Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, stafftw said:

Εγώ άλλαξα το region σε us από το λογαριασμό μου, όπως μου πρότειναν εδώ, μετά έκανε το app την προσπάθεια να συνδεθεί με την κονσόλα (που πριν μου έβγαζε το μήνυμα ότι δε δουλεύει το projectxcloud στο region μου) αλλά επειδή έχω χαμηλό upload (δεν τα θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα) δε μου έπετρεψε να προχωρήσω.Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις region ή δε θες;

edit:Άκυρο για console streaming απάντησα όχι για cloud streaming αλλά αφήνω το σχόλιο μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται 😛

US είμαι και δεν δουλεύει ούτε το xCloud, ούτε το console streaming. 

Μου λέει να κάνω join το insider program, πραγμα που έχω ήδη κάνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

US είμαι και δεν δουλεύει ούτε το xCloud, ούτε το console streaming. 

Ούτε καν κάνει τον έλεγχο για τη σύνδεση; Εμένα μέχρι πριν μια εβδομάδα έκανε έστω τον έλεγχο και έρτωγα άκυρο από το upload (το δοκίμασα γιατί άλλαξα κινητό).Θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω και θα ενημερώσω.

Επεξ/σία από stafftw
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, stafftw said:

Ούτε καν κάνει τον έλεγχο για τη σύνδεση; Εμένα μέχρι πριν μια εβδομάδα έκανε έστω τον έλεγχο και έρτωγα άκυρο από το upload (το δοκίμασα γιατί άλλαξα κινητό).Θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω και θα ενημερώσω.

Εμένα το app μου βγάζει αυτές τις δύο οθόνες μετά το log in. Δεν μπορω να προχωρήσω σε καμία παραπέρα:

Screenshot_20200225-125445.png

Screenshot_20200225-125439.png

Το region μου είναι US και το X1S μου είναι ρυθμισμένο να streamάρει. 

Στο πισί μου streamάρω κανονικά. 

Όταν πατάω learn more, με βγάζει στην αρχική σελίδα του XBOX store στον browser. Ότι του φανεί του Λολοστεφανή δηλαδή, μαντάρα τα εχουν κάνει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Εμένα το app μου βγάζει αυτές τις δύο οθόνες μετά το log in. Δεν μπορω να προχωρήσω σε καμία παραπέρα:

Όχι εμένα μου προχώρησε στο επόμενο στάδιο και λέει set up an xbox console, πάτησα μια επιβεβαιώση στην κονσόλα και μετά κάνει έλεγχο της σύνδεσης, απλά επαναλαμβάνω δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.Θα ενημερώσω αργότερα γιατί είμαι στο γραφέιο δυστυχώς αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε laptop σαν οθόνη/τηλεόραση; Μέσω HDMI όμως, γιατί ασύρματα που κάνω stream κολλάει υπερβολικά

Με hdmi σε laptop όχι, δεν γίνεται.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε laptop σαν οθόνη/τηλεόραση; Μέσω HDMI όμως, γιατί ασύρματα που κάνω stream κολλάει υπερβολικά

Μόνο αν έχει hdmi in, κάτι πολύ χλωμό έως νεκρό σε λαπτοπ. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Όχι . Μπορείς να πάρεις μια σκέτη οθόνη όμως και να τα σπάει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Το region μου είναι US και το X1S μου είναι ρυθμισμένο να streamάρει. 

Στο πισί μου streamάρω κανονικά. 

Όταν πατάω learn more, με βγάζει στην αρχική σελίδα του XBOX store στον browser. Ότι του φανεί του Λολοστεφανή δηλαδή, μαντάρα τα εχουν κάνει. 

Λοιπον επιβεβαιώνω ανοίγω το app μου λεει sign in on an xbox with the same account, ανοίγω και το xbox με το ίδιο account και κάνει check για το setup μου, πλεον εκτός από το upstream μου τρώω άκυρο και για το firmware του controller αλλά θα κάνω update τώρα (αλήθεια πως το κάνουμε;;;). Εδώ να συμπληρώσω ότι εκτός απο το να είμαι insider και να βάλω region us, κατεβάσα το insider hub σαν app στο xbox και έβαλα το option να είναι preview omega το console.

Επεξ/σία από stafftw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stafftw είπε

Λοιπον επιβεβαιώνω ανοίγω το app μου λεει sign in on an xbox with the same account, ανοίγω και το xbox με το ίδιο account και κάνει check για το setup μου, πλεον εκτός από το upstream μου τρώω άκυρο και για το firmware του controller αλλά θα κάνω update τώρα (αλήθεια πως το κάνουμε;;;). Εδώ να συμπληρώσω ότι εκτός απο το να είμαι insider και να βάλω region us, κατεβάσα το insider hub σαν app στο xbox και έβαλα το option να είναι preview omega το console.

Εδώ

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το xcloud δουλεύει πολύ καλά έως άριστα με vpn μέσω Αγγλίας. Το console streaming δεν περίμενα να δουλέψει τόσο ομαλά, μηδέν lag σε Pixel, είναι σα να παίζεις κανονικά. Απλά για να δουλέψει δοκιμάστε με wifi στα 5ghz γιατί στα 2,4ghz σου λέει ότι δε βρίσκει κονσόλα. Απίστευτο το έχουν κάνει πάντως. Τρώει πάντως ένα κόλλημα, αν κλείσεις το bt pairing μεταξύ controller - κινητού , μετά πρέπει να γίνει ξανά pair το χειριστήριο με την κονσόλα, σε μένα δεν το αναγνωρίζει. Μικρό το κακό βέβαια.

Edit: να προσθέσω ότι δεν έχω αλλάξει κάποιο region , για τις εγγραφες και το xcloud χρησιμοποιησα το tunnelbear, το streaming μετά παίζει χωρίς προβλήματα εκτός vpn.

Screenshot_20200225-232058.png

Επεξ/σία από geofak
  • Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, stafftw είπε

Το Console Streaming είναι διαθέσιμο στους Insiders κάθε χώρας, άρα γιατί να αλλάξεις region;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...