Tronis20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Καλησπερα παιδια.Μου εστειλε τελεσιγραφο ο ΟΤΕ οτι μπαινω σε VOIP και μου εστειλε ενα sms λεγοντας μου οτι αυριο σε καποια φαση θα γινει η ενεργοποιηση του ευρυζωνικου οποτε θα πρεπει να εχω σεταρει το ρουτερ καταλληλα. Η ερωτηση μου ειναι για το θεμα της συνδεσμολογιας.Απο οτι ειδα και στο manual και στο βιντεακι που μου στειλαν,χρησιμοποιουν ενα διαχωριστη τηλεφωνου τον οποιο εγω δεν εχω.Γινεται να μην το συνδεσω μεσω αυτου και να παει η συνδεση πριζα->σπλιτερ->dsl,phone στο ρουτερ.Θα παιξει η δεν θα εχω τηλ αυριο και θα ψαχνω να βρω αυτο το διαχωριστη τηλεφωνου?Σκεφτηκα να παω με δυο σπλιτερ αλλα μου φανηκε πλεονασμος.Προφανως και επικοινωνησα με τον ΟΤΕ(μεσω fb)αλλα μου λεγαν οτι νανε και νευριασα οποτε δεν ασχοληθηκα αλλο.
lek88 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάρε τηλέφωνο στον ΟΤΕ να σου στείλουν κάποιον να στο φτιάξει. Πες τους σαν δικαιολογία ότι δεν ξέρεις από τέτοια Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από lek88
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δεν χρειάζεται το τηλεφωνικό ταφ. Οι συνδέσεις θα γίνουν όπως λες. Πρίζα > splitter > modem/router και τηλέφωνο σε μία θύρα PHONE του router. Αν έχεις τηλέφωνα σε άλλες πρίζες, υποχρεωτικά κάνεις επιστροφή της τηλεφωνίας από μία θύρα PHONE του router στην αντίστοιχη PHONE του splitter και πριν από κάθε τηλέφωνο (στις άλλες πρίζες) βάζεις φίλτρο. Στην περίπτωση αυτή είτε το τηλέφωνο (που είναι στον ίδιο χώρο με το router) το βάζεις σε άλλη θύρα PHONE, είτε χρησιμοποιείς ένα τηλεφωνικό ταφ για να μπει στην ίδια θύρα με την επιστροφή (εδώ γίνεται μόνο χρήση του).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα