Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1988panos2171 είπε

Τα παιχνίδια που είναι free με gold, όταν λήξει η συνδρομή παύουν να είναι playable μέχρι να ξαναβάλεις gold; 

Του Xbox one ναι ( δεν μπορείς να παίξεις) , του 360 τα παίζεις κανονικά

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Τα παιχνίδια που είναι free με gold, όταν λήξει η συνδρομή παύουν να είναι playable μέχρι να ξαναβάλεις gold; 

Μονο του  one(του 360 όχι)

Δημοσ.

Παιδιά έχω game pass ultimate αγορασμένο με PayPal.. Αν κάνω remove την PayPal από το profile μου χάνω τη συνδρομή? 

Δοκίμασα να κατεβάσω το castlevania και μου βγάζει της PayPal το account που έχω περασμένο.. Και γενικά δεν θέλω να έχω της PayPal γιατί μπορεί να γίνει αγορά κατά λάθος γιατί δεν ζητάει κωδικό PayPal αν πατήσεις αγορά.. Έτσι τη πάτησε ένα φιλαράκι μου με τον ανιψιό του που αγόρασε 39 ευρώ κάτι πρόσθετα στο horizon 4..

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsofras είπε

Του Xbox one ναι ( δεν μπορείς να παίξεις) , του 360 τα παίζεις κανονικά

11 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Μονο του  one(του 360 όχι)

Με μπερδέψατε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Με μπερδέψατε :P

Το ίδιο σου είπαμε 🤣

Ναι παύουν να παίζουν του One αλλά θα μπορείς να παίζεις του 360

Η απάντηση του Spartan ήταν ότι μόνο του One παύουν να παίζουν.

Ήταν λόγω της ερώτησης η διαφορετική μορφή της απάντησης

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Παιδιά έχω game pass ultimate αγορασμένο με PayPal.. Αν κάνω remove την PayPal από το profile μου χάνω τη συνδρομή? 

Δοκίμασα να κατεβάσω το castlevania και μου βγάζει της PayPal το account που έχω περασμένο.. Και γενικά δεν θέλω να έχω της PayPal γιατί μπορεί να γίνει αγορά κατά λάθος γιατί δεν ζητάει κωδικό PayPal αν πατήσεις αγορά.. Έτσι τη πάτησε ένα φιλαράκι μου με τον ανιψιό του που αγόρασε 39 ευρώ κάτι πρόσθετα στο horizon 4..

Δεν χανεται η συνδρομη σου και οτιδηποτε αλλο εχεις αγορασει απο το store με το paypal.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.

Βγαλε το paypal και βαλε καμια προπληρωμενη καρτα ή ακομη καλυτερα καποια καρτα που παγωνεις και ξεπαγωνεις απο τα app τους, οποτε θελησεις.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Να βάλεις passkey από την κονσόλα έτσι ώστε αν δεν το βάλεις δεν προχωράει η αγορά....(πολύ σημαντικό!!!)

Και δεν θα έχεις τον φόβο να γίνει αγορά από οποιονδήποτε, μόνο από εσένα αφού βάλεις τον κωδικό...

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikele13- είπε

Να βάλεις passkey από την κονσόλα έτσι ώστε αν δεν το βάλεις δεν προχωράει η αγορά....(πολύ σημαντικό!!!)

Και δεν θα έχεις τον φόβο να γίνει αγορά από οποιονδήποτε, μόνο από εσένα αφού βάλεις τον κωδικό...

Το passkey δεν σου σπαει τα νευρα οταν στο ζηταει καθε τρεις και λιγο?

Και στο αρχικο live login θυμαμαι.

Το αλλαξαν και το εχουν μονο για τις συναλλαγες?

Δημοσ.

Επιτέλους παίζω το Metro Exodus το δεύτερο παιχνίδι .ου άρεσε πολύ και έχω ένα τέταρτο στο παιχνίδι.

Υπάρχει επιλογή για περισσότερα καρέ αντί γραφικών. Το παίζω σε X και δεν βλέπω πουθενά επιλογή και παρόλο που τα γραφικά είναι όμορφα θα προτιμούσα τα περισσότερα καρέ καθώς είναι FPS. Είμαι γκαβός;

17 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Αν εχεις π.χ. υπόλοιπο 5 μήνες xbox live gold και βάλεις άλλους 2 μήνες xbox game pass ultimate τότε θα έχεις 7 μήνες xbox live gold και 2 μήνες xbox game pass?

Δηλαδή όση συνδρομή έχεις σε gold προστίθεται όταν βάζεις xbox game pass ultimate?

Ναι κάνουν stack νομίζω. Αν υπάρχει η μετατροπή του 1 ευρώ ακόμα μετατρέπεις ότι έχεις από gold και απλό pass σε ultimate και κάνουν όλα stack μεταξύ τους. Αν γίνεται ακόμα φυσικά

Devil May Cry V, Blair Witch και Dead Cells έρχονται στο Game Pass για κονσόλες και ήταν και τα τρία στο μυαλό μου.

Βλέπω κλεισμένος στο σπίτι μέχρι να βγει το Devil May Cry. Ρε τι παίζουμε τσάμπα προς πινακίου φακής.

Καλά όταν βγει το Gears θέλω παρέα να βγάλουμε την καμπάνια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μπήκαν οι διαόλιοι κυριολεκτικά!

Με βλέπω να το αφήνω το Metro να ξεκινήσω τα διαόλια.

Δημοσ.

Εχει καποιος το fifa 19 σε δισκακι να μου το δανεισει για λιγες ωρες? 😁 Το εχω αγορασει σε digital, εκανε μερες να κατεβει και εκανα βλακεια και το εσβησα κατα λαθος 😣 (Περιοχη Αν Αττικη) Mercy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...