Προς το περιεχόμενο

Xbox One Topic v2 [Xbox One][Xbox One S][Xbox One X]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

----Καλησπερα --

---Παίζω στο x-Box one s  το call of duty warzone ..Και έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο ενω το συνδέω στο χειριστήριο ακούω πεντακάθαρα αλλά δεν με ακούει κανείς ( σε ενα games  δούλεψε κανονικά ) μετά ξανά σιωπή ..έχω αλλάξει 7 με 8 διαφορετικά σετακια ..όλα το ίδιο ..Σιωπή

--Μη και γνωρίζει κανείς πως μπορώ να λύσω το  πρόβλημα ???

--Ευχαριστώ Χάρης

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Sams Story στα 14ε οποιος ενδιαφερεται για δυο μερουλες ακομα

Δημοσ.
Στις 28/5/2020 στις 4:45 ΜΜ, xarakass είπε

----Καλησπερα --

---Παίζω στο x-Box one s  το call of duty warzone ..Και έχω πρόβλημα με το μικρόφωνο ενω το συνδέω στο χειριστήριο ακούω πεντακάθαρα αλλά δεν με ακούει κανείς ( σε ενα games  δούλεψε κανονικά ) μετά ξανά σιωπή ..έχω αλλάξει 7 με 8 διαφορετικά σετακια ..όλα το ίδιο ..Σιωπή

--Μη και γνωρίζει κανείς πως μπορώ να λύσω το  πρόβλημα ???

--Ευχαριστώ Χάρης

Έχεις ενεργοποιημένο το in game chat? Σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. party chat) δουλεύει το μικρόφωνο σου και σε ακούνε?

Δημοσ.
Στις 30/5/2020 στις 1:08 ΜΜ, Ggiorgos7 είπε

Sams Story στα 14ε οποιος ενδιαφερεται για δυο μερουλες ακομα

Φοβερό DLC και αρκετά μεγάλο σε διάρκεια...

Και το 2 colonels το βρήκα υπέροχο παρόλο που ήταν απίστευτα γραμμικό και αρκετά σύντομο, η ιστορία του όμως και το τέλος...διαολε.

Το metro exodus , παρόλο που έχει κάποια προβληματα το βάζω στο top 5 αυτής της γενιάς, καταπληκτική ατμόσφαιρα και εξερεύνηση με ωραίο, αργό μεθοδικό gameplay.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα μια ερωτησούλα, το "κόλπο" με την αγορά ετήσιας gold από έξω (Βραζιλία, Τουρκία) δουλεύει ακόμα? Πάντα σε νέο λογαριασμό (υποθέτω δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση σε λογαριασμό που ήταν gold/ultimate πριν). Γιατί στα κλειδαδικα λένε ότι είναι καθαρά για την εκάστοτε περιοχή (εντάξει φυσικό). Ευχαριστώ

Επεξ/σία από aoc4000
  • Moderators
Δημοσ.

Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το Elite Gamepad V2, από το Πλαίσιο. Μόνο το Πλαίσιο δίνει δύο χρόνια εγγύηση προμηθευτή (στο τιμολόγιο επίσης γράφει 2 χρόνια εγγύηση). Όλα τα άλλα δίνουν ένα έτος εγγύηση κατασκευαστή. Έβαλα το serial στο MS account μου και μου δίνει ένα έτος εγγύηση.

Άμα παίξει στραβή στον ενάμιση χρόνο τι φάση; Θα κυνηγάω το Πλαίσιο; Το έχει άλλος να μου πει τι εγγύηση του δίνει η MS;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το Elite Gamepad V2, από το Πλαίσιο. Μόνο το Πλαίσιο δίνει δύο χρόνια εγγύηση προμηθευτή (στο τιμολόγιο επίσης γράφει 2 χρόνια εγγύηση). Όλα τα άλλα δίνουν ένα έτος εγγύηση κατασκευαστή. Έβαλα το serial στο MS account μου και μου δίνει ένα έτος εγγύηση.

Άμα παίξει στραβή στον ενάμιση χρόνο τι φάση; Θα κυνηγάω το Πλαίσιο; Το έχει άλλος να μου πει τι εγγύηση του δίνει η MS;

Αξίζει σαν αγορά ένα τόσο ακριβό gamepad?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aoc4000 είπε

Καλημέρα μια ερωτησούλα, το "κόλπο" με την αγορά ετήσιας gold από έξω (Βραζιλία, Τουρκία) δουλεύει ακόμα? Πάντα σε νέο λογαριασμό (υποθέτω δεν μπορείς να κάνεις ανανέωση σε λογαριασμό που ήταν gold/ultimate πριν). Γιατί στα κλειδαδικα λένε ότι είναι καθαρά για την εκάστοτε περιοχή (εντάξει φυσικό). Ευχαριστώ

Ναι δουλευει. 

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, theo93 said:

Αξίζει σαν αγορά ένα τόσο ακριβό gamepad?

Δεν ξέρω πως να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Το «αξίζει» είναι εντελώς σχετικό.

Ξέρω 'γω, αξίζει να σπαταλάς τον ελεύθερο χρόνο σου παίζοντας παιχνιδάκια, ενώ εκεί έξω υπάρχει μια ολόκληρη θάλασσα από γκόμενες;

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ξέρω πως να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Το «αξίζει» είναι εντελώς σχετικό.

Ξέρω 'γω, αξίζει να σπαταλάς τον ελεύθερο χρόνο σου παίζοντας παιχνιδάκια, ενώ εκεί έξω υπάρχει μια ολόκληρη θάλασσα από γκόμενες;

Εννοώ αν έχει τις "έξτρα" λειτουργικότητες για να το διαχωρίζει από ένα αυθεντικό controller ή είναι πιο premium κατασκευαστά;

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, theo93 said:

Εννοώ αν έχει τις "έξτρα" λειτουργικότητες για να το διαχωρίζει από ένα αυθεντικό controller ή είναι πιο premium κατασκευαστά;

Και τα δύο.

Κατασκευαστικά είναι ότι πιο premium έχω πιάσει στα χέρια μου από controllers, ενώ όταν παίζω game που χρειάζεται χειρισμό της κάμερας δεν ξεκολλάω τον αντίχειρά μου από το δεξί αναλογικό.

Αν αξίζει γενικώς δεν ξέρω, αλλά σίγουρα τα €180 που ζητάει αυτό είναι «λιγότερα» από τα €50 που ζητάει το X1S gamepad (που είναι πλαστικούρα).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Ευρωπαϊκή νομοθεσία

Ο κατασκευαστής (Microsoft) δίνει 1 χρόνο εγγύηση

Το κατάστημα (πλαίσιο) βάσει νομοθεσίας δίνει 2 χρόνια

ΟΛΑ τα καταστήματα.

Είναι ευρωπαϊκή οδηγία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...