Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, forgotten είπε

Από πού?

το έγραψα και πιο πάνω. ebay με κουπόνι 20% για dad day 

Επεξ/σία από karaLRS
Δημοσ.
Στις 6/6/2018 στις 4:56 ΜΜ, d4mage είπε

Με αφορμή τις 3 απανωτές-κακές ιντερνετικές μου αγορές... μπήκα σε ορισμένους προβληματισμούς που ανέκαθεν είχα στο μυαλό μου διότι εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πουθενά άλλα δυστυχώς τώρα έχει ξεφύγει η κατάσταση.

1) Δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά έλεγχος στα ιντερνετικά καταστήματα που πολλά από αυτά έχουν και φυσικά κατααστήμα εκεί έξω.

2) Ο καθένας από αυτούς βάζει ότι να`ναι όρους στο κάθε site και αμφιβάλω αν από τους 10 καταναλωτές τους διαβάζουν έστω οι 2! Βασικά οι περισσότεροι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τα δικαιώματα του καταναλωτή.

3) Μετά το πακέτο που έφαγα πριν λίγες ημέρες από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ κατάστημα σε ένα ζευγάρι παππούτσια, πραγματικά πλέον πιστεύω πως σε όλα αυτά τα καταστήματα υπάρχουν αδήλωτες αποθηκές με απόθεμα μη αυθεντικών που τα σπάνε σε παραγγελίες μέσα σε ένα τάδε χρονικό διάστημα. Φανταστείτε κατάστημα με παππούτσια σε κάθε κωδικό - νούμερο από 5 ζευγάρια (χ5/41 χ5/42 χ5/43 χ5χ44 κλπ) μέσα σε όλα αυτά να υπάρχουν 5 ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ κομμάτια τα οποία δεν θα είναι αυθεντικά (ας πούμε σε ένα Nike Roshe One).

Στην περίπτωση μου εγώ πάντα στέλνω απευθείας πίσω το πακέτο και ζητάω επιστροφή χρημάτων και μόνο ενώ διαγράφω οριστικά το κατάστημα από τις μελλοντικές μου αγορές.

Υπάρχει όμως κόσμος που δεν θα το έκανε, θα κρατούσε κανονικά αυτό που αγόρασε κι αυτό είναι που σοκάρει περισσότερο, το αστείο είναι πως είναι πολλοί.

Διατηρούν γενικό κανόνα να μην γίνονται επιστροφές και με χίλιες γνωστές δικαιολογίες να το καταφέρνουν σε πολλές περιπτώσεις.

Δυστυχώς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην αγορά, πάνε οι εποχές που πήγαινες σε λίγα μόνο καταστήματα για να βρεις συσκεκριμένα πράγματα ενώ ήξερες τι αγόράζεις.

Τώρα γεμίσαμε μούφες, δήθεν εκπτώσεις και αυτή η ελεύθερη αγορά είναι που σκοτώνει. Ο καθένας ότι γουστάρει, ο καταλανωτισμός έχει ανέβει 100000000000% και οι απετεώνες άλλο τόσο.

Το ίντερνετ αρχίζει να προσφέρει μόνο κακά αποτελέσματα, η παραπληροφόρηση έχει πάει σε άλλο πλανήτη, οι διαφημίσεις κάνουν ολοένα και μεγαλύτερη ζημιά και ταυτόχρονα ο κόσμος παραμυθιάζεται με δήθεν νέους νόμους στα προσωπικά δεδομένα.

Πόσο λυπάμαι για τη γενιά μου άλλα και για το γεγονός πως ο κόσμος γίνεται ολοένα και χαζότερος.

Έλεγχος υπάρχει και είναι αυτό που έκανες. Πήγες να μου την φέρεις ως πωλητής; Δεν ξαναγοράζω από εσένα. Αν κάποιος πάλι συνεχίζει να αγοράζει από εσένα, πρόβλημά του.

Δικό τους μαγαζί, δικοί τους κανόνες. Κάνε αυτό που έκανες.

Άμα σου έστειλαν άλλο πράγμα από αυτό που αγόρασες, ναι, εκεί σηκώνει καταγγελία για αθέτηση συμφωνίας. Για αυτό που λες ότι από ένα μαγαζί έβγαλες συμπέρασμα για όλα, λέγεται επαγωγισμός και είναι λογικό σφάλμα.

Για αυτό που έκανες και το τι κάνει ο κόσμος σου είπα στην πρώτη γραμμή.

