Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Παιχνίδια που μπορουμε να βρούμε φθηνά; 

Εκτός από cdkeys

Κάθε Τρίτη να τσεκάρεις τις προσφορές, γίνεται μεγάλο rotation κάθε φορά και σε διάστημα ενός τριμήνου είναι πολύ πιθανό να βρεις αυτό που ψάχνεις. Επίσης, black friday, χριστούγεννα, πάσχα και καλοκαίρι παίζουν mega sales. Υπάρχουν εταιρείες που τα δίνουν χώμα (square enix) και άλλες που κρατάνε ακόμα ψηλά τις τιμές (bethesda). Αν έχεις μεγάλο εύρος στα γούστα σου, σχεδόν κάθε εβδομάδα θα βρίσκεις και από κάτι ενδιαφέρον.

• Like 1
  • Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως το Sunset Overdrive όσο και να ακουστεί κάπως είναι η δισσκεδσστικότερη αποκλειστικότητα για μένα.

Νομίζω τα έπαιξα όλα τα αποκλειστικά της τωρινής γενιάς του Xbox και τα δύο που ξεχώρισα είναι τα Ori και Sunset Overdrive. Ούτε το Gears ούτε το halo μα ούτε κανένα από τους συνήθης ύποπτους.

Δημοσ.

Καλησπέρα,γίνεται να συνδέσω το controller με τον φορτιστή του smartphone από μπριζα κανονικά χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα..;Το έχει δοκιμάσει κάποιος;Δεν θέλω να κανω ζημιά στο controller..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Takisglo

Ούτε καν να το δοκιμάσεις, αν δεν έχεις το official play and charge kit.

Χωρίς μπαταρίες, υποθέτω πως θα δουλεύει.

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inside X είπε

@Takisglo

Ούτε καν να το δοκιμάσεις, αν δεν έχεις το official play and charge kit!!!

Μάλιστα..Είδα κάποια βιντεάκια στο YouTube και έπαιζε κανονικά, αλλά είμαι αρκετά επιφυλακτικός..Δεν ξέρω αν αυτή η τάση ρεύματος αν και τι ζημιά μπορεί να κάνει, τέλος πάντων. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά θα τραβάει ρεύμα από το φορτιρστή και όχι από τις μπαταρίες.

Αν προσέξει κανείς, το  play and charge δεν κάνει επαφή εκεί που κάνουν οι απλές μπαταρίες, είναι διαφορετικό κύκλωμα

Η τάση είναι η κλασική 5v που δίνουν όλα σχεδόν τα micro usb.

Η ένταση, δηλαδή τα πόσα Α είναι δεν παίζει ρόλο. Η συσκευή θα τραβήξει όσα χρειαστεί αν μπορεί να τα δώσει ο φορτιστής

Επεξ/σία από k_dinos
  • Like 1
Δημοσ.

@k_dinos

Υποθέτω αυτό με το κύκλωμα που λες το κάναν, για λόγους ασφαλείας, μην πάει κανένα ταγάρι και το συνδέσει με τίποτα μη επαναφορτιζόμενες.

Δημοσ.

Άρα το χειριστήριο χωρίς μπαταρίες μέσα, μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε φορτιστή 5 volt και να δουλεύει χωρίς πρόβλημα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Takisglo είπε

Άρα το χειριστήριο χωρίς μπαταρίες μέσα, μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε φορτιστή 5 volt και να δουλεύει χωρίς πρόβλημα..

Ναι και με μπαταρίες - είναι bypass κύκλωμα. False alarm εκ μέρους μου/είχα ξεχάσει  ότι μόνο το Play & charge φορτίζει από την m-usb του controller - απλά γίνεται wired όσο έχεις το καλώδιο.

Για αυτό βλέπεις τα άλλα 3rd party play and charge, να έχουν δικιά τους ξεχωριστή θύρα.

Επεξ/σία από Inside X
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Inside X είπε

Ναι και με μπαταρίες - είναι bypass κύκλωμα. False alarm εκ μέρους μου/είχα ξεχάσει  ότι μόνο το Play & charge φορτίζει από την m-usb του controller - απλά γίνεται wired όσο έχεις το καλώδιο.

Για αυτό βλέπεις τα άλλα 3rd party play and charge, να έχουν δικιά τους ξεχωριστή θύρα.

Το θέμα είναι μήπως ζεσταίνεται υπερβολικά σε συνεχή χρήση;

Δημοσ.

Τόσες δεκαετίες με ενσύρματα παίζαμε - τώρα θα ζεσταθεί? :D 

Μα δεν φορτίζει κάτι - διαφορετική παροχή ρεύματος είναι όπως θα γινόταν αν είχες μπαταρίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Inside X είπε

Τόσες δεκαετίες με ενσύρματα παίζαμε - τώρα θα ζεσταθεί? :D 

Μα δεν φορτίζει κάτι - διαφορετική παροχή ρεύματος είναι όπως θα γινόταν αν είχες μπαταρίες.

Έχω να ασχοληθώ με κονσόλα από το playstasion 2 😊 γι αυτό και αυτές οι ερωτήσεις..Πάντως αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μου πει..

Επεξ/σία από Takisglo
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Inside X είπε

@k_dinos

Υποθέτω αυτό με το κύκλωμα που λες το κάναν, για λόγους ασφαλείας, μην πάει κανένα ταγάρι και το συνδέσει με τίποτα μη επαναφορτιζόμενες.

Για ασφάλεια και σίγουρα για κέρδος, αφού μάλλον έχουν πατεντάρει τη μπαταρία για να φορτίζει μόνο το official battery κιτ..

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα ,μια ερωτηση να κανω.

to metro exodus ειναι στο game pass και εγώ θελω να αγοράσω το dlc του το the two colonels.Αν αυριο το metro exodus βγει απο την λιστα του game pass ,εγω θα εχω προσβαση στο dlc του που το εχω πληρωσει ή πρεπει ντε και καλα,no matter what ,να εχω κ το metro exodus.

Δημοσ.

Το DLC θα σου μείνει - απλά δεν θα μπορείς να το παίξεις αν δεν αγοράσεις το main game.

Εκεί αποσκοπεί και το Game Pass για να βγάλει τα λεφτά του - κυρίως από τα 1st party παιχνίδια τα οποία θα μείνουν υποτίθεται για πάντα στην υπηρεσία, οπότε αγοράζεις τα dlc κυρίως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...