Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Hacking [PS4]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  • Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Αν βγάλουν 6.XX δε θα υπάρχει τίποτα που να μη γίνεται  :P αλλά πάντα πάνε μια σειρά πίσω ....

Δεν είναι τυχαίο ότι σκάει 6.10 update και καπάκι έσκασε σπάσιμο στο 6.02...

Δημοσ.

Εμείς που έχουμε ξεμείνει με ένα 5.50 μάλλον (έχω καιρό να το ανοίξω) θα μπορούμε να το κάνουμε με κάποιον τρόπο update σε 6.02 για να μπορέσουμε να κάνουμε το exploit χωρίς να μας βγάλει υποχρεωτικό το 6.10?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kajwbtfe είπε

Εμείς που έχουμε ξεμείνει με ένα 5.50 μάλλον (έχω καιρό να το ανοίξω) θα μπορούμε να το κάνουμε με κάποιον τρόπο update σε 6.02 για να μπορέσουμε να κάνουμε το exploit χωρίς να μας βγάλει υποχρεωτικό το 6.10?

ναι με φλασάκι offline,όπως κάνουν και αυτοί που είναι πριν το 5.05 για να πάνε στο 5.05 

• Like 2
Δημοσ.

Μάγκες προσοχή !!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ !!!

Τρύπα στον Webkit είναι (στον browser του ps4). Υπάρχει ήδη και για την έκδοση 5.50 και 5.55. Δεν γίνεται κάτι με αυτό. Πρέπει να βρουν τρύπα στον kernel (πύρινα) για να τρέξει unsigned code στο ps4 (τα γνωστά payloads)

Μέχρι 5.50 υπάρχει jailbreak απλά δεν το έχουν δώσει ακόμα. Περιμένετε μην βιάζεστε. 

Δημοσ.

Την πληροφορία για την 5.50 από που την έχεις εσύ φίλε μου? Σε ρωτάω γιατί αιωρείται καιρο τώρα αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα γνωστά sites. Για την 6.xx πάντως και γω δεν νομίζω να έρθει κάτι σύντομα 

Δημοσ.

Οι ίδιοι hackers που σπάσαν την 4.55 την 5.05 έχουν σπάσει και την 5.50*.

Το πότε θα την δώσουν αυτοί ξέρουν (Συνήθως το δίνουν όταν έχει κλείσει την τρύπα η Sony )

*Κάποια στιγμή είχε διαρρεύσει ο kernel απο την 6.00 beta οπότε μάλλον έχουμε και εκεί jailbreak.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DimosMcLaren είπε

Οι ίδιοι hackers που σπάσαν την 4.55 την 5.05 έχουν σπάσει και την 5.50*.

Το πότε θα την δώσουν αυτοί ξέρουν (Συνήθως το δίνουν όταν έχει κλείσει την τρύπα η Sony )

*Κάποια στιγμή είχε διαρρεύσει ο kernel απο την 6.00 beta οπότε μάλλον έχουμε και εκεί jailbreak.

Φίλε μου δεν απαντάς σε αυτό που σε ρώτησα. Τις φήμες τις γνωρίζουμε, εγώ σε ρωτάω αν ξέρεις κατι συγκεκριμένο όμως. Αυτά που αναφέρεις είναι γνωστά από τον περασμένο Μάιο (με διάφορες νέες φήμες ανα καιρους).

Αν γνωρίζεις κατι πιο συγκεκριμένο μπορείς να το πεις, ειδάλλως καλό θα ήταν να μην δίνουμε λάθος πληροφορίες στον κόσμο, και αυτό το λέω διότι είναι αρκετοί αυτοι που περιμένουν στην 5.50 και "κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα"  και είναι κρίμα να τους δινουμε ελπίδες χωρίς κάτι χειροπιαστό.