Αν η δικαιολογία τους είναι στους όρους έχουν το ηθικό δικαίωμα να το κάνουν, αν δεν το έχουν στους όρους κυνήγα το.

Για τις εποχές που λες, ευτυχώς που πέρασαν. Μπορώ να αγοράζω παγκοσμίως, με paypal (που έχει προστασία), να βλέπω κριτικές κτλ. Αν πάλι θες συγκεκριμένα μαγαζιά,  μπορείς να τα βρεις.

Στην Ελλάδα δεν θα έλεγα ότι έχουμε ελεύθερη αγορά (άντε στο καλύτερο σενάριο πολύ λίγο ελεύθερη) , αλλά στην ελεύθερη αγορά οι απατεώνες τιμωρούνται (όπως είπα παραπάνω), αυτοί που θέλουν να φάνε το κεφάλι τους θα το φάνε και υπάρχει το τεράστιο πλεονέκτημα του ανταγωνισμού. Το σχόλιο που κάνω για την Ελλάδα δεν αφορά κάποιο κόμμα, γενικά συνέβαινε και κατά την γνώμη μου αφορά την νοοτροπία του ελληνικού λαού στο συγκεκριμένο.

Κι εσύ στο ίντερνετ είσαι και λες κάποια πράγματα. Να το πάρω σαν παραπληροφόρηση; Επίσης, με το internet μαθαίνεις από το ποια μέτρα θα πάρει η Αμερική για το εμπόριο μέχρι και το ποιο είναι το καλύτερο μπαρ στο Σίδνεϊ, αμέσως. Συν του ότι μπορείς να ακούσεις ένα σωρό απόψεις και να συζητήσεις κιόλας. Αυτοί που κάνουν την δουλειά να θέτουν δικαιώματα και να ελέγχουν την αγορά θέτουν και τους νόμους για τα προσωπικά δεδομένα, πάντως.

Δεν θα έλεγα ότι γίνεται χαζότερος, προσωπικά διαφωνώ με πολλά πράγματα που βλέπω στο ίντερνετ, αλλά μην ξεχνάμε τι έχει γίνει στην ανθρώπινη ιστορία, ρατσισμός, προσηλυτισμός και δεν συμμαζεύεται. Όχι πως τώρα δεν υπάρχουν αυτά, αλλά καταπολεμούνται παραπάνω και με καλύτερο τρόπο.

Δημοσ.

@Nate Αυτά που λες περί "τιμωρίας" από την αγορά κλπ, δε μπορούν να έχουν ισχύ στην ελληνική αγορά, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Επιπλέον αυτοί είναι κατσαπλιάδες, σήμερα ανοίγουν τη σελίδα www.kalosirthantakoroida.gr, μεθαύριο ανοίγουν τη σελίδα www.xananoixamevlakes.gr και πάει λέγοντας. Αυτοί λειτουργούν σαν παράσιτα, δε θα βγάλουν τρελλά φράγκα, θα τα φάνε από 100-200-1000 αφελείς και εξαφανίζονται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lanike71 είπε

@Nate Αυτά που λες περί "τιμωρίας" από την αγορά κλπ, δε μπορούν να έχουν ισχύ στην ελληνική αγορά, πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Επιπλέον αυτοί είναι κατσαπλιάδες, σήμερα ανοίγουν τη σελίδα www.kalosirthantakoroida.gr, μεθαύριο ανοίγουν τη σελίδα www.xananoixamevlakes.gr και πάει λέγοντας. Αυτοί λειτουργούν σαν παράσιτα, δε θα βγάλουν τρελλά φράγκα, θα τα φάνε από 100-200-1000 αφελείς και εξαφανίζονται.

Από την στιγμή που μπορείς να μην αγοράσεις από αυτούς μια χαρά τους τιμωρείς. Αν τώρα ανοίγουν νέα site και σου στείλουν άλλο προϊόν, πάλι κάνεις καταγγελία, όπως θα έκανες ακόμα και αν είχαν το ίδιο site 10 χρόνια.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, karaLRS είπε

για να το λες κάτι θα ξέρεις ή μήπως όχι; 

προφανως αντιλαμβανεσαι οτι εαν καποιος βγαζει πχ 10 καρτες 1060 σε καταπληκτικη τιμη ασχοληθηκε με το sport του mining και οι καρτες ειναι λαχειο αν ειναι ενταξει,δεν εχω να προσθεσω κατι περαιτερω απο το οτι πληρωνεις παιρνεις....

