Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dreaming123 είπε

Ναι φίλε @daPro είναι 2 ξεχωριστά αρχεία που κατεβαίνουν ένα το game και ένα activation license.

Είχα κατεβάσει το προ19 με game pass(δεν τοχω αγοράσει)Για καμία εβδομάδα ήταν όλα κομπλέ.. Από χθες λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά..

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mήπως έχεις κατεβάσει τη lite edition και όχι τη standard ;
Γιατι η καλή έκδοση είναι η standard και κατεβαίνει και το activation license.
Για ρίξε μια ματιά.

Δημοσ.

Μιας και αναφέρετε προβλήματα με game pass, εγώ αντιμετωπίζω θέμα με το mortal Kombat X . Έπαιζα 3 μέρες σερί και σήμερα το πρωί μου ζητάει να το αγοράσω και ότι δεν είναι μέρος του game pass και ας είναι μέσα στη λίστα .

Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@daPro έχουνε βγάλει από το game pass to pro2019 και βάλανε το καινούργιο  στις 12/12 πρέπει να κατεβάσεις το καινούργιο pes2020

Επεξ/σία από Justrelax
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Έχει ειπωθεί για τις συνδρομές ότι τις κλειδώνουν κάποια στιγμή. Τώρα να βάλεις 3μηνη και να στην κλειδώσουν σε 2.5 μήνες κλάιν αλλά να έχεις ετήσια για τόσο λίγο δε λέει. Ψάξτε το πάντως για να είστε σίγουροι.

Οντως έχει γίνει τέτοιο πράγμα? Πολλοί έχουμε αγοράσει και βάλει 2-3 χρόνια απο βραζιλία αυτή την περίοδο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι λένε ότι έχουν ακούσει κάποιον π έφαγε μπαν αλλά δεν έχω βγει κανένα σχόλιο π να λέει έβαλα από Βραζιλία και έφαγα μπαν δεν νομίζω ότι ισχύει μόνο σε ακραίες περιπτώσεις

Επεξ/σία από Justrelax
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Έχει ειπωθεί για τις συνδρομές ότι τις κλειδώνουν κάποια στιγμή. Τώρα να βάλεις 3μηνη και να στην κλειδώσουν σε 2.5 μήνες κλάιν αλλά να έχεις ετήσια για τόσο λίγο δε λέει. Ψάξτε το πάντως για να είστε σίγουροι.

Σε ποιες συνδρομές αναφέρεσαι ότι κλειδώνουν? Δεν έχω δει κανέναν που να έβαλε από Βραζιλία και να του την κλείδωσαν.

Επεξ/σία από ababapanos
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά . Αγόρασα ένα  xbox one s τώρα με τις εκπτώσεις  black Friday στα 99 ευρώ. Πληροφοριακά είναι τάφος η κονσόλα.  Μια ερώτηση! Έχω για τρεις μήνες δωρεάν...άντε με 1 ευρώ το  xbox pass. Λήγει Τέλος Μαρτίου.. Πώς απενεργοποιω την αυτόματη  πληρωμή?που ακριβός  πηγαίνω? Περίπου στα τριάντα πέντε ευρώ  θέλει  για την ανανέωση..

Δημοσ.
46 minutes ago, darkiller said:

Καλημέρα παιδιά . Αγόρασα ένα  xbox one s τώρα με τις εκπτώσεις  black Friday στα 99 ευρώ. Πληροφοριακά είναι τάφος η κονσόλα.  Μια ερώτηση! Έχω για τρεις μήνες δωρεάν...άντε με 1 ευρώ το  xbox pass. Λήγει Τέλος Μαρτίου.. Πώς απενεργοποιω την αυτόματη  πληρωμή?που ακριβός  πηγαίνω? Περίπου στα τριάντα πέντε ευρώ  θέλει  για την ανανέωση..

Όταν λες τάφος τι εννοεις;

• Moderators
Δημοσ.
53 minutes ago, d_gkal said:

Όταν λες τάφος τι εννοεις;

"Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει" 

Ότι είναι αθόρυβο εννοεί. 

Δημοσ.

Περναω εναν κωδικο για παιχνιδι στο Redeem code και μου βγαζει τα παρακατω μηνυματα.

Απο την κονσολα γραφει :Change your language region in settings ,you can't acquire this item in your currently selected language.

Απο πισι και το store της MS :check the instructions you might need to redeem it on a different web page.

To Παιχνιδι εγραφε region worldwide απο το σιτε που το πηρα.

Καμμια ιδεα ;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Shibbu είπε

Μιας και αναφέρετε προβλήματα με game pass, εγώ αντιμετωπίζω θέμα με το mortal Kombat X . Έπαιζα 3 μέρες σερί και σήμερα το πρωί μου ζητάει να το αγοράσω και ότι δεν είναι μέρος του game pass και ας είναι μέσα στη λίστα .

Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα?

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα.. το περίεργο είναι ότι δεν το έχουν βγάλει από το game pass.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pegaman είπε

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα.. το περίεργο είναι ότι δεν το έχουν βγάλει από το game pass.

Βρήκα αυτό το thread στο reddit, παραδόξως είναι γενικό το πρόβλημα!

Κάποιο λάθος έχουν κάνει , γιατί δεν παίζει να το έβγαζαν χωρίς ειδοποίηση το game.

Πιστεύω θα το φτιάξουν σύντομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...