Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να βάλω την dipocket ή revolut.

Δοκίμασα pc/κινητό, καμία τύχη.

Το έκανα get, κατέβασα το we were here. 

Μονο του 360 δε μπόρεσα. Βγάζει τιμή 29.99€

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Θα προσπαθήσω να βάλω την dipocket ή revolut.

Δοκίμασα pc/κινητό, καμία τύχη.

Το έκανα get, κατέβασα το we were here. 

Μονο του 360 δε μπόρεσα. Βγάζει τιμή 29.99€

Εγω το κατεβασα κανονικα πριν από 2 λεπτα και ας εγραφε 29.99(καποιο  bug λογικα θα ηταν)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Εγω το κατεβασα κανονικα πριν από 2 λεπτα και ας εγραφε 29.99(καποιο  bug λογικα θα ηταν)

Πλάκα πλάκα εδώ και 1.5~2 μήνες, δεν μπορώ να "αγοράσω" τίτλο του Gold από PC ή κινητό. Πατάω "αγορά" και μένει στον τόπο - στριφογυρνάει το "κυκλάκι" επ' άπειρον - ενώ από την κονσόλα np.

Μάλλον πάνε για "σκότωμα" το παλιό "store". 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inside X είπε

Πλάκα πλάκα εδώ και 1.5~2 μήνες, δεν μπορώ να "αγοράσω" τίτλο του Gold από PC ή κινητό. Πατάω "αγορά" και μένει στον τόπο - στριφογυρνάει το "κυκλάκι" επ' άπειρον - ενώ από την κονσόλα np.

Μάλλον πάνε για "σκότωμα" το παλιό "store". 

Το ειχαν πει ότι θα ενοποιηθούν  τα 2 store μελλοντικα.H λογικη λεει ότι αυτό θα γινει με την ελευση της νεας γενια..

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, spartan29gr said:

Μη χρεώσει το 30αρι γιατί άντε βγάλε άκρη μετά. 

Αυτό φοβάμαι.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Μη χρεώσει το 30αρι γιατί άντε βγάλε άκρη μετά. 

Αυτό φοβάμαι.

Αν δεν σου γράφει "δωρεάν" δίπλα από τον τίτλο δεν πατάς τίποτα.

Δώστε 2 μερούλες και μετά πας στο support chat και κράζεις ----> will fix it.

• Like 1
Δημοσ.

Ανακοινώθηκαν τα gold του Οκτώβρη

• Like 2
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παιχνίδια. 

Ξερω πως όταν αγοράσεις έναν τίτλο με κωδικό ακόμα και να σβήσεις το παιχνίδι αυτό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για κατέβασμα σωστά? 

Αν κατεβάσεις ένα δωρεάν παιχνίδι από τα games with gold και το σβησεις μετά μπορείς να το ξανά κατεβάσεις δωρεάν? Γιατί αυτά τα παιχνίδια αν θυμάμαι καλά είναι διαθέσιμα για κατέβασμα για ένα ορισμένο χρονικό όριο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα παιχνίδια. 

Ξερω πως όταν αγοράσεις έναν τίτλο με κωδικό ακόμα και να σβήσεις το παιχνίδι αυτό είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή για κατέβασμα σωστά? 

Αν κατεβάσεις ένα δωρεάν παιχνίδι από τα games with gold και το σβησεις μετά μπορείς να το ξανά κατεβάσεις δωρεάν? Γιατί αυτά τα παιχνίδια αν θυμάμαι καλά είναι διαθέσιμα για κατέβασμα για ένα ορισμένο χρονικό όριο. 

Το παιχνίδι μένει στο λογαριασμό σου και το ξανακατεβαζεις, απλά πρέπει να έχεις gold για να το παίξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο έχεις ενεργή συνδρομή μπορείς να τα κατεβάσεις.

Τώρα αν λήξει και μετά από μέρες ενεργοποιήσεις άλλη, δε ξέρω αν συνεχίζουν τα υπάρχουν δωρεάν (με βάση τη λογική θα υπάρχουν)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκτός βέβαια του 360 που όπως ξέρουμε σαν καλά x-bot, τα σχετικά Games with Gold,  μας μένουν για πάντα.

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επαιζε το ξαδερφάκι μου και αγόρασε ένα παιχνίδι 70 ευρώ μπαίνω στο support να κάνω refund επιλέγω το παιχνίδι πατάω refund και μετά μου πετάει error 

καμια ιδέα τι να κάνω ;; Μέσα από τη κονσόλα στα payments μου το βγάζει completed δεν μου έχει πουθενά refund 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...