία μια ερώτηση θα κάνω. 

Ευχαριστώ 

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 ώρες πριν, Komfoukios είπε

Αύριο θα αγοράσω ένα Ps4 5.03 και έχω ήδη ένα σε firmware 6.00.Για να μη κάνω καμία χαζομάρα και πετάξω έτσι λεφτα, μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον (που έχει εφαρμόσει την μεθοδο) private από εδώ να ρωτησω για κάτι συγκεκριμένο μετά το hack που δεν επιτρέπεται δημόσια στο φόρουμ εδώ?Δεν θα σας κουράσω έχω καταλάβει τη διαδικασία μια ερώτηση θα κάνω. 

Ευχαριστώ 

Μέχρι 5.05 μπορείς να κάνεις άνετα τη διαδικασία. Αν θες κάτι, στείλε μήνυμα. 

Δημοσ.

Παιδιά τελικά είναι 3 κάτι το firmware και αποτι διάβασα είναι κάπως πιο σταθερά τα πράγματα στην 4.55.Υπάρχει κάποιος οδηγός για να κάνω jailbreak σε 4.55?Αυτό το σάιτ darksoftware που ανεβάσετε αν μπω απ'το ps4 θα το κάνει αυτόματα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/10/2018 στις 7:17 ΜΜ, Komfoukios είπε

Παιδιά τελικά είναι 3 κάτι το firmware και αποτι διάβασα είναι κάπως πιο σταθερά τα πράγματα στην 4.55.Υπάρχει κάποιος οδηγός για να κάνω jailbreak σε 4.55?Αυτό το σάιτ darksoftware που ανεβάσετε αν μπω απ'το ps4 θα το κάνει αυτόματα?

Στην 4.55 δεν θα μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, όπως επίσης θα παίξεις πολύ παλιά παιχνίδια που το υποστηρίζουν.

Και στην 5.05 μια χαρά είναι μέχρι god of war παίζεις.

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μεσα απο το menu debug settings μια μου βλεπει τον εξωτερικο σκληρο και τις πιο πολλες φορες οχι ,ετσι δυσκολευομε να περασω παιχνιδια.

υποτιθεται ο εξωτερικος σκληρος  ειναι  σε μορφη exfat με usb3. Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DimosMcLaren είπε

Άλλαξε σκληρό. Το ίδιο είχα πάθει και εγώ. (Ή άλλαξε τον ανταπτορα sata σε USB με άλλον και δεν έχω πλέον αυτό το θέμα)

Οταν λες αλλαξε σκληρο .....Εχεις καποια συγκεκριμενη μαρκα να μου προτεινεις? Γιατι προς το παρων εχω δοκιμασει 3 εξωτερικους με USB,,,,, και στους 3 μου κανει τα ιδια

προβληματα. Συγκεκριμενα εχω δοκιμασει 2 western digital και εναν Toshiba

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gasper είπε

Οταν λες αλλαξε σκληρο .....Εχεις καποια συγκεκριμενη μαρκα να μου προτεινεις? Γιατι προς το παρων εχω δοκιμασει 3 εξωτερικους με USB,,,,, και στους 3 μου κανει τα ιδια

προβληματα. Συγκεκριμενα εχω δοκιμασει 2 western digital και εναν Toshiba

Εγώ αγόρασα αγορασα αυτόν Maxtor M3 2TB μαζί με κάτι δωροκαρτες από media στα 50€. Έβγαλα τον εσωτερικό του ps4 έβαλα τον 2ΤΒ και τον 500αρι στη θήκη του εξωτερικού. Τον αναγνωρίζει μια χαρά πλέον. Κάτι άλλους που είχα μου είχε βγάλει την Παναγία. 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! 

Αν κάνεις αυτό που προανέφερα και έχεις παιχνίδια από PSN στο PS4 ξέχνα τα. Πρέπει να κάνεις εκ νέου ενεργοποίηση στο account πράγμα αδύνατο σε fw< 6.00.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ να σας ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε κάνει το χακ : παιχνίδια που θέλουν μεγάλο φιρμγουερ (6.00) τα παίζει; πχ red dead redemption 2 ή είναι μεχρι την 5.07 ;;;

Επεξ/σία από Eddy_Gordo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eddy_Gordo είπε

Εγώ να σας ρωτήσω κάτι εσάς που έχετε κάνει το χακ : παιχνίδια που θέλουν μεγάλο φιρμγουερ (6.00) τα παίζει; πχ red dead redemption 2 ήειναι μεχρι την 5.07 ;;;

Προφανώς όχι.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα μια που τ αναφεραμε απ'τη στιγμή που κλείνουν τα exploit στα καινούργια firmware δεν είναι εκθετικά πιο δύσκολο έως αδύνατο να χακαριστουν?οποτε ξεχνάμε οοολα τα παιχνίδια από τούδε και στο εξής που βγαίνουν?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει μελλον το χακ στο ps4 αλλα με τα σημερινα δεδομενα δεν αξιζει να κρατας κονσολα σε 5.05 για το χακ.

Σε 5.05 παιζουν παλια παιχνιδια που τα βρισκεις σε χαμηλες τιμες.Ακριβοτερα θα σου βγει να βρεις κονσολα που χακαρεται, αντι να αγορασεις τα παιχνιδια που θες να παιξεις.

Λεγανε οτι εχει σπασει η 5.55.Κυκλοφορησε η εκδοση 6.00, αφαντο το χακ 5.55.Ιδωμεν μεχρι τελος του χρονου μπας και μας το δωσουν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Το κρατάς 5.05 μήπως και κάποια στιγμή βγει CFW. Μόνο τότε δε θα σε νοιάζει τι FW θέλουν τα καινούργια παιχνίδια. 

Αλλά μην ξεχνάμε ότι μέχρι 5.05 έχουν βγει πάνω από 1500 παιχνίδια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...