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, forgotten είπε

προφανως αντιλαμβανεσαι οτι εαν καποιος βγαζει πχ 10 καρτες 1060 σε καταπληκτικη τιμη ασχοληθηκε με το sport του mining και οι καρτες ειναι λαχειο αν ειναι ενταξει,δεν εχω να προσθεσω κατι περαιτερω απο το οτι πληρωνεις παιρνεις....

είπα εγώ ότι έβγαλε δέκα κάρτες; 

φαντάζομαι και ο 1700 που πηρα καινούργιος στα 160€ είναι από mining? δεν μπορείς να καταλάβεις τι ευκαιρίες υπάρχουν στην αμερικη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karaLRS είπε

είπα εγώ ότι έβγαλε δέκα κάρτες; 

φαντάζομαι και ο 1700 που πηρα καινούργιος στα 160€ είναι από mining? δεν μπορείς να καταλάβεις τι ευκαιρίες υπάρχουν στην αμερικη 

η διαφορα ομως μεταξυ αμερικης και ευρωπης χαοτικης ,δοκιμασε να φερεις κατι απο κει εαν δεν εισαι  εκει και πληρωσε και τα τελωνεια ,ειχαμε να λεμε ,για ρεαλισμο σε τιμες αλλα αν θα συγκρινω αγορες απο χιλιες χωρες χαιρω πολυ , το msi titan μου παει στην αμερικη 2000 δολαρια στην ευρωπη 2000 ευρω δοκιμασε ομως να το φερεις απο αμερικη και θα ανακαλυψεις οτι θα πηγαινει με τα τελωνεια 2000++

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2018 στις 4:56 ΜΜ, d4mage είπε

Με αφορμή τις 3 απανωτές-κακές ιντερνετικές μου αγορές... μπήκα σε ορισμένους προβληματισμούς που ανέκαθεν είχα στο μυαλό μου διότι εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πουθενά άλλα δυστυχώς τώρα έχει ξεφύγει η κατάσταση.

1) Δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά έλεγχος στα ιντερνετικά καταστήματα που πολλά από αυτά έχουν και φυσικά κατααστήμα εκεί έξω.

2) Ο καθένας από αυτούς βάζει ότι να`ναι όρους στο κάθε site και αμφιβάλω αν από τους 10 καταναλωτές τους διαβάζουν έστω οι 2! Βασικά οι περισσότεροι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τα δικαιώματα του καταναλωτή.

3) Μετά το πακέτο που έφαγα πριν λίγες ημέρες από ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ κατάστημα σε ένα ζευγάρι παππούτσια, πραγματικά πλέον πιστεύω πως σε όλα αυτά τα καταστήματα υπάρχουν αδήλωτες αποθηκές με απόθεμα μη αυθεντικών που τα σπάνε σε παραγγελίες μέσα σε ένα τάδε χρονικό διάστημα. Φανταστείτε κατάστημα με παππούτσια σε κάθε κωδικό - νούμερο από 5 ζευγάρια (χ5/41 χ5/42 χ5/43 χ5χ44 κλπ) μέσα σε όλα αυτά να υπάρχουν 5 ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ κομμάτια τα οποία δεν θα είναι αυθεντικά (ας πούμε σε ένα Nike Roshe One).

Στην περίπτωση μου εγώ πάντα στέλνω απευθείας πίσω το πακέτο και ζητάω επιστροφή χρημάτων και μόνο ενώ διαγράφω οριστικά το κατάστημα από τις μελλοντικές μου αγορές.

Υπάρχει όμως κόσμος που δεν θα το έκανε, θα κρατούσε κανονικά αυτό που αγόρασε κι αυτό είναι που σοκάρει περισσότερο, το αστείο είναι πως είναι πολλοί.

Διατηρούν γενικό κανόνα να μην γίνονται επιστροφές και με χίλιες γνωστές δικαιολογίες να το καταφέρνουν σε πολλές περιπτώσεις.

Δυστυχώς δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην αγορά, πάνε οι εποχές που πήγαινες σε λίγα μόνο καταστήματα για να βρεις συσκεκριμένα πράγματα ενώ ήξερες τι αγόράζεις.

Τώρα γεμίσαμε μούφες, δήθεν εκπτώσεις και αυτή η ελεύθερη αγορά είναι που σκοτώνει. Ο καθένας ότι γουστάρει, ο καταλανωτισμός έχει ανέβει 100000000000% και οι απετεώνες άλλο τόσο.

