Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 minutes ago, for4 said:

βλέπω τις προσφορές στο X και λίγο χαλιέμαι που βιάστηκα και πήρα το s. Aπό την άλλη ήταν συνειδητή επιλογή. Ήθελα κάτι φθηνό για να μπω στον κόσμο των κονσόλων μετά από χρόνια και αν με έψηνε να αναβάθμιζα στη νέα γενιά σε 2-3 χρόνια από τώρα. Αλλά με τις προσφορές αυτές η διαφορά είναι μικρή και το X θα έχει σαφώς μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Τέσπα, ότι έγινε έγινε.

Το ίδιο σκέφτομαι και εγώ κάποιες φορές, αλλά η διαφορά είναι στα 150. 

Στην τελική για πλάκα το πουλάς 70 ευρώ, το controller μόνο του αξίζει 25-30.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγορασα χθες το a way out ύστερα απο προταση του bro.Οκ δεν κοβω φλεβες για το παιχνιδι.Φαση εχει ,σε προσιτη τιμη ειναι.

Το jedi θελω να τεσταρω ,το sekiro κ to call of duty ισως.

Ειδα οτι το call of duty world war II εχει split screen.Ενδιαφερον αλλα παιζει στα 50φευγα.

Δημοσ.

πάντως έβαλε και το public προσφορά στο xbox x στα 299 είτε με το Fallout 76 είτε με το Division 2

Δημοσ.

Το Ori 2 εντέλει ήταν εύκολο με εξαίρεση τον γρίφο με την μουσική που το έψαξα στο διαδίκτυο. Υπάρχει περίπτωση να βγουν DLC;

• Like 1
Δημοσ.

Όντως το Ori είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ σε αυτό το είδος! Απίστευτο art direction,  μουσική και gameplay! Οι άνθρωποι έχουν ταλέντο! Θέλει βέβαια κάποιο patch για να διορθώσει λίγο το frame rate κατά τα άλλα ΑΑΑ παιχνίδι που πρέπει να παίξει κάθε κάτοχος ΧΒΟΧ! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diver_Gr είπε

Όντως το Ori είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ σε αυτό το είδος! Απίστευτο art direction,  μουσική και gameplay! Οι άνθρωποι έχουν ταλέντο! Θέλει βέβαια κάποιο patch για να διορθώσει λίγο το frame rate κατά τα άλλα ΑΑΑ παιχνίδι που πρέπει να παίξει κάθε κάτοχος ΧΒΟΧ! 

Μιλάμε για το Ori με το λαγό που έχει το Game Pass?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Cygnus said:

Μήπως επειδή είναι 360 game;

Λίγα 360 games έχει το game pass, το googlαρα και φαίνεται οτι η remedy αγόρασε τα δικαιώματα.

Edit: 19E στο store..wtf ?

11 minutes ago, sphinxgr said:

Μιλάμε για το Ori με το λαγό που έχει το Game Pass?!

The one and only!!

Επεξ/σία από VaggD
  • Like 1
Δημοσ.

Κάτι παίζει με τις άδειες(licenses) και τα πνευματικά δικαιώματα μάλλον για αυτό μερικά παιχνίδια δεν είναι διαθέσιμα μετά από κάποια χρόνια.

Το ίδιο είχα πάθει και εγώ όταν έψαχνα digital να αγοράσω το Forza Horizon 2, δεν ήταν διαθέσιμο στο xbox store γιατί είχαν λήξει τα δικαιώματα από τα κομμάτια μουσικής που περιείχε το παιχνίδι.

Το Alan Wake εγώ το τσίμπησα αγοράζοντας σε physical το Quantum Break της Remedy, το είχε τζάμπα μέσα.   

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...