Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Choutas είπε

@argipen

Να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα πως λειτουργούσε ακριβώς παρόλο που διάβαζα αρκετά ότι το χρησιμοποιούν αρκετοί.

Ο περιορισμός που θα έχει η κονσόλα Β αν το καταλαβαίνω σωστά ότι σε περίπτωση που έχει διακοπή το ίντερνετ ή βλάβης δεν θα μπορεί να κάνει authentication λόγω ότι δεν είναι η home κονσόλα; Γιατί από αυτά που ξέρω σε home κονσόλα παίζεις τα owned offline αν το επιθυμείς σε κάθε άλλη περίπτωση χρειάζεται σύνδεση στο ίντερνετ το λέγομεν το always online σωστά;

Από περιέργεια ρωτάω για να καταλάβω πλήρως 

Αν εσύ παίζεις στην A, ο κολλητός σου στη B, κι εσύ έχεις ορίσει ως Home Console τη B για να μπορεί ο κολλητός σου να παίζει τα παιχνίδια που αγοράζεις εσύ, τότε σε περίπτωση διακοπής ίντερνετ, ΔΕΝ θα μπορείς να επαληθεύσεις την ταυτότητα σου στην κονσόλα A.

Επίσης, για όσους τυχαίνει να ενδιαφέρονται: Αν και οι δύο χρήστες αγοράζουν παιχνίδια, τότε ο ένας μπορεί να ορίσει ως Home Console την κονσόλα του άλλου. Δλδ, ο χρήστης της κονσόλας A, ορίζει με τον άνωθεν τρόπο ως Home Console την κονσόλα B, και ο χρήστης της κονσόλας B ορίζει ως Home Conolse την κονσόλα A. Έτσι, δύο κολλητοί (ή δύο αδέρφια) θα μπορούν να αγοράζουν εναλλάξ τίτλους, ή τη συνδρομή και να τους έχουν όλους διαθέσιμους. Για παράδειγμα εγώ είμαι Battlefield-άκιας, και ο αδερφός μου CallofDuty-άκιας. Εγώ θα αγοράσω το Battlefield V το οποίο με το game-sharing θα μπορεί να δοκιμάσει και να παίξει ο αδερφός μου, ενώ ο αδερφός μου το Modern Warfare που δεν θα αγόραζα εγώ, αλλά αν θελήσω θα μπορώ έτσι να δοκιμάσω και να παίξω επίσης.

Επεξ/σία από argipen
  • Like 2
Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση;Στο χ box υπαρχει λειτουργια guest ετσι ωστε ενας φιλος να ερθει και να παιξει χωρις να επηρρεασει την προοδο που εχω κανει εγω στο προφιλ μου;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μπορεί πολύ απλά να βάλει σαν νέο primary χρήστη τα δικά του στοιχεία στη κονσόλα σου να παίξει όσο θέλει στο δικό του profile με το δικό του save και μετά όταν φύγει από τη κονσόλα σου να το σβήσει.

Αρκεί να μην είναι κάποιος άλλος στη δική του κονσόλα με το δικό του profile και το τρέχει ταυτόχρονα.

Δεν απαγορεύεται από κανέναν και ειδικά από την Microsoft αυτό.

Μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει σε οποιοδήποτε xbox one να εισάγει το δικό του profile να παίξει και να κατεβάσει ότι θέλει από τα παιχνίδια και το save που θέλει να παίξει και μετά σβήνει το profile και όλα καλά.

Δηλαδη αν δεν εχει λογαριασμο πρεπει να φτιαξει εκ νεου εναν λογαριασμο;καθολου πρακτικο οταν ερχεται κανενα ανηψακι στο σπιτι,εγω ελπιζα οτι θα ειχε κατι αναλογο με το playstation

Δημοσ.

Eψαξα google αλλά δεν βρήκα τίποτα :

Τι γίνεται παιδιά στην περίπτωση που έχεις δισκάκια του Χ360 και θέλεις να τα παίξεις μέσω backwards compatibility σε Χbox one S all digital edition ? Υπάρχει τρόπος να αποδείξεις πως είσαι κάτοχος ενος παιχνιδιού (σε φυσική μορφή) οπότε και μπορείς να το κατεβάσεις απο το store μέσω κάποιου κωδικού εξαργύρωσης ή δεν γίνεται κάτι τέτοιο  και χρειάζεσαι αναγκαστικά κονσόλα με drive ? 

Δημοσ.

Δεν παίζει κάτι τέτοιο.

Στο μακρύ μέλλον σε ένα πλαίσιο απόσυρσης των δίσκων για να καταπολεμηθεί το μεταχειρισμένο θα τους δίνεις τον δίσκο και θα σου το μεταφέρουν ως digital.

Αυτό που λες δεν γίνεται και αν γίνει μόνο με απόσυρση θα το δεχόντουσαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Επειδή το ρώτησε και ένα άλλο παιδί πιο πάνω.

Αφού θέλατε στη κονσόλα xbox one να βάλετε δισκάκια για πιο λόγο πήρατε την all digital έκδοση του xbox one?

Δεν πήραμε xone digital, απλά ρωτάμε, δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιος όλα τα τρέχοντα προγράμματα καθώς υπάρχει λίγο επικοινωνιακό αλαλούμ (βλέπε : Xbox Live/gamepass/ gamepass ultimate/XONE X enhanced/ το γεγονός οτι τα BC παιχνίδια έχουν διαφορά κυρίως στο X - αλλά ταυτόχρονα πρέπει να ειναι και "X-enhanced"/ανάλυση BC games που διαφέρει μεταξύ one και Χ,  κτλπ κτλπ).

Πολλές οι υπηρεσίες/επιλογές που διαθέτει κάποιος σ'αυτο το οικοσύστημα της MS  εξ ου και οι απορίες ;)

Ως κάποιος που έχει να ασχοληθεί με την MS 6 χρόνια πλέον έχω χαθεί μέσα στην (υπερ)πληροφόρηση 

Επεξ/σία από red1
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν τα λεμε δεν μας ακουνε.

Όταν τα φωνάζουμε, μας λενε παρωπιδιασμενους.

Οριστε, η σωστη εταιρεια. Που σεβεται τον πελατη. Που δεν τον "αρμεγει" ουτε τον "μαντρωνει" ταχαμ ταχαμ όπως πανε να μας το περασουν μερικοι με τα game pass.

Δεν γραφω τιποτα άλλο, διαβαστε μονοι σας. Το εκανε περυσι, το κανει και φετος. ΑΥΤΗ είναι η Μικροσοφτ. αυτή είναι Η εταιρεια.

αντε γεια $ονι.jpg

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...