Το ίντερνετ αρχίζει να προσφέρει μόνο κακά αποτελέσματα, η παραπληροφόρηση έχει πάει σε άλλο πλανήτη, οι διαφημίσεις κάνουν ολοένα και μεγαλύτερη ζημιά και ταυτόχρονα ο κόσμος παραμυθιάζεται με δήθεν νέους νόμους στα προσωπικά δεδομένα.

Πόσο λυπάμαι για τη γενιά μου άλλα και για το γεγονός πως ο κόσμος γίνεται ολοένα και χαζότερος.

Δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε γενικά και αόριστα πράγματα διότι υποπίπτεις χωρίς να το καταλάβεις στο ποινικό αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε e-shops που κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Πρέπει να μας πεις συγκεκριμένα απο ποια e-shops έπεσες θύμα απάτης.Διότι κάποιος που σε διαβάζει και ψωνίζει π.χ. απο το e-shop του
intersport θα βγάλει το συμπέρασμα πως μια εταρεία επιπέδου interspot πουλάει μαιμούδες και μούφες τουλάχιστον στην ελληνική αγορά.

Πολύ φοβάμαι πως αντιλήφθηκες-συνειδητοποίησες ότι μέχρι τώρα συμπεριφερόσουν ανόητα ως προς την αγορά καταναλωτικών αγαθών απο το ιντερνετ και αντί να ξεσπάσεις στην νοημοσύνη του εαυτού σου,ξεσπάς στon "θεσμό" των e-shops.

Μια ζωή υπήρχαν οι απατεώνες στην αγορά σε όλα τα επαγγέλματα.Υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν!Αυξάνονται ως πληθυσμός απο την στιγμή που ο καταναλωτής αναπτύσσει την εξής συμπεριφορά.Θέλει να απολαμβάνει ποιοτικό προιόν σε εξευτελιστική τιμή.

Γνωστός μου με μορφωτικό επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παράγγειλε τα salomon speedcross απο την Κίνα με δωρεάν μεταφορικά στην τιμή των 35 ευρώ και είχε την αίσθηση πως αγόραζε τα αυθεντικά salomon.Είχε την πεποίθηση  πως αυτοί που του τα πωλούσαν π.χ. 100 ευρώ στην ελληνική αγορά ήταν απατεώνες που αισχροκερδούσαν.

Το επίπεδο μόρφωσης δεν είναι εξ'ορισμού συνυφασμένο με την εξυπνάδα

Επεξ/σία από IOSIF SALEM
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγοράζω 5-6 χρόνια όλα μου τα ηλεκτρονικά είδη και πολλά είδη σπιτιού μέχρι και καναπέδες από το ίντερνετ και πότε δεν εξαπατηθηκα με εξαίρεση μια φορά που αγόρασα ενα gps το οποίο όταν ήρθε ήταν πολύ κατώτερης ποιότητας από αυτό που περιεγραφε ο πωλητής-σχεδον ψεύτικο. Θεωρώ ότι αν είσαι λίγο ψαρωμενος και ψαγμενος δεν θα την πατήσεις. ΠΑΝΤΑ όταν αγοράζω καινούριο το παίρνω μέσω σκρουτζ κοιτώντας αξιολογήσεις. Εχει τύχει συγκεκριμένο προϊόν να το έχει σε ένα μαγαζί σε όλο το σκρουτζ και να μην το πάρω επειδή είχε κακές κριτικές. Επίσης κάποια σαιτ κάνουν μπαμ ότι είναι απάτες, τραγικό παράδειγμα καταστήματα με ταμπέλακια - 50% ξέρω εγώ στα πάντα. Κυρίως παπουτσαδικα είναι.. Επίσης όταν αγοράζεις από ιδιώτη πάντα αξιολογήσεις. Πότε προκαταβολες. Αυτό που δεν έχουν καταλάβει κάποιοι και είναι πρόθυμοι να δώσουν προκαταβολή είναι ότι ο πωλητής το μόνο που θα χάσει αν σου στείλει το προϊόν με αντικαταβολή και δεν είσαι φερεγγυος είναι τα 4-5 ευρώ του ταχυδρομείου. Αντε και ότι θα κάνει ένα ταξίδι το προϊόν του. Οπότε του καταθετεις τα έξοδα αποστολής και δεν έχει δικαιολογία  να μν στείλει αντικαταβολη. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο γυφτος και σε βάλει να του καταθέσεις 5 ευρώ και μετά εξαφανιστεί.. Ε τι να πω.. 

