Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έλεος δηλαδή.

Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι γράψτε το ξεκάθαρα με απλά, καθαρά Ελληνικά.

π.χ.:

- Έχω 3 xbox και θέλω να κάνω αυτό. Όχι 2 xbox και μας την λέτε και από πάνω.

- Έχω PC και xbox και θέλω να κάνω το άλλο.

Δεν σας χρωστάμε τίποτα, ούτε μας χρωστάτε για τον χρόνο που θα σπαταλήσουμε να σας απαντήσουμε.

Μάθετε να γράφετε σωστά και ξεκάθαρα.

• Like 5
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ε τότε δεν έχω κάνει καμία κονσόλα home γιατί πολύ απλά δεν έχω 2 ή παραπάνω profile σε κάθε κονσόλα αλλά μόνο ένα και μοναδικό profile(το ίδιο) σε όλες τις κονσόλες. 

Μια χαρά τότε, μην πειράξεις τις ρυθμίσεις για το home. 

Παίξε από τα profile να συνδέεται αυτόματα, νομίζω το λέει no barrier ή κάπως έτσι. 

Δημοσ.

Χύμα ερώτηση ακαδημαϊκή προς το παρόν.

Το Game Pass Ultimate δίνει παιχνίδια για pc και Xbox.

Έχω μόνο Xbox και δεν έχω pc.

Αν αγοράσω pc θα μπορώ να παίζω και στα δύο με το ίδιο account;

Αν δώσω τον λογαριασμό σε αδερφικό φίλο θα μπορεί να παίζει μέσω game pass ultimate για pc χωρίς να φάω μπαν; Αν παίζουμε ταυτόχρονα;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Choutas είπε

Χύμα ερώτηση ακαδημαϊκή προς το παρόν.

Το Game Pass Ultimate δίνει παιχνίδια για pc και Xbox.

Έχω μόνο Xbox και δεν έχω pc.

Αν αγοράσω pc θα μπορώ να παίζω και στα δύο με το ίδιο account;

Αν δώσω τον λογαριασμό σε αδερφικό φίλο θα μπορεί να παίζει μέσω game pass ultimate για pc χωρίς να φάω μπαν; Αν παίζουμε ταυτόχρονα;

Ναι φίλε μου.

Έχω PC στην... δουλειά :D και το box στο σπίτι.

Ανοίγεις την xbox εφαρμογή και με το ίδιο account παίζεις.

Για τον "αδελφικό" φίλο αν του δώσεις το live account σου, εννοείται ότι θα παίζει σε PC. Το game sharing με το ultimate δεν το έχουν κάνει curation ακόμα.

Όπως εγώ παίζω σε άλλο δίκτυο - σπίτι-δουλειά.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη ερώτηση τα παιχνίδια που φεύγουν από το pass έχουν την ημερομηνία hardcoded στην κονσόλα άρα μια φορά να συνδεθείς ονλάιν και σου βγει σε παράθυρο 15 Οκτωβρίου φεύγει το τάδε δεν υπάρχει γυρισμός και ας είσαι οφλάιν. Το μόνο τρικ που υπάρχει είναι να βάλεις ωριαία άτρακτο -12 και να κερδίσεις 14 ώρες μιας και είμαστε +2 αν τις χρειαστείς για να τελειώσεις κάποιο τίτλο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Inside X είπε

Επειδή υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο 360 ως σύστημα και δύσκολα θα πάρεις απάντηση - το μόνο work around που λες, είναι να αναβαθμίσεις σε One και να παίξεις τα παιχνίδια αυτά, ακόμα πιο όμορφα. Υπάρχουν στο BC πρόγραμμα και τα 3.

Στο One αναφερόμουν φίλε - το περιεχόμενο που ηταν "κλειδωμένο" στις εποχές του Χ360 είναι πλέον ξεκλείδωτο στο One ? Aν ναι, και μπορώ να κατεβάσω digital κανονικά και με τον νόμο πλέον Gaiden Black/Gaiden 2 κτλπ είμαι ΟΚ ;) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

το Ninja Gaiden 2 π.χ δεν είναι διαθέσιμο για download (μεταξύ άλλων τίτλων υποθέτω).

Τι γίνεται σ'αυτή την περίπτωση ? πως θα μπορούσα να παίξω το ΝG black/NG2 π.χ ?