Και τα παραπάνω δεν τα λέω για να έρθουμε σε αντιπαραθέσεις αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες χαρείτε τη κονσόλα σας.. Αν είναι να έχουμε μια κονσόλα 1 χρόνο να κάθετε, ποιος ο λόγος που την έχουμε στη κατοχή μας..? Αν έρθει  jailbreak στα επόμενα firmware καλός.. Εγώ ας πούμε περίμενα δύο μήνες μπας και σκάσει μύτη κάτι.. Δεν είδα φως, έκανα ενημέρωση και παίζω τα παιχνίδια που θέλω.. Αν σκάσει jailbreak ενώ δεν μπορώ να το περάσω πλέον, δεν πειράζει μάγκες.. Υγεία.. Αν έχω ανάγκη έπειτα να έχω χακαρισμενο ps4, πουλάω το δικό μου και παίρνω μεταχειρισμένο η καινούργιο που θα παίρνει jailbreak.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Μάγκες χαρείτε τη κονσόλα σας.. Αν είναι να έχουμε μια κονσόλα 1 χρόνο να κάθετε, ποιος ο λόγος που την έχουμε στη κατοχή μας..? Αν έρθει  jailbreak στα επόμενα firmware καλός.. Εγώ ας πούμε περίμενα δύο μήνες μπας και σκάσει μύτη κάτι.. Δεν είδα φως, έκανα ενημέρωση και παίζω τα παιχνίδια που θέλω.. Αν σκάσει jailbreak ενώ δεν μπορώ να το περάσω πλέον, δεν πειράζει μάγκες.. Υγεία.. Αν έχω ανάγκη έπειτα να έχω χακαρισμενο ps4, πουλάω το δικό μου και παίρνω μεταχειρισμένο η καινούργιο που θα παίρνει jailbreak.. 

Τα έχετε μπερδέψει λίγο. 

Jailbreak και online δεν πάνε μαζί ! 

Αν θέλετε online δεν είναι το jailbreak για εσάς. 

Με την 5.50 υπάρχουν πάνω από 1500 παιχνίδια να παίξετε. Ακόμα και στην 5.05 είναι πάνω από 1000. 

Σπασμένο ps4 χρειάζεται για να τρέχετε emulators, Homebrews, modded games και να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας πειρατικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το επόμενο jailbreak. Υπάρχει γκρίνια διότι χρησιμοποιείται το jailbreak μόνο για πειρατικά παιχνίδια και όχι για κάτι άλλο έως τώρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DimosMcLaren είπε

Τα έχετε μπερδέψει λίγο. 

Jailbreak και online δεν πάνε μαζί ! 

Αν θέλετε online δεν είναι το jailbreak για εσάς. 

Με την 5.50 υπάρχουν πάνω από 1500 παιχνίδια να παίξετε. Ακόμα και στην 5.05 είναι πάνω από 1000. 

Σπασμένο ps4 χρειάζεται για να τρέχετε emulators, Homebrews, modded games και να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας πειρατικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το επόμενο jailbreak. Υπάρχει γκρίνια διότι χρησιμοποιείται το jailbreak μόνο για πειρατικά παιχνίδια και όχι για κάτι άλλο έως τώρα.

Φίλε μου εσύ μπερδεύτηκες λίγο  ..Δεν μίλησα καν  για online..Ξέρω γενικά τι παίζει με το jailbreak του ps4 και από όλες τις κονσόλες που κυκλοφορούν για τυχόν hackίες (jailbreak και online παίζει στο wiiu και στο 3ds , switch τρως εύκολα ban και λίγο πιο δύσκολα αλλά τρως ban στο Ps3)  !! Εγώ αναβάθμισα για να παίξω μόνο και μόνο το fifa19 ας πούμε  !! Αφού έχω τη κονσόλα γιατί να μην την  χαρώ ? Τι να το κάνω  αν μου παίζει τα παλιά games μόνο  και να βλέπω τα καινούργια και να ξερό γλυφομαι , να έχω την κονσόλα  και να μην τα παίζω ? Εγώ είμαι της άποψης απλά να απολαμβάνετε αυτό που έχετε ..

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Αυτή τη στιγμή ποια έκδοση γίνεται jailbreak?

Έχω ένα pro που έχω να το ανοίξω από το Πάσχα και σκέφτομαι να το κάνω jailbreak αν φυσικά γίνεται.

Ποια διαδικασία ακολουθώ τι πρέπει να προσέξω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
2 ώρες πριν, george0083 είπε

Καλησπέρα παιδιά

Αυτή τη στιγμή ποια έκδοση γίνεται jailbreak?

Έχω ένα pro που έχω να το ανοίξω από το Πάσχα και σκέφτομαι να το κάνω jailbreak αν φυσικά γίνεται.

Ποια διαδικασία ακολουθώ τι πρέπει να προσέξω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

<=5.07. 

Δες τι έκδοση έχει και αν είσαι τυχερός εδώ είμαστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...