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, forgotten είπε

η διαφορα ομως μεταξυ αμερικης και ευρωπης χαοτικης ,δοκιμασε να φερεις κατι απο κει εαν δεν εισαι  εκει και πληρωσε και τα τελωνεια ,ειχαμε να λεμε ,για ρεαλισμο σε τιμες αλλα αν θα συγκρινω αγορες απο χιλιες χωρες χαιρω πολυ , το msi titan μου παει στην αμερικη 2000 δολαρια στην ευρωπη 2000 ευρω δοκιμασε ομως να το φερεις απο αμερικη και θα ανακαλυψεις οτι θα πηγαινει με τα τελωνεια 2000++

Θα τα φέρω σε 5 μέρες μην αγχώνεσαι. δυστυχώς στην Ευρώπη μας κλέβουν. 

πήρα Samsung 860 pro 512gb στα 100€ καινούργιο από newegg. υπάρχει περίπτωση να τον δεις ποτέ τέτοια τιμή Ελλάδα; 

βάζεις μερικά keyword στο slickdeal και σε ειδοποιεί όταν υπάρχει deal. 

οπότε μην παρασύρεσαι. πολλές φορές εδώ στην αμερικη το φτηνό είναι και πολύ καλό. 

8 ώρες πριν, BadBoy είπε

Τι σχέση έχουν τα μεταχειρισμένα; Για καταστήματα δεν είναι το θέμα;

η συζήτηση ξεκίνησε ότι οι online αγορές πέρα από κινδύνους έχουν και πάρα πολλά discount. 

Δημοσ.
Στις 10/6/2018 στις 1:42 ΜΜ, IOSIF SALEM είπε

Δεν μπορείς να αναφέρεσαι σε γενικά και αόριστα πράγματα διότι υποπίπτεις χωρίς να το καταλάβεις στο ποινικό αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης σε e-shops που κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Πρέπει να μας πεις συγκεκριμένα απο ποια e-shops έπεσες θύμα απάτης.Διότι κάποιος που σε διαβάζει και ψωνίζει π.χ. απο το e-shop του
intersport θα βγάλει το συμπέρασμα πως μια εταρεία επιπέδου interspot πουλάει μαιμούδες και μούφες τουλάχιστον στην ελληνική αγορά.

Πολύ φοβάμαι πως αντιλήφθηκες-συνειδητοποίησες ότι μέχρι τώρα συμπεριφερόσουν ανόητα ως προς την αγορά καταναλωτικών αγαθών απο το ιντερνετ και αντί να ξεσπάσεις στην νοημοσύνη του εαυτού σου,ξεσπάς στon "θεσμό" των e-shops.

Μια ζωή υπήρχαν οι απατεώνες στην αγορά σε όλα τα επαγγέλματα.Υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν!Αυξάνονται ως πληθυσμός απο την στιγμή που ο καταναλωτής αναπτύσσει την εξής συμπεριφορά.Θέλει να απολαμβάνει ποιοτικό προιόν σε εξευτελιστική τιμή.

Γνωστός μου με μορφωτικό επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παράγγειλε τα salomon speedcross απο την Κίνα με δωρεάν μεταφορικά στην τιμή των 35 ευρώ και είχε την αίσθηση πως αγόραζε τα αυθεντικά salomon.Είχε την πεποίθηση  πως αυτοί που του τα πωλούσαν π.χ. 100 ευρώ στην ελληνική αγορά ήταν απατεώνες που αισχροκερδούσαν.

Το επίπεδο μόρφωσης δεν είναι εξ'ορισμού συνυφασμένο με την εξυπνάδα

1) Δεν αναφέρομαι καθόλου σε γενικά και αόριστα πράγματα, αναφέρομαι σε καταστάσεις που κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν. Δεν μπορεί να πουλάει ο καθένας ότι να ναι και ποιος σου είπε πως το κατάστημα που αναφέρεις δεν κάνει το ίδιο; Έχεις ιδέα πόσα επίσημα καταστήματα έχουν κλείσει για τέτοιου είδους περιπτώσεις; Τι ποινικό αδίκημα και κουλαμάρες μου λες, που πήρα ένα παππούτσι από το HeavenOfBrands χειρότερο από τα πανηγύρια και για να πάρω τα χρήματα μου πίσω έπρεπε να καλέσω 5 φορές, να μαλώσω, και εντέλει να μπουν στο λογαραριασμό μου;