Μα για αυτό μου έκανε εντύπωση αυτό που λες και σου είπα μήπως αναφέρεσαι στο 360, γιατί και τα 3 Games είναι διαθέσιμα στο store...

Source? Τα έκανα install μόλις τώρα (black+Gaiden 2).

Στις 6/10/2019 στις 12:26 ΠΜ, red1 είπε

Στο One αναφερόμουν φίλε - το περιεχόμενο που ηταν "κλειδωμένο" στις εποχές του Χ360 είναι πλέον ξεκλείδωτο στο One ? Aν ναι, και μπορώ να κατεβάσω digital κανονικά και με τον νόμο πλέον Gaiden Black/Gaiden 2 κτλπ είμαι ΟΚ ;) 

Καταρχάς το Xbox ΒC δεν λειτουργεί έτσι. Το δισκάκι είναι απλά license verification. Το game σου κατεβαίνει wrapped με τον emulator του και τις βελτιώσεις στα xb1/xb1X. Δεν νομίζω να κάθισαν να ασχοληθούν το 2019 οι αμερικάνοι με την censored edition της Γερμανίας (αν ήταν). Αλλά και αυτή να έβαζες στο xbox σου 100%, θα σου κατέβαζε αυτήν που είναι στον BC server δηλαδή την US έκδοση . Άλλωστε τα games στο store αναφέρουν PEGI 18, Mature κλπ.

- Αυτή ήταν η θεωρία μου για να τα αγοράσω, άφοβα.

- Στην πράξη μόλις δοκίμασα το Gaiden 2 και όλα τα αιματάκια, τα κεφαλάκια να κυλάνε στο πάτωμα με τα boob physics intact και είναι πιο όμορφα από ποτέ! (Τα αιματάκια πονηροί :D)

Προχώρα άφοβα.

:) 

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Inside X

Τα παιχνιδια τα εκανες install απο τα δισκακια τους ή τα εχεις αγορασμενα ψηφιακα? γιατι υπαρχουν παιχνιδια bc στο Οne που δεν υπαρχουν στο store (λογω delisting) αλλα μπορεις να τα κανεις install μονο απο το δισκακι οποτε το οτι ενα παιχνιδι υπαρχει στους servers για κατεβασμα δεν παει να πει οτι αυτοματα υπαρχει διαθεσιμο κ στο store για αγορα σε ψηφιακη μορφη.

Καταχωρηση για το NG2 υπαρχει σιγουρα στο ελληνικο marketplace (στα 30 ευρω αλλα νομιζω εχει κ ολα τα dlc - στολες και mission mode) το Black μεχρι πριν καποιους μηνες δεν υπηρχε στο ελληνικο store digital αλλα θα το δω σημερα κ θα ξαναγραψω.

Επεξ/σία από dr_thodt
Δημοσ.

@dr_thodt 

Ψηφιακά  - και ναι έχεις δίκιο, αυτό που περιγράφεις συμβαίνει. 

btw:

Ninja Gaiden Black.

Τα παιχνίδια τα βρήκα με search στο store της κονσόλας... Το black για παράδειγμα απουσιάζει από την λίστα, σε PC τουλάχιστον. Θα τσεκάρω αργότερα και από το xbox.

Πολύ πιθανό - δεν θα μου κάνει εντύπωση να απουσιάζει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Inside X είπε

@dr_thodt 

Ψηφιακά  - και ναι έχεις δίκιο, αυτό που περιγράφεις συμβαίνει. 

btw:

Ninja Gaiden Black.

Τα παιχνίδια τα βρήκα με search στο store της κονσόλας... Το black για παράδειγμα απουσιάζει από την λίστα, σε PC τουλάχιστον. Θα τσεκάρω αργότερα και από το xbox.

δεν μου βρισκεις και το monsters vs aliens(360) για το one?bc?

😁

Επεξ/σία από postfire
το θελει ο μικρος :P
Δημοσ.

Την βοήθεια σας φίλοι μου. Για πρώτη φορά από το store δεν μπορώ να πάρω το δωρεάν παιχνίδι από Games with Gold του 360 Disney's Bolt. Δεν μου έχει ξαναγίνει, από την κονσόλα δεν το βλέπω καν στα Free. Από κινητό και pc το βλέπω και έχω προσπαθήσει με Firefox, Edge, Chrome και κανονικά και private. Επίσης έχω δοκιμάσει και με 2 κάρτες visa. Είναι πρώτη φορά που συμβαίνει να κολλάει στην επιβεβαίωση της αγοράς. Μίλησα και με την εξυπηρέτηση της Microsoft και δεν βρήκα άκρη. Τι να κάνω αγαπητοί συμφορουμίτες;

Δημοσ.