2) Σε πληροφορώ πως προσέχω άπειρες φορές παραπάνω από εσένα στα θέματα των αγορών και όπως ανέφερα ξανά, δεν εξαπατήθηκα, έπεσε σε μερικές κακές περιπτώσεις που στην τελική πήρα τα όσα έδωσα πίσω. To ξέσπασμα σε ένα e-shop συμβαίνει καλέ μου φίλε διότι δεν έχεις άμεση επαφή με το αντικείμενο που ενδιαφέρεσαιθ να αγοράσεις, έτσι το κρίνεις αφού έρθει στην πόρτα σου. Μην τα μπερδέυεις όλα!

Εξευτελιστική τιμή 49,90 Nike Roshe One σε τελευταία 44άρι νούμερο, από ΓΝΩΣΤΟ κατάστημα αθλητικών-υποδημάτων;  Δεν αγόρασα το Nike Airmax 97 από 200 ευρώ 50, ένα αθλητικό παπούτσι της ανάλογης τιμής με μικρές διαφορές των 5-10-15 ευρώ. Τα πήρα πάλι, σε άλλο χρώμα από διαφορετικό κατάστημα.

Δεν μπορώ να κρίνω τι έχει ο καθένας στην αποθήκη του, μπορώ να κρίνω όμως αυτό που έρχεται στην πόρτα μου και για να το πάρω πρέπει να δώσω τα χρήματα μου. Ευγενέστα κάλεσα πίσω, ευγενέστατα έστειλα τις φωτογραφίες, αγενέστατα απάντησα όταν μου είπαν πως και στο ενδεχόμενο που δεν αγοράσω κάτι άλλο ή δεν πάρω άλλη παρτίδα του ίδιου μοντέλου πίσω και ζητήσω επιστροφή χρημάτων... θα πρέπει ΠΑΛΙ να περάσει από δεν ξέρω κι εγώ τι τμήμα ελέγχου και παπαραλογίες μου λέει ο καθένας. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ και ούτε να τους ξαναδώ.

Και μόνο που προσπάθησαν να μου το πλασάρουν μου αρκεί, άλλο περίμενα, άλλο δεν είδα, οπότε τον ΠΟΥΛΟ!

Στις 9/6/2018 στις 11:54 ΜΜ, Nate είπε

Δικό τους μαγαζί, δικοί τους κανόνες. Κάνε αυτό που έκανες.

Για αυτό που λες ότι από ένα μαγαζί έβγαλες συμπέρασμα για όλα, λέγεται επαγωγισμός και είναι λογικό σφάλμα.

Αν η δικαιολογία τους είναι στους όρους έχουν το ηθικό δικαίωμα να το κάνουν, αν δεν το έχουν στους όρους κυνήγα το.

Συμφωνώ μαζί σου και μαζί τους, όταν τους εξήγησα για ποιους λόγους υπάρχει ενδεχόμενο πιθανής καθυστέρησης στην επιστροφή χρημάτων η απάντηση ήταν γιατί έτσι είναι οι όροι!

Ε, όχι ρε φίλε, άλλο να μιλάμε για αργίες, καθυστέρηση στις αποστολές, λάθη σχετικά με τις διαθεσιμίτητες και χίλια δυο άλλα, και άλλο πράγμα να μιλάμε για χρήματα τα οποία πρέπει να γυρίσουν πίσω σε διάστημα μισού μήνα. Κάτσε ρε, μπορεί να να θέλω να αγοράσω από αλλού, μπορεί να τα έχω περισσότερη ανάγκη για κάτι άλλο, θα αφήσω ένα κατάστημα του κώλου να διαχειρίζεται τα χρήματα μου και άλλα πόσα χρήματα από αντίστοιχες περιπτώσεις άλλω πελατών για τα κέρδη τους; Χωρίς να υπάρχει πραγματική αιτία, ποιους όρους. Με ένα ξέχεσμα μια χαρά μπαίνουν τα χρήματα πίσω, όπως και μπήκαν! Εγώ γιατί ήμουν σενεπέστατος και έστειλα απευθείας το πακέτο πίσω; Ούτε καν με ενημέρωσαν, τους έστειλα και φωτογραφίες που ούτε καν θα έπρεπε κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...