Τα έχουν κάνει σκατά με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν και το κατέβασα δεν φαίνεται σε καμία λίστα installed/ready to install στο Gold.

Κάνε search στο store Disney ...Bolt, από την κονσόλα.

Install it.

Έλα μετά να βρίσουμε παρέα. Έχω ήδη κράξει 2 reps στο chat.

4 ώρες πριν, angelponiros είπε

Την βοήθεια σας φίλοι μου. Για πρώτη φορά από το store δεν μπορώ να πάρω το δωρεάν παιχνίδι από Games with Gold του 360 Disney's Bolt. Δεν μου έχει ξαναγίνει, από την κονσόλα δεν το βλέπω καν στα Free. Από κινητό και pc το βλέπω και έχω προσπαθήσει με Firefox, Edge, Chrome και κανονικά και private. Επίσης έχω δοκιμάσει και με 2 κάρτες visa. Είναι πρώτη φορά που συμβαίνει να κολλάει στην επιβεβαίωση της αγοράς. Μίλησα και με την εξυπηρέτηση της Microsoft και δεν βρήκα άκρη. Τι να κάνω αγαπητοί συμφορουμίτες;

Μια άλλη λύση από την κονσόλα είναι να κάνεις pin το Games with Gold και από εκεί (από την κεντρική στο dashboard) να το κατεβάσεις, πατώντας στο σχετικό icon.

Γελοίοι.

Μην προσπαθείς με κάρτες από PC.

2 Gaiden πήγα να αγοράσω με 15 browsers και 30 διαφορετικές κάρτες και failed.

Από κονσόλα or bust.

Έχω "ράμματα για την γούνα" τους να δεις...

Πότε θα τα βγάλω στην φόρα να δω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τον Αυγουστο υφισταται το προβλημα με τα παιχνιδια του 360 που δεν μπορεις να τα παρεις παρα μονο απο την κονσολα.

Σας ειχα σημειωσει εδω καπου την λυση. Με την απενεργοποιηση του auto-login.

Παρολα αυτα απαραδεκτο οντως που δεν το εχουν λυσει τοσο καιρο.

Δεν ειναι σωστο για ενα σαιτ να απενεργοποιεις χρησιμες λειτουργιες στον browser.

( Ετερη λυση που δεν δοκιμασα αλλα καποιοι ανεφεραν οτι παιζει, η αλλαγη region σε usa. Δεν το εκανα διοτι δεν θεωρω σωστο να αλλαζω την πραγματικοτητα για ενα μονο προβλημα, καθως μπορουν να προκυψουν αλλα στο μελλον και υπαρχει ο γνωστος 6-μηνος περιορισμος αλλαγης region, που σημαινει αλλαγη και στον λογαριασμο και στην κονσολα και στον τροπο πληρωμης).

Ενα εντυπωσιακο στοιχειο ειναι οτι χειροτερεψε κιολας, σε firefox που δεν ειχα προβλημα Αυγουστο και Σεπτεμβριο, εβγαλε το γνωστο infinite loop τωρα τον Οκτωβριο.

Ισως βοηθουσε αν τους κραζαμε μαζικως στο τσατ και σε Αγγλικα σαιτ (reddit κυριως). Και παλι, μην χασετε χρονο με δοκιμες στο τσατ, οτι και να σας λενε, πειτε το εχω δοκιμασει απο τον προηγουμενο μηνα. Η μπορειτε να αναφερετε γενικα οτι αυτο που σας προτεινουν (πχ εισαγωγη νεου τροπου πληρωμης) οτι δεν εχει νοημα αφου στο One παιζει κανονικα και παιζει εδω και "ταδε" χρονο, οπως και οτι διαβασατε οτι το δοκιμασαν αλλοι και δεν λυθηκε. Δηλ. να επιμεινετε οτι το προβλημα ειναι γενικο και γνωστο σε πολλους και γιατι δεν το εχουν λυσει ακομη.

Επεξ/σία από nek4